سلام،
دستت درد نکنه آقا مجید، خیلی زیبا هستند.
فقط می تونی آیکون ها رو با سایز کوچک تر هم بذاری تا بشه برای گوشی های با سایز 176x220 هم استفاده کرد.
ممنون.
سلام،
دستت درد نکنه آقا مجید، خیلی زیبا هستند.
فقط می تونی آیکون ها رو با سایز کوچک تر هم بذاری تا بشه برای گوشی های با سایز 176x220 هم استفاده کرد.
ممنون.
حیف نیست این بحث تو صفحه سه کلوپ بمونه؟
اینم واسه k810 r8ba024
حجمش زیاده ولی خیلی باحاله . خیلی به کارم اومد
19MBکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ببخشید دوست عزیز آیا گوشی K770 با CID 53 رو میشه با ستول به همین روش از آن بک آپ گرفت یا نه ؟
نه نميشه
![]()
با سلام
خواهشا لینک های پست اول را ویرایش نمایید تا همه کاربران به راهتی بتوانند از آن استفاده کنند
سلام دوستان
من یه سوال دارم .
چرا بعضی ها ، هم پچ داره ، هم آیکون هاش هست ، اما بعضی ها ، فقط پچ داره ؟
چجوریه ؟ مگه نباید هم پچ باشه ، هم آیکون ؟
یکی زحمت می کشه یه توضیح مبسوط بده ... ( خانه از پایه ویرانه است)
مرسی
ببین معین جان گوشی ها سری DB2010 و DB2020 از 2طریق میشه ایکون هاش رو عوض کرد یکی از طریق پچ و یکی هم از طریق ایکون که قبلش باید یه پچ نصب باشه تا ایکون ها بشناسه
برای سری DB2010 که دیگه پچ گرافیکی نمیاد که پچ نصب کنی مستقیم ایکون عوض کنه
ولی گوشی های شما همون 2تا راه رو داره که من استفاده از ایکون رو پیشنهاد می کنم
چرا برای اینکه اگه پچ نصب کنی و پچ مورد نظر خراب باشه دردسر داره باید پچ پاک کنی
بعضی از این پچهای گرافیکی که حجمشون بالا هست ستول پشتیبانی نمی کنه و باید با فار برزی که دردسر خواص خودشو داره
ولی ایکون رو هر موقع دوست داری پاک می کنی راحته![]()
آها
آیکون رو به خاطر این می گی که دیگه دردسر نداره دیگه ؟ اوکی ، متوجه شدم چی به چیه ....
مرسی احمد خان
یه سوال دیگه ، فرض کن که من یه پک گرفتم ، با پچ اش ، مال گوشی من نیست ، مال یه گوشی دیگه ، هر چی ، یا مثلا مال 610 ، اما به فریم ور دیگه ، چطوری می تونم ازش استفاده کنم ؟
( یه سوال دیگه هم به ذهنم رسید الآن ، که به سوال قبلی مربوط می شه ، اون پچی که گفتی آیکون رو می شناسه ، برای هر کاری باید عوض بشه و پچ مخصوص خودش نصب بشه ، یا یه پچ برای همیشه هست ، فقط ما آیکون رو اضافه و کم می کنیم ؟ )
ضمنا ، پست اول لینک هاش به فنا رفته ، یا یکی پست اول رو دست کنه ، یا یکی مال 610 رو برام آپ کنه ، همون فریم ور R6bc002 یه چیزی تو این مایه ها بود ، حفظ نشدم بعد این همه مدت![]()
مرسی
یا حق
Last edited by akhoond; 10-11-2008 at 17:29.
یه برنامه بود برای تبدیل پچ ولی فایل مین اون گوشی رو میخواد اگه خواستی بگو بزارمش
اون پچ رو باید یک بار نصب کنی برای همیشه
مرسی احمد جان ، آره دیدمش و گرفتمش ، اما راستش با اون هم حال نکردم ...
اون پچ رو برای 610 ما می شه آپ کنی ، یا اگه هست ، بگی تو کدوم تاپیک ؟ لینک صفحه اول سالم نیست ...
مرسی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)