تاریخ عرضه این بازی گذشته . پس چرا هنوز هیچ جا گیر نمیاد . تاخیر که نیوفتاده ؟؟؟
تاریخ عرضه این بازی گذشته . پس چرا هنوز هیچ جا گیر نمیاد . تاخیر که نیوفتاده ؟؟؟
felan farsi nemitoonam benevisam
kheyr shoma agar chand safhe ghabl ro mikhoondin mifahmidid
tarikhesh oftad avakhere khordad baraye in ke graficesh ro bebaran bala tar.![]()
فکر کنم تاریخش 20 خرداد هست البته مطمعن نیستم
نبود DRM برای The Sims 3بعد از دسته ای از شکایت ها بر علیه EA که به خاطر وجود حفاظت از كپی غیرقانونی DRMا(Copy Protection) برای Spore در سال قبل بود, شرکت EA چند روز پیش در سایت رسمی بازی خبری در مورد نوع حفاظت از كپی غیرقانونی The Sims 3 برای انتشار را اعلام کرد:
----------------------------
بازی حفاظت از كپی غیرقانونی خواهد داشت - یک سریال همانند The Sims 2 وجود دارد و برای بازی دیگر هیچ احتیاجی به فعال سازی آنلاین نیست. ما احساس کردیم این یک راه حل خوبیست که بازی کردن را نسبت به استفاده از روشهای DRM آسانتر می کند.
درست عمل نکردن سیستم فعال سازی و ناتوانی کاربرها برای نصب چندمین بار بازی مشکلات عدیده Spore بودند که موجی از نارضایتی ها را برای طرفداران این بازی رقم زدند.
منبع: pc.gamespy.com/pc/the-sims-3/967005p1.html
اینا مربوط به سیمز 3 هست که اکثرآ هم قلابیه
شما میتونی با مراجعه سایت اصلیش تصاویر اصلی رو ببینی
دوست عزیز سایت سیمز 47 ادعا داره که مطالبش کپی نیست ولی کپی هست
از این سایت مطلب کپی نکنید و اگر هم میکنید یکم ویرایشش کنید
یه نگاهی هم به قوانین بندازید
نه اخه اشتباه شد چون دفعه ی اولم بود نمی دونستم یه بار از ارسال جواب سریع نوشتم یه بارم از حالت پیشرفته چون دفعه ی اول اتفاقی نیافتاد حد اقل یه لینکم نمی تونیم بدیم؟!وقتی داشتی گزارش می دادی این لینکو می زاشتی ببینن درضمن ممکنه sims47 دروغ باشه اما این ترایتلر معتبر و دروغ نیست سایت خیلی معروفی ام هست(gamespot)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هرکی دوست داشت بره ببینه این واقعیه
تشکر از مطالبتون
ولی لطفآ به بیراهه نرید و از بحث های نا مربوط خودداری کنید
من خصومتی با کسی ندارم یا اینکه بخوام گزارش بدم و...
در پی سی بیشتر چرت و پرت رو گزارش میدن
مثلآ دو نفر با هم درگیر شدن و....
مدیران پی سی با انجمن های دیگه فرق میکنن و هر کدوم سر ساعتی معین تمام انجمن ها رو کنترل میکنن
الانم من گزارش ندادم بلکه همکار مدیر عزیز(هوس جان)به علت تکراری بودن مطلب پاکش کردن
در ضمن گیم اسپات سایت معتبریه![]()
salam be hame
mikhastam bebinam ke ete la ati kesi az bazish dare masalan in ke che tori ye mohitesh va...
bebakhshid man nemitonam farsi benevisam![]()
شما باید برید به همون لینکی که من دادم بالا برای این کار اون شمارو مستقیما به چیزی که می خواهید می رسونه بعد از لودینگ می تونید ببینید![]()
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اینم یه بار دیگه این تریلر کاملا از محیط بازی نه فقط از دمو هاش و همین طور معتره برو حالشو ببر عزیزم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)