ببخشيد يه سوال ديگه :
اگه بخوام 2 تا باند تو در هاي عقب 206 بزارم چقدر در مياد ؟ (تيپ 2 در هاي عقبش باند نداره)
تو اينجا :
![]()
ببخشيد يه سوال ديگه :
اگه بخوام 2 تا باند تو در هاي عقب 206 بزارم چقدر در مياد ؟ (تيپ 2 در هاي عقبش باند نداره)
تو اينجا :
![]()
من نمیدونم که سیم کشی رو داره یا نه... اگه نداشته باشه که هزینه دستمزد بیشتر میشه.
در مورد قیمت هم بستگی به کامپوننتی داره کی میخوایید استفاده کنید و همچنین تمایلی به استفاده از آمپ دارید یا نه؟ پخشتون همون پخش کارخونه هست؟
سلام دوستان.
براي پرايد يكي از دوستام مجموعه باند و پخش ميخوام. حداكثر بودجه هم 200-220 تومن.
انتظارات:
مارك پايونير براي پخش- مارك هر چي شما بگين براي باندها!
USB خور باشه،از جلو يا كنار. اونم نه با كابل و اين ها، يعني بند و بساط اضافه لازم نداشته باشه.
Mp3و WMA هم پخش كنه.
زياد اهل ولوم دادن و سيستم بازي هم نيست طرف.
ممنون ميشم راهنمايي كنيد.
پخش پاييونر 3050 يو بي + اسپيكر كنوود 718 ! رو هم همون حدوده 10-200 تومن ميشه !
پایونییر 3050UB
کنوود 718
اگه اشتباه نکنم با دسمزد میشه همون 200-220
![]()
خیلی ممنون فرشاد جان!
حالا اگه بخوایم یه 4000 (ارزونترین مدل باشه فکر کنم) بگیریم با یه اینترفیس چقدر در میاد حدودا؟ بعدا هزینه ی نصبشم زیاده ؟(به خاطر اینترفیسو این حرفا)
خيلي ممنون از راهنمايي ها!
توي يكي از اين پست هاي تاپيك خوندم كه يكي از دوستان گفته بود اين مدل ظاهراً پيچ ولوم سفتي داره. اينطوره؟
سفت هست ولي ديگه نه تا اون حد ! كنترل داره اصلا با پنلش كار نداري كه !
راستش من خيلي از كنترل استفاده نميكنم!!!حالا زياد مهم نيست.
خودتون توي يك پست اشاره كرده بوديد كه اين مدل ديتا رو نميخونه. مدلي كه تو همين حدود قيمت باشه و ديتا رو بخونه سراغ داريد؟
ضمناً نظرتون در مورد تلفيق 4050 يا 5050 با باند اينفينيتي 9613 چيه؟ حدود قيمتش رو ميدونيد؟
Last edited by seppeehr; 29-12-2008 at 16:40.
میگم الان بخوایم بهترین مدل ضبط (همون پخش) بخرم که دی وی دی هم بخوره و رم و یو اس بی هم داشته باشه چه مارکی هست چند هست البته لنزش به این زودی ها خراب نشه من فقط برای صوت میخوام نه تصویر
ممنون
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)