سلام به همگی. دیدم اینجا خیلی طرحهای قشنگی هست گفتم اگر منم به جمع خودتون راه بدید منم چنتا طرح از خودم بذارم اینجا
اینم اولیش :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نظر یادتون نره.
ممنون حمید
سلام به همگی. دیدم اینجا خیلی طرحهای قشنگی هست گفتم اگر منم به جمع خودتون راه بدید منم چنتا طرح از خودم بذارم اینجا
اینم اولیش :
نظر یادتون نره.
ممنون حمید
اينو هم ببينين اگه حال داشتين نظرم بدين![]()
نوشته شده توسط hamid_xp
حميد جان خيلي قشنگه رنگ بندي شاد و جذاب
مرسي منتظر طرحهاي بعدي شما هستيم
نوشته شده توسط venlo
بازم مثل هميشه (قشنگه) مرسي![]()
ممنون...
ولي اين تاپيك چرا اينقدر خلوت شده؟!
حالا كه ما اينجا رو ياد گرفتيم همه رفتن!!
با سلام
می خواستم دوستان به من کمکی بکنند موضوع طراحی جلد یک مجله علمی عمومی با اسم صحا است که به معنی ستاره دنباله دار می باشد
لطفا اگه کسی ایده ای به ذهنش میرسه به من کمک کنه
با تشکر
مجله در چه زمینه ای فعالیت میکنه الان مشکلتون چیه تنها چیزی که به نظرمن میرسه اینه که نام صحا رو با ستاره دنباله داره ترکیب کنید یکم بیشتر اطلاعات بدی عزیزان بهتر میتونن راهنمایی کنن مرسینوشته شده توسط sary
![]()
یه طرح از من
مرسی
موفق باشید![]()
سلام اینم یه طرح دیگه از من با کیفیت بالا . شاید بدتون بیاد که من چرا همش طرح بچه گونه میذارم ؟ خوب باید بگم که من در بخش کودکان فعالیت میکردم و این پوسترها رو هم جدیدا طراحی کردم . به هر حال فعلا همینا رو دارم . شرمنده
راستی این نرم افزار دلفین کوچولو هم کار من و همکارامونه . اون سایتی هم که آدرسش زیر پوستره هم آخرین کار ماست. این طرح آواتورم هم تیکه ای از همین پوستره!
خوب این از طرح من :
حجم 700کیلوبایت.
راستی راجب طرح - سایت - و اگه نرم افزار رو دیدید از نرم افزار نظر بدید .
ممنون.
مهسافت عزيز خيلي عالــــي شده ...! خيلي خوشم اومد...!
حميد عزيز طرح شما هم خيلي عاليه...چرا بدمون بياد از طرح بچه گانه؟ خيلي خوبه كه شما در اين زمينه فعاليت دارين اتفاقا...( گوسفندش خيلي باحاله)
ساري عزيز ايده منم تقريبا مثل مهسافته چون جزئيات خاصي نمي دونم....! يا اگه طرحي كشيدي بذار تا ما نظراتمونو بگيم يا ايده هامونو به اشتراك بذاريم براي طرحت....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)