دوستان سلام . من میخوام یه جوی استیک بخرم این مدل رو مد نظر دارم saitek مدل CYBORG 3D GOLDولی اگه شما مدل بهتری رو در نظر دارین لطفا بگید و آیا در تهران پیدا میشه یا نه ؟
دوستان سلام . من میخوام یه جوی استیک بخرم این مدل رو مد نظر دارم saitek مدل CYBORG 3D GOLDولی اگه شما مدل بهتری رو در نظر دارین لطفا بگید و آیا در تهران پیدا میشه یا نه ؟
مورد اول : شما با زدن دکمه L همه چراغها رو روشن کن. هیچ اتفاقی نمیفته .. مخصوصا در شب که باید چراغها روشن باشن!!
مورد دوم اگه از اول پرواز رو IFR انتخاب کرده باشی خود برج بهت هدینگ درست رو میده تا به ابتدای باند برسی و موازی باند خارج نشی (( زمانی که vfr پرواز کنی اینجوری میشه ))
سلام به همگی
آقا من چند روزی میشه که سرویس پک 1 رو برای FSX نصب کردم ولی هر بار که میخوام FSX رو باز کنم یه کارد میاد و میگه باید شبیه ساز رو اکتیو بکنی و وقتی هم شماره سریال میدم و میخوام اکتیو کنم پیغام میده که سرور در دسترس نیست !!
وقتی هم گزینه اکتیو شدن در زمانی دیگر رو میزنم نیم ساعت از پرواز گذشته از محیط شبیه ساز میپره بیرون.
یکی بگه چیکار کنم !!
من هميشه رو IFR پرواز ميکنم،رو AUTOPOLIT هم ميذارم باز اينجورى ميشه!
هدينگ و کوروز بايد مثل هم تنظيم بشن؟!
من این کرک رو تو محل نصب بازی کپی کردم. اما با اجرا کردن بازی دوباره ازم اکتیو کد خواست.
ببخشید مشکل از کرک نبود. من اشتباه کرده بودم.
بهتره با زبان انگلیسی اشنایی داشته باشی در حد خواندن کتاب.
مدرک تحسیلی هم هر چقدر به هوانوردی نزدیکتر باشه بیشتر کمکت می کنه اما ملاک نیست.
سلام
لطفا لینک دانلود fs passenger بدین.
یه توضیح هم بدید که چجوری فعالش کنم؟؟
در قسمت بار هواپیما چجوری وا میشه؟؟
با کدوم دکمه پلکان به هواپیما وصل میشه؟من ctrl+J می زنم ایر بریدج وصل میشه.
ببخشید سوالا زیاد بود.
لينك دانلود تو صفحه هاي قبل هست. فقط بعد از نصب حتما راهنما شو بخون (براي كرك)
ببين منظورت از فعال كردن "همون كار باهاش كار كردن هست " يا نصب ؟
منم از ctrl+j استفاده ميكنم .ولي همه جا جواب نميده" تو برو تو los angeles امتحان كن بايد جواب بده.
منم نميدونم درب قسمت cargo چطور باز ميشه.
آها. حالا متوجه شدم. ممنونم از کمکت.
فایل صفحه قبل رو دانلود کردم یه فایل 1 مگی هست که هچی هم توش نیست!!احتمالا لینک دانلود خراب شده.
منظورم هر دوتاشه،هم نصب،هم کار کردن.
راستی از کجا میشه فهمید سرویس پک شبیه سازمون چنده؟؟من سرویس 2 رو که دانلود کردم باید چکارش کنم؟
ببين اين لينك دانلود تورت هستش اگه نرم افزار تورت رو نداري "تو گوگل سرچ كن حتما پيدا ميشه .
حالا برو تو لينكي كه گذاشتم روي download this torrent كليك كن بعد يه فايل كوچيك دانلود ميشه كه بعدش به طور خودكار تورنت باز ميشه و فقط ميگي ok يا خودت ميري سراغ فايل دانلود شده.
براي نصب كردنش كه چيزي براي توضيح نداره" اما براي كركش تو فايل readme اسم يه فولدر رو نوشته كه الان يادم نيست " كرك رو تو اون مسير ميريزي .
البته براي نصب نياز به سرويس پك 1و2 هست كه اونطور كه من خوندم اول سرويس پك 1 بعد 2 بايد نصب بشه
و البته هردوتا نياز به كرك دارن.(اگه پكيج شبيه سازت كامل باشه يعني 4dvd تو dvd4 سرويس پك ها و تو dvd3 كرك هاش هست.)
هر وقت نصب شد خبر بده كه آموزش كار كردن باهاش رو ياد بدم.
http://thepiratebay.org/torrent/4820719/FSpassengers_X_TESTED_AND_WORKING__
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)