تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 27 از 306 اولاول ... 172324252627282930313777127 ... آخرآخر
نمايش نتايج 261 به 270 از 3052

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات Avira - || آرشیو شماره 1 ||

آخر فروم باز siavashjal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    be kasi rabti nadare

پيش فرض

سیاوش جان فکر کنم یا من نتونستم خوب توضیح بدم یا شما متوجه منظور من نشدید. ولی فرض کنیم که من خوب
    منظور خودم را نگفته باشم.

ببینید من قبول دارم که سیستم دفاعی +Defense مانند سیستم دفاعی کسپرسکی و Host Protection فایروال
    Outpost Pro میتونه بدون دخالت هیچ دیتابیس و انجین و موتور جستجویی جلوی بدافزار هایی مانند اسپای ور ها و
    اد ور ها رو رو بگیره. ختی میتونه جلوی مخرب ترین ویروسها و سمج ترین تروجانها رو هم بگیره اما این دلیل نمیشه
    که به این نوع محافظت اسم گارد روش گذاشت و یا بهش گفت RealTime Protection.

پس تا اینجا من هیچ نظر مخالفی با شما در مورد +Defense که یکی از قسمت های فایروال کمودو است با شما ندارم
    اما منظور من اینه که اگر نسخه مجانی فایروال کمودو دارای گارد محافظتی و دیتابیس برای مقابله با اسپای ور ها رو
    داره در اون صورت باید در هنگام پیدا کردن یک اسپای ور در حالت آنلاین و نه اسکن بتونه اسم اون بدافزار رو مانند
    آنتی ویروسها با نشان دادن یک پیغام نشون بده. مثلا اسمی مانند این...

Win32/Adware.Virtumonde

زمانی که یک برنامه همچین اسمی رو در هنگام پیدا کردن و بلاک کردن یک بدافزار نشون میده همه چیز بخوبی
    روشن میشه و معلوم میشه که اون برنامه هم گارد محافظتی داره و هم دیتابیسی داره که هر چند وقت یک بار
    احتیاج به آپدیت شدن داره. الان اکثر برنامه های ضد جاسوس تقریبا هر روز آپدیت میشند.

الان نیز با گذاشتن اون عکس معلوم میشه که اون برنامه توسط یک آنتی اسپای ور بلاک شده یا نه. البته میدونم
    براتون زحمت میشه و ازتون ممنونم. خودم این امکان رو ندارم که کمودو رو برای نیم ساعت هم که شده امتحان
    کنم وگرنه بهتون زحمت نمیدادم.
    دوست عزیز
    من اصلا به این نکته کاری ندارم که این برنامه RealTime Protection داره یا نه(چون معتقدم آدم نباید زیاد خودشو درگیر این چیزها بکنه). ولی من میگم که این برنامه قابلیت مسدود کردن spyware ها رو داره.
    البته ممکنه واقعا این برنامه مثل برنامه های تخصصی نابود سازی spyware ها نتونه عمل کنه ولی شما هم حق بدید که استفاه از یک برنامه خیلی بهتر از استفاده از چندین برنامه است که باعث کندی و کاهش سرعت سیستم می شود.

حـــــرفـه ای majid20's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

دوستان تاپیک داره از بحث آویرا خارج میشه ... اگه بحثی در زمینه فایروال دارید داخل تاپیک مربوطه ادامه بدید

حرف مهران جان در زمینه RealTime Protection کمودو کاملا درسته

در تائید حرفشون هم ساده است شما به آپدیت های کمودو نگاه بنداز که تا دو هفته شاید اصلا آپدیت نشه

خب این بیانگر اینه که هیچ دیتابیسی در این زمینه نداره که بخواد آپدیت کنه

ولی در عوض بر اساس عملکرد خودش به راحتی میتونه جلوی فعالیت اونا رو بگیره

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

در آخر من یه مشکلی با آویرا پرمیوم دارم و اون اینه که گاها به فایلهایی که در Exception گارد و اسکنر آویرا وارد کردم هم گیر میده

میخواستم بدونم شما چنین مشکلی براتون پیش میاد و یا نه ؟

پروفشنال Ali-ss's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    جهـــــــرم

پيش فرض

سلام
    در مورد آپدیت دستی این آنتی ویروس من تمام مراحل رو طی کردم یعنی محتویات پوشه رو با winrar فشرده کردم واسم پوشهرا هم تغییر دادم اما وقتی آپدیت دستی رو می زنم و از گزینه browse می خوام فایل زیپ رو انتخاب کنم اصلا فایل زیپ رو پیدا نمی کنه !!!
    مشکل از کجاست؟ آیا این آنتی ویروس فقط زمانی قادر به آپدیت دستی هست که به صورت اتوماتیک آپدیت نشده باشه؟

آخر فروم باز M E H R A N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    سوئد

پيش فرض

در آخر من یه مشکلی با آویرا پرمیوم دارم و اون اینه که گاها به فایلهایی که در Exception گارد و اسکنر آویرا وارد کردم هم گیر میده

میخواستم بدونم شما چنین مشکلی براتون پیش میاد و یا نه ؟
    نه من همچین مشکلی باهاش ندارم. اتفاقا من هم چند کرک دارم که با پکر های غیر معمولی پک شدند و به همین
    دلیل این آنتی ویروس بهشون گیر میده. خود کرک ها هم سالم هستند و میدونم که هیچ کد تروجان و یا ویروسی رو
    با خودشون ندارند. من هم اونها رو هم در قسمت Scanner و هم در قسمت Guard >> Scanner >> Exception وارد
    کردم. الان هم Antivir بهشون گیر نمیده.

البته یادم میاد یدفعه مشکل شما رو داشتم. مثلا من یک یک فایل کرک داشتم که برای دیکشنری Lingvosoft
    استفاده میکردم. این فایل که خودش یک پچ بود در داخل فایل rar قرار داشت و اسمش این بود...

lingvosoft.dictionary.2007.PATCH.RAR

اما وقتی که از حالت فشرده یعنی از داخل رار درش میاوردم اسم فایل exe این بود.

LD.dictionary.patch.exe

حالا من در گارد آنتی ویروس فقط فایل rar رو داخل لیست سفید گذاشته بودم. اما وقتی که از رار درش میاوردم
    آنتی ویر بهش گیر میداد. بعدا فهمیدم که اول باید گارد آنتی ویر رو غیر فعال کنم و بعد فایل رو از rar در بیارم و
    خودش رو هم به لیست سفید اضافه کنم. یعنی باید این فایل رو LD.dictionary.patch.exe به exception
    معرفی میکردم.

بعد گارد رو فعال کردم و همه چی اوکی بود. اما نکته جالب اینجاست که اگر تغییری در فایل exe بوجود بیاد و یا
    حتی اسمش رو عوض کنید دوباره آنتی ویر جلوش رو میگیره. یعنی اگر من اسم LD.dictionary.patch.exe رو به
    Test.exe تغییر بدم دوباره آنتی ویر جلوش رو میگیره.

امیدوارم که متوجه منظورم شده باشید. یعنی شما باید فایل اصلی رو در قسمت گاردش به لیست سفید
    اضافه کنید. منظور فایلی است که فشرده شده نباشد. اما اگر فایل فشرده شده ای اون رو میتونید به قسمت
    Scanner در لیست سفید قرار بدید.

5. این کاربر از M E H R A N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    سوئد

پيش فرض

[SIZE=2]دوستان من 2 تا رجیستر کی 7 ساله پیدا کردم و طبق گفته کسانی که نظر داده بودند تا همین لحظه کار میکنه.
    این 2 کی رو که برای نسخه های مختلف میباشد اینجا قرار میدم تا استفاده کنید. فقط لطف کنید بعد از استفاده کردن
    بگید که واقعا این رجیستر کی ها کار کردند یا نه. منظورم از کار کردن اینه که فعال بودند و تونستید آپدیت بکنید و یا
    در بلک لیست و یا همان لیست سیاه قرار گرفته بودند؟

رجیستر کی 7 ساله برای Avira Premium Security Suite

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    رجیستر کی 6 ساله برای Avira Antivir Premium

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

7. این کاربر از M E H R A N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    be kasi rabti nadare

پيش فرض

البته من چون از این آنتی ویروس استفاده نمی کنم نمی تونم نظر بدم ولی به نظر من همه این کدها بالاخره یه زمانی میره تو لیست سیاه پس چه بهتر که آدم از نسخه رایگانش استفاده کنه حتی اگه نسخه رایگان قابلیت های نسخه پولی رو نداشته باشه.

آخر فروم باز pedram_ashena's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    من هم همانجام ;)

پيش فرض

سلام
    در مورد آپدیت دستی این آنتی ویروس من تمام مراحل رو طی کردم یعنی محتویات پوشه رو با winrar فشرده کردم واسم پوشهرا هم تغییر دادم اما وقتی آپدیت دستی رو می زنم و از گزینه browse می خوام فایل زیپ رو انتخاب کنم اصلا فایل زیپ رو پیدا نمی کنه !!!
    مشکل از کجاست؟ آیا این آنتی ویروس فقط زمانی قادر به آپدیت دستی هست که به صورت اتوماتیک آپدیت نشده باشه؟
    علی دقت کن فایل فرمتش zip. باشد نه rar.

آخر فروم باز pedram_ashena's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    من هم همانجام ;)

پيش فرض

نسخه رایگانش منو نا امید کرد.من هر روز اپدیت میکردم ولی امروز گرفتار یک وارم شدم که اجاره دابل کلیک و باز شدن درایوها را نمیداد

تو قسمت آلودگیهای اورژانسی توضیحات کامل را دادم.ببینید بد نیست
    فعلا هم دارم نورتون را امتحان میکنم ببینم میشناسه یا نه

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    be kasi rabti nadare

پيش فرض

خوب شاید نسخه رایگانش فقط آنتی ویروسه و توانایی مسدود کردن چیزهای دیگه رو نداره.

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    سوئد

پيش فرض

نسخه رایگانش منو نا امید کرد.من هر روز اپدیت میکردم ولی امروز گرفتار یک وارم شدم که اجاره دابل کلیک و باز شدن درایوها را نمیداد

تو قسمت آلودگیهای اورژانسی توضیحات کامل را دادم.ببینید بد نیست
    فعلا هم دارم نورتون را امتحان میکنم ببینم میشناسه یا نه

پدرام جان قبل از هر چیزی متاسفم که سیستمتون آلوده شده و امیدوارم که بتونید با کمک تاپیک های مفیدی که در
    انجمن وجود داره سیستمتون رو از هر نوع بدافزار پاکسازی کنید.

اما این درست نیست که یک آنتی ویروس رو بخاطر نشناختن 1 ویروس و یا کرم متهم کرد. من میتونم 100 نمونه
    تروجان رو به شما معرفی کنم که ناد32 نمیتونه تشخیص بده و 100 نمونه دیگر رو معرفی کنم که نورتن و کسپرسکی
    از شناسایی کردن اونها ناتوان هستند. نشناختن تعدادی از ویروس و یا تروجان و یا هر چیز دیگه ای کاملا در دنیای
    آنتی ویروسها امری طبیعیه چون افرادی مثل من و شما و کسانی که در این انجمن فعالیت میکنند ویروسها رو به
    شرکت های آنتی ویروس مورد علاقه شون میفرستند. هر چند که اونها هم کار خودشون رو با یک تعداد کارمند
    محدود انجام میدند اما اینو بدونید که بیشتر از 80 درصد فایل های آلوده از طریق مردم براشون فرستاده میشه.

این ویروسی رو که سیستم شما گرفته به اسم AutoRun معرفه و آنتی ویروسهای ناد32 و Avira جزو اولین آنتی
    ویروسهایی بودند که این ویروس رو تونستند شناسایی بکنند. من خودم چندین بار این ویروس رو در زمانی که اوایل
    منتشرش بود امتحان کردم و نسخه مجانی Avira بخوبی جلوش رو میگرفت.

این ویروس هر روز بازنوشته میشه و هر روز یک نسخه جدید از خودش تولید میکنه و اگر روزی سیستم یکی از
    کاربران به نسخه جدید این ویروس آلوده شد نشون دهنده بی کیفیتی کار اون آنتی ویروس نیست. شما کافی
    است که یکی از فایل های آلوده به اون ویروس رو به شرکت Avira از طریق ایمیل و یا وب سایتشون بفرستید
    تا در کمتر از 24 ساعت دیتابیس رو آپدیت کنند.

حالا سوال من اینه از شما آیا واقعا در زمان اجرا کردن فایل ویروس و آلوده شدن سیستمتون گارد Avira فعال بود؟

چون همون طور که گفتم این آنتی ویروس کاملا این ویروس رو تشخیص میده و اگر گاردش فعال باشه هیچ نوع
    بدافزاری نمیتونه سیستم شما رو آلوده کنه. اما اگر گارد فعال نباشه ویروس خرابکاری های خودش رو میکنه و
    بعد هم نه تنها از دست Avira بلکه هیچ آنتی ویروس دیگه ای نمیتونه خرابکاری ها رو بازسازی کنه. چون کار
    یک آنتی ویروس همون طور که از اسمش پیداست ضد آلوده شده یک سیستم هست یعنی قبل از آلوده شدن
    سعی میکنه که از آلوده شدن سیستمتون محافظت بکنه اما بعد از آلوده شدن و خرابکاری زیاد نباید به آنتی
    ویروس تکیه کرد و خود شخص بر حسب اطلاعاتی که در سایت های امنیتی پیدا میکنه باید بصورت دستی اون
    ویروس رو پاک کنه و خرابکاری ها رو درست کنه.

موفق باشید.

13. این کاربر از M E H R A N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •