سلام
من تموم راههیی که گفته بودید برای از بین بردن ویروس انجام دادم ولی تو بعضی درایوها هنوز پوشه های هایدن هست فکر کنم ویروس تماما از بین نرفته باید چیکار کنم؟
سلام
من تموم راههیی که گفته بودید برای از بین بردن ویروس انجام دادم ولی تو بعضی درایوها هنوز پوشه های هایدن هست فکر کنم ویروس تماما از بین نرفته باید چیکار کنم؟
سلام دوست خوبم
اول از همه سيستم را با انتي ويروس بيديفندر يه شرطي که اپديت شده باشه به طور کامل ويروس يابي کنيد .
مي شه اسم پوشه هايي که مخفي هستند را بگيد .
اين پوشه ها براي خود سيستم عامل هستند يا اينکه پوشه هاي معمولي هستند ؟
روشهايي براي خارج کردن فايلها و پوشه ها از حالت مخفي گفتم از اونها استفاده کنيد .
موفق باشيد .
وقتی این گزینه (show hidden) رو که در این مسیره tools---folder option--- view---show hidden files and folders هست فعال میکنم سریع خود به خود غیر فعال میشه و فایلهای رو که هیدن کردم نشون داده نمیشه. سیستم ویروسی نیست چون با کسپر آپدیت شده اسکن کردم مشکل چیه؟
دوست عزيز سلام
ببين شما اول رجيستري رو باز كن يعني تو Run بنويس Regedit
و اينتر بزن حالا از روي كيبرد دكمه F3 رو بزن
خب از قسمت سمت چپ منو باز شده همه تيكها رو بجز Keys بردار
و در قسمت Find what كلمه Showall رو بنويس و اينتر بزن
خب الان از پانل سمت راست گزينه Checkedvalue رو دوبل كليك كرده و عدد اونرو كه احتمالا صفره يك كن
و روي Ok كليك كن و رجيستري رو ببند و سيستم رو ري استارت كن
اميدوارم مشكلت حل شده باشه![]()
سلام دوست عزیز
شما به صفحه اول این تایپک رجوع کنید با روشهای گفته شده مشکل شما حل خواهد شد .
فقط قبل از انجام نکات گفته شده حتما با انتی ویروس بیدیفندر سیستم خودتون را به طور کامل اسکن کنید .
موفق باشید .
سلام دوست عزیز
اگه همه چیز به همین راحتی که شما گفتید بود من دیگه این همه وقت برای تهیه این اموزش نمی گذاشتم .
موفق باشید .
دوستان تشکر از این تایپک مفیدتون
با سلام
من يك ماهه كه در سيستمم ويرورس وارد شده كه با اجراي تمام راهنمايي شما و فورمت و نصب چندين بار ويندوز xp هنوز رفع مشكل نشده .مشكل اوليه من همان فايل autorun بود كه درايوها باز نميشدند با استفاده از توضيحات شما اين مشكل حل شد ولي الان هيچ نرم افزاري قابل نصب نيست چون با دابل كليك روي فايل اجرايي با پسوند exe يك فايل به نام ani.ani ايجاد شده بعد آنتي ويروس nod32 اين فايل را به عنوان ويروس شناسايي ميكند و دستور ديليت داده و از ادامه نصب برنامه جلوگيري ميكند . لطفا راهنمايي كنيد
سلام دوست عزیز
راستش تا به حال فایلی به نام ani.ani ندیده ام .
شما بهتره حتما سیستم خودتون را با انتی ویروس قدرتمند بیدیفندر ویروس یابی کنید .
یک انتی ویروس هم برای ویروس kernel توی اموزشها گذاشتم پیشنهاد می کنم حتما حتما اون را هم دانلود کنید و با استفاده از اون هم سیستم را به طور کامل ویروس یابی کنید .
در صورت حل نشدن مشکل حتما ویندوز خودتون را تعویض کنید .
موفق باشید .
سلام دوست عزیز
خواهش می کنم . قابل شما را نداره .
موفق باشید .
سلام شادی جان
خواهش می کنم . زنده باشی .
موفق باشی .
برگرداندن Folder Option :
برای برگرداندن Folder Option به مسیر زیر در پنجره Group Policy بروید:
User Configuration> Administrative Templates> Windows Components> Windows Explorer
بعد از کلیک نمودن بروی Windows Explorer، در سمت راست پنجره Group Policy بروی Removes the Folder Options menu item from the Tools menu دابل کلیک نموده و از تب Setting گزینه Disable را علامت دار نمایید و بروی کلید OK کلیک نمایید .
آقا من اينو پيدا نكردم...ميشه يكي توضيح بده كه دقيقا كجاست![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)