تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 27 از 122 اولاول ... 172324252627282930313777 ... آخرآخر
نمايش نتايج 261 به 270 از 1217

نام تاپيک: .: راه اندازی GPS با نقشه شهرهای بزرگ ( با قابلیت مسیریابی ) ا Garmin Mobile XT ا :. ا نسخه جدید نقشه در پست اول ا

حـــــرفـه ای Legend's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Endadah

پيش فرض

سلام خسته نباشید لینک کیجن واسه دانلود مشکل داره اگه میشه درستش کنید
    ممنون
    خدمت شما دوست گلم!!!
    دوباره آپ کردم:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ممنون Feli جان ولي دوست عزيز لينك پست 1 هيچ مشكلي نداره...اول مطمئن شيد بعد پست بديد..

2. این کاربر از Legend بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mstf666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    خیال

پيش فرض

یونس جان میشه لینک اون نقشه قبلی تهران رو ( بدون رهیاب) بذاری.

داره خودمونی میشه lovely11380's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام
    دست آقا یونس و بقیه بچه ها درد نکنه،مال ما که درست شد،خیلی حال میده
    کسی کمک خواست در خدمتیم

داره خودمونی میشه saeed_k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام
    من تمام مراحل رو برای ذخیره فایل SW.UNL و GMAPSUPP.UNL انجام میدم ولی هر کاری میکنم آیکن فایل ها رو به فایلها notpad تبدیل میکنه و با notpad بازشون میکنه .
    file>save as گزینه save az type رو روی all files گذاشتم نشد.طبق پست 101 ر فتم ولی وقتی txt رو پاک میکنم unl روبنویسم آیکنش عوض شد و با notpad بازش کرد. خواهش میکنم من رو راهنمایی کنید مشکل از کجاست.

تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Endadah

پيش فرض

سلام
    من تمام مراحل رو برای ذخیره فایل SW.UNL و GMAPSUPP.UNL انجام میدم ولی هر کاری میکنم آیکن فایل ها رو به فایلها notpad تبدیل میکنه و با notpad بازشون میکنه .
    file>save as گزینه save az type رو روی all files گذاشتم نشد.طبق پست 101 ر فتم ولی وقتی txt رو پاک میکنم unl روبنویسم آیکنش عوض شد و با notpad بازش کرد. خواهش میکنم من رو راهنمایی کنید مشکل از کجاست.
    از اين آموزش استفاده كنيد...

کد:
    شاد باشيد

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

از اين آموزش استفاده كنيد...

کد:
    شاد باشيد
    سلام
    من بعد از خیلی کار کردن با card id متوجه شدم مشکل از card id هست.
    ابتدا IMEI converter را اجرا و شماره IMEI(شماره سریال) گوشی را در قسمت مشخص شده وارد و روی Convert کلیک کردم بعد شماره ای رو که در قسمت Your Garmin Unit ID مشخص شده را کپی کرده و فایل کیجن رو اجرا و در قسمت Unit ID قرار دادم و ادامه مراحلی که شما فرمودید.
    بعد که وارد setting\system\remote GPS و use attached GPS \enable کردم ولی وقتی میرم تو نقشه صفحه سفیدی میاد با یک نشانگر و روش نوشته no map همچنین بالای صفحه نوشنه Ready to Navigate حالا مشکل از کجاست آیا باز هم از دو فایل با پسوند unl هست؟

تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Endadah

پيش فرض

سلام
    من بعد از خیلی کار کردن با card id متوجه شدم مشکل از card id هست.
    ابتدا IMEI converter را اجرا و شماره IMEI(شماره سریال) گوشی را در قسمت مشخص شده وارد و روی Convert کلیک کردم بعد شماره ای رو که در قسمت Your Garmin Unit ID مشخص شده را کپی کرده و فایل کیجن رو اجرا و در قسمت Unit ID قرار دادم و ادامه مراحلی که شما فرمودید.
    بعد که وارد setting\system\remote GPS و use attached GPS \enable کردم ولی وقتی میرم تو نقشه صفحه سفیدی میاد با یک نشانگر و روش نوشته no map همچنین بالای صفحه نوشنه Ready to Navigate حالا مشکل از کجاست آیا باز هم از دو فایل با پسوند unl هست؟
    تا جايي كه من يادم مياد..جايي تو كيجن اين برنامه IMEI گوشي رو نميخواد...شما چرا بهشدادي؟
    يه دونه كد كه از About برنامه در مياد..و يه كد نقشه كه تو پست اول هست...همين.

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

تا جايي كه من يادم مياد..جايي تو كيجن اين برنامه IMEI گوشي رو نميخواد...شما چرا بهشدادي؟
    يه دونه كد كه از About برنامه در مياد..و يه كد نقشه كه تو پست اول هست...همين.
    من چند بار card id رو از قسمت About برنامه دادم ولی با کدی که اون به من داد تو قسمت system\remote GPS گزینه use attached GPS وجود نداشت و پیغام No Gps device found رو میداد ولی وقتی کد IMEI گوشی رو convert کردم و از اون کد تو کیجن استفاده کردم گزینه use attached GPS فعال شد .حالا مشکل اصلی تو نقشه است که پیغام No map رو میده.

تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Endadah

پيش فرض

من چند بار card id رو از قسمت about برنامه دادم ولی با کدی که اون به من داد تو قسمت system\remote gps گزینه use attached gps وجود نداشت و پیغام no gps device found رو میداد ولی وقتی کد imei گوشی رو convert کردم و از اون کد تو کیجن استفاده کردم گزینه use attached gps فعال شد .حالا مشکل اصلی تو نقشه است که پیغام no map رو میده.
    خب شما براي بار اول بايد يه بار وصل شيد تا نقشه رو نشون شده...بايد بريد يه فضاي باز...بار اول يه مقدار طول ميكشه...

داره خودمونی میشه babakeyan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام کسی نقشه کامل ایران رو داره برام بزاره یا نقشه گچساران{دوگنبدان}؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •