تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 27 از 380 اولاول ... 172324252627282930313777127 ... آخرآخر
نمايش نتايج 261 به 270 از 3794

نام تاپيک: كليه ی بحث ها،سوالات و مشكلات درباره ی مديريت دانلودها و دانلود

پروفشنال s_r_asadiyan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

با سلام
    امروز يك مشكل عجيب برام پيش اومد كه ممنون مي شم اگر سريع كمك كنيد!!

امروز داشتم با IDM دانلود مي كردم كه يهو برق رفت و وقتي برق اومد و كامپيوتر رو روشن كردم، ديدم يك اتفاق عجيب مي افته!!!
    ================================================== ===============
    سلام دوست عزیز
    معمولا این اتفاقات عجیب که کمتر هم پیش می آد و کسی هم توی این فروم ها کمتر می تونه جواب بده باید یا از سمت خودت حل بشه که به صورت یک پروسه با انیستال کردن اون نرو افزار و نصب ورژن دیگه تا نهایتا عوض کردن ویندوز که معمولا با عوض کردن و یندوز مشکل حل می شه اگه مشکل حل نشه باید صبر کنی تا یکی پیدا بشه
    و جوابت بده

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

سلام میشه یکی کمک کنه برای نصب و دانلود این پیغام رو میده you need administration right to continue the installation

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام میشه یکی کمک کنه برای نصب و دانلود این پیغام رو میده you need administration right to continue the installation
    ================================================== ==
    شما دوست عزیز باید با یوزری که ادمین هست وارد بشی و نرم افزارت رو نصب کنی

اگه نباشه جاش خالی می مونه ++PC's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    در کامپیوتر شما

پيش فرض

عزیز شما اجازه نصب نرم افزار رو نداری. باید با یه یوزر ادمین بیای بالا و بعد نصبش کنی

آخر فروم باز mohamad23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

سلام میشه بگید با برنامه dap یا idm چه طوری می تونم یه فایل رو چند قسمت کنم و بعد به ترتیب دانلود کنم?

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام میشه بگید با برنامه dap یا idm چه طوری می تونم یه فایل رو چند قسمت کنم و بعد به ترتیب دانلود کنم?
    ================================================== ==========
    عزیز تا جایی که من اطلاع دارم این دو تا نرم افزار مدیریت دریافت فایل ها از اینترنت هستند فقط دریافت اون،کاری که شما می خوای انجام بدی باید با نرم افزار های دیکه ای باشه که رفقا راهنمایی می کنن اما دانلود منیجرها این قابلیت رو دارند که اگه اون لینکی که ازش دانلود می کنی رزیوم داشته باشه دانلود رو متوقف ودر چند مرحله به شما امکان شروع و توقف دریافت فایل رو بدن.

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

================================================== ==========
    عزیز تا جایی که من اطلاع دارم این دو تا نرم افزار مدیریت دریافت فایل ها از اینترنت هستند فقط دریافت اون،کاری که شما می خوای انجام بدی باید با نرم افزار های دیکه ای باشه که رفقا راهنمایی می کنن اما دانلود منیجرها این قابلیت رو دارند که اگه اون لینکی که ازش دانلود می کنی رزیوم داشته باشه دانلود رو متوقف ودر چند مرحله به شما امکان شروع و توقف دریافت فایل رو بدن.
    ممنون من منظورم تقسیم کردن قبل از دانلود بود,حالا اگه دوستان بتونن در این زمینه یا نرم افزارهاش راهنمایی کنن ممنون میشم.
    Last edited by mohamad23; 21-07-2008 at 02:11.

اگه نباشه جاش خالی می مونه armia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2004
    محل سكونت
    تهران / كرج

پيش فرض

من 2 تا مشکل عجیب با نرم افزار idm دارم . وقتی که فایلهای بزرگتر از 10mb انتخاب میکنم برای دانلود وسط دانلود برنامه عمل دریافت فایل و قطع میکنه و شروع میکنه به فرستادن اطلاعات که این موضوع و فقط با نرم افزار du meter میشه متوجه شد . خلاصه اینکه کمه کم 15 دقیقه حدودا اطلاعات و میفرسته و دوباره شروع میکنه به ادامه دانلود .
    و مشکل دومم اینه که وقتی فایلی رو pause میکنم و بعد رجوع میکنم برای ادامه دانلود و ارور میده و میگه ادامه دانلود امکانپذیر نیست .
    ممنون میشم اگه بتونید راهنمائیم کنید

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

من 2 تا مشکل عجیب با نرم افزار idm دارم . وقتی که فایلهای بزرگتر از 10mb انتخاب میکنم برای دانلود وسط دانلود برنامه عمل دریافت فایل و قطع میکنه و شروع میکنه به فرستادن اطلاعات که این موضوع و فقط با نرم افزار du meter میشه متوجه شد . خلاصه اینکه کمه کم 15 دقیقه حدودا اطلاعات و میفرسته و دوباره شروع میکنه به ادامه دانلود .
    و مشکل دومم اینه که وقتی فایلی رو pause میکنم و بعد رجوع میکنم برای ادامه دانلود و ارور میده و میگه ادامه دانلود امکانپذیر نیست .
    ممنون میشم اگه بتونید راهنمائیم کنید
    ================================================== ===========
    دوست عزیز مشکل اولت رو من اطلاعی ندارم
    اما درمورد مشکل دومت این مربوط است به اون لینکی که داری دانلود می کنی
    خیلی از لینک ها رو idm با قابلیت رزیوم تشخیص می ده و عبارت توقف و ادامه رو در پنجره دانلود نمایش می ده اما اینطور نیست ودر صورتیکه خواسته باشی دانلود رو دوباره ادامه بدی پیام می ده که سرور ادرسی رو پیدا نکرد یا این فایل قابل دانلود نیست پس بهتر همون اول کاری لینک ها رو یک امتحانی بکنی.

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

ببخشید من این نرم افزار idm رو نصب کردم ولی هر وقت وارد ویندوز میشم یه پیغام میده که باید کانکت شید و در مورده فارسی کردنشه چیکار کنم که دیگه نیاد؟
    Last edited by mohamad23; 22-07-2008 at 01:35.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •