منظورتون اين آپگريد هست؟نوشته شده توسط شهرام 1
![]()
![]()
شما لازم نيست فعلا از اون در رد بشين. برگردين عقب از همون راهي كه اومدين. بعدا از سمت مخالف مياين و اون در باز ميشه واستون.
منظورتون اين آپگريد هست؟نوشته شده توسط شهرام 1
![]()
![]()
شما لازم نيست فعلا از اون در رد بشين. برگردين عقب از همون راهي كه اومدين. بعدا از سمت مخالف مياين و اون در باز ميشه واستون.
[QUOTE=M E H D I]منظورتون اين آپگريد هست؟![]()
بله ممنونم مراحل راباگرفتن 6آپگريد و5سندتانك دنبال ميكنم درحال مبارزه باكايلينا هستم .
گويافقط كم كردن سرعت چاره كاراست.
مرسي.
آقامهدي پس ازشكست دادن كايلينا به خارج پرتاپ شدم وقتي دوباره به سالن مبارزه برميگردم راهي پيدا نميكنم راه بغل اتاق ساعت شني هم به همون سالن برميگرده چكاربايدكنم
آقامهدي سلام
مشكل من راahmamantenدرپست 189بيان كرده
(بعدازمبارزه باكايلينا به كنارآب بيرون قصر پرتاب ميشوم leave in iceland) يعني شروع بازي
.دوباره داخل شده به همان اتاق برگشتم .
توضيحات كامل شما رادرپست 191خواندم ولي لازم به توضيح است كه مبارزه باكايلينا را پس از گرفتن 6آپگريدطبق ترتيب خودتان انجام دادم و9 آپگريد نداشتم آياصحيح است ؟
براي دريافت 3آپگريدباقي مانده از كدام مسيربروم دراتاق ساعت شني هستم
اگه راهي داره بفرمايين .ممنون اززحمات شما
سلامنوشته شده توسط شهرام 1
شما بار دوم هست كه كايلينا رو مي كشين يا بار اوله؟ اگه بار اولهكه فكر نكنم باشه مشكل از بازي هست اما اگه بار دومي هست كه دارين باهاش مبارزه مي كنين و روي صخره سنگي هستين، يعني بازي شما تموم شده و شما نتونستين 9 تا آپگريد رو بگيرين. بايد از اول شروع كنين يا از اون سيوي كه كامل گرفتين تا اونجا آپگريدها رو. اگه تمام 9 تا آپگريد رو بگيرين به جاي اينكه بار دوم با كايلينا بجنگين با داهاكا مي جنگين.
من بازی را تمام کردم بعد از دومین بار جنگ با کالینا با داهاکا جنگ نکرد یه فیلمی نشان داد داهاکا می خواست پرنس بکشه به مهره ی وسط لباس پرنس زد و نابود شد جنگی در کار نبود!!
اگه آپگربدها رو نگرفته باشين، با داهاكا مبارزه نمي كنين.نوشته شده توسط payam2200#
سلامنوشته شده توسط M E H D I
باراول مبارزه باكايلينا است
اگربراي گرفتن 3 آپگريد باقيمانده راهي هست لطفا اعلام فرماييد![]()
من در مرحله ي دو اونجا كه ميخواد از ديوار راه بره گير كردم لطفا سيو مرحله بعدش رو برام بذارين
آپگريدهاي كامل بازي:نوشته شده توسط شهرام 1
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوست عزيز!نوشته شده توسط dinamit
من متوجه نشدم ششما كجا رو ميگيتوي اين بازي كلا پرنس از رو ديوارها راه ميره ديگه
![]()
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)