این باندل که دارای هارد 80 گیگ هست و کنترل Dual shock رو داره با قیمت £299.99 عرضه خواهد شد
این باندل که دارای هارد 80 گیگ هست و کنترل Dual shock رو داره با قیمت £299.99 عرضه خواهد شد
علی جان باز هم منبع یادت رفت
منبع سایتی که خبر رو برداشتید باید به طور کامل و به صورت لینک زیر پستتون قرار بگیره
ممنون
بسته الحاقی GTA IV با نام The Lost and Damned قیمت گذاری شد!
بنا به گزارش Euro Gamer شرکت راکستار، بسته ی الحاقی بازی GTA IV را 1600 پوینت قیمت گذاری کرده است!
اگر بخواهیم به پول واقعی این رقم را حساب کنیم، حدوداً باید 20 دلار برای این پک ارزشمند پول هزینه کنید.
شایان تذکر است که این بسته 250 اچیومنت جدید با خود دارد ( که برای لو نرفتن آنها تنها به مقدار آن بسنده کردم ).
بی صبرانه منتظر این پک در 17 فوریه هستیم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سونی رنگ های متفاوتی رو برای کنسول PSP در ژاپن عرضه خواهد کرد به گفته ی فامیتسو
قرمز درخشان و آبی مرتعش و زرد درخشان و سبز سر زنده از جمله این رنگ ها هستند
قیمت این پک ها معادل 19800 ین خواهد بود و در 5 مارچ عرضه میشه
درباره ی منبع هم پیمان جان تا الان باید فهمیده باشی که من منبع نمی زنم الان چند ماه هست که من به دلایلی منبع نمی زنم و هومان و... هم در جریان هستند
همین بس که همه ی خبر ها ترجمه ی خودم هست
در هر صورت شما باید منبع کامل رو زیر پستتون ذکر کنید.. اگه قوانین انجمن بازی رو خونده باشی، یکی از بند هاش همینه.درباره ی منبع هم پیمان جان تا الان باید فهمیده باشی که من منبع نمی زنم الان چند ماه هست که من به دلایلی منبع نمی زنم و هومان و... هم در جریان هستند
همین بس که همه ی خبر ها ترجمه ی خودم هست
حتی اگه خودت هم ترجمه کنی، باز هم باید منبع ذکر بشه. لطفاً این مساله رو رعایت کن وگرنه پست ها شما پاک خواهد شد.
موفق باشی
بله قانون هست من هم میگم به دلایلی منبع نمیزنم
اگه مشکلی هست میتونید پاک کنید برای من مشکلی نیست
امتیازات بازی Killzone 2
امتیازات عالی این بازی:
- Jeuxvideo - 17/20
- IGN AU - 9
- Gamereactor Denmark - 9
- Eurogamer Portugal - 10
- Eurogamer Italy - 9
- IGN - 9.4
- Eurogamer Spain - 10
جزییات مپ پک Mythic
بالاخره بعد از اطلاعات کمی که بیرون درز پیدا کرده بود، مایکروسافت رسماً اطلاعاتی از مپ پک بازی Halo3 با نام Halo3 Mythic Map Pack فاش کرد.
- Sandbox : مخلوطی از نبردهای وسیع همراه با وسایط نقلیه و مقدار محدودی از Forge. در این دنیای باز بازیبازها قادر هستند تجربه ی دلخواه خود را بوسیله ی مپ ادیتور Forge بسازند. Sandbox نقشه ای متفاوت با تمام مپ هایی است که بانجی تا به حال ساخته است.
- Assembly : در قلب کارخانه ی Covenant Scarab واقع شده که دارای 2 Base در 2 طرف نقشه میباشد. این نقشه ی سایز متوسط ایده آل برای مدهایی نظیر Capture the Flag و Assault و همچنین Slayer میباشد.
- Orbital : مپ کوچک و نامتقارن که در قسمت لنگرگاه Quito Space Tether واقع شده است. این مپ برای مدهایی یکطفه مثل One Bomb و One Flag و همچنین Slayer ایده آل خواهد بود.
Last edited by p3yman_xl; 31-01-2009 at 15:31.
پلی استیشن 2 هنوز روی کار است:
طبق آمار در رابطه با میزان کنسول ها 30 در صد از بازیکنان هنوز از پلی استشن 2 بازی میکنند.
در مقام بعدی ایکس 360 با 18 درصد و سپس پلی استیشن 3 با 13 درصد است.
بقیه کنسول ها شامل گیم بوی - دی اس - پی اس پی و وی ی می شود.
منبع : دنیای بازی
فاینال فنتازی نحسی ایکس 360
شرکت اسکویر انیکس اعلام کرد طرفداران این بازی باید تا سال 2010 برای آمدن نسخه ی انگلیسی آن صبر کنند.
سونی مقصر اصلی را ماکروسافت میداند.
منبع : دنیای بازی
با توجه به آخرین شماره ی فامیتسو Atlus در حال کار بر روی بازسازی نسخه ی اصلی بازی Persona بر روی PSP است
سری Persona دارای 13 سال سن بر روی PS است!!
بازی قراره سیو پوینت های بیشتر . توانایی انتخاب سختی و cutscenes های جدید خواهد بود
بازی در April 29 برای ژاپن عرضه میشه
منتظر نسخه ی انگلیسیش هستیم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)