نه مثل اينكه اينجا خبري نيست!!!!![]()
دیدی چی شدددددهاردم سوخت ... هر چی عکس و. فیلم و ... گرفته بودم همش از دست رفت
اونقدر تو Backup گرفتن امروز و فردا کردم که بالاخره اتفاقی که نباید میفتاد افتاد ...
یادش به خیر ... چه خاطراتی بود ... از 84 که دوربینم رو گرفته بودم تا حالا شاید بیشتر از 50G عکس و فیلم داشتم !
امیدوارم ریکاور شن ...
تورو خدا هر از چندگاهی یه سری کامل از اطلاعاتتون پشتیبان تهیه کنین ... توصیه های ایمنی رو جدی بگیرید ...
سلام
این هم عکس هایی از من ...
این رو از ماه با پایه رفتم با H1 بدون نورگیری ... ثانیه ای ...
این هم از 1 کیلومتری با 12 X زوم و 30 ثانیه نورگیری و البته یک لایه Overlay با کد رنگ 336699 با Opacity 40% دادم که نور هاش کمتر بشه ...
![]()
با تمام وجود باهات هم دردی می کنم چون دقیقن همین بلا چند ماه پیش به سر من هم اومد و من هم چند وقتی تو گرفتن بکاپ کوتاهی کردم تا اینکه یه ویروس تمام عکسهام رو پاک کرد و بیشتر از همه به خاطر عکسهایی که با دوربین خودم گرفته بودم نا راحت شدم چون از هیچ منبعی قابل تهیه کردن نیست![]()
دو عكس ديگه اولي يك گل زيباي زرد رنگ و ديگري پرواز يك چترباز بر فراز ساحل درياي خزر!!
Canon A720IS
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
سلام
عکس های دوسان رو دیدم ..
سعی کنید از یک چیزی عکس بگیرید که جذاب باشه ...
یا یک زاویه خاص ...
مثلا اگه از داخل این گل با یک فوکوس عالی میگرفتید قشنگ میشد ... و یا از چتر باز با Look Out دریا ...
که البته اگه افتابی بود بهتر میشد .. چون ابری به نظر میرسه ..
منتظر هستم ...
سلام
این هم هست که تو اصفهان از میدان امام گرفتم ولی به دلیل اینکه وسط این حوض یک شیر آب بود نتونستم وسط بذارم و عکس کمی کج و اینورتر از مرکز افتاد که کجی رو درست کردم ولی بقیه رو دست نزدم ... .
راستی تنظیمات یادم نیست ولی احتمال میدم 15 باشه چون اگه بالا تر بود اب محو به نظر میرسید ....
![]()
Last edited by Benygh; 25-06-2008 at 22:43.
خوب شده ... استفاده از نور مخالف براي چنين عكسهايي ... حس متفاوتي از دريا به ادم مي ده ...ولي رو پاييني كار كردم ، به كم نويز رو كم كردم و كنتراست رو بيشتر!
فقط يكم ساحل رو شلوغ نشون دادي ... البته از نظر انواع موجودات ( انسان و ميله و پارچه و ساحل و ..) اگه يكم موضوعات پايين يكدست بود ( مثلا فقط انسان ) عكس زيبا تري داشتيم
محمد جان ...sony w90
عكست خيلي جالب شده .... هم از نظر فني ... هم از نظر هنري
عكس جاده خاكي از همه نظر عاليه
عاليه ... تو عكاسي نجومي استفاده از ----- خيلي مهمه ... اينجا هم مي شد با يه ----- نور رو درست كرد ... البته همينش هم قشنگ شدهسلام
این هم عکس هایی از من ...
این رو از ماه با پایه رفتم با H1 بدون نورگیری ... ثانیه ای ...
جالب شده ... فقط چند تا نكتهاین هم از 1 کیلومتری با 12 X زوم و 30 ثانیه نورگیری و البته یک لایه Overlay با کد رنگ 336699 با Opacity 40% دادم که نور هاش کمتر بشه ...
موضوع شما اون بناي دور دسته ... براي همين بايد موضوع رو در عكس نمايان تر بكنيد ... يعني سطح بيشتري از عكس رو موضوع بپوشونه ... تا چشم ببيننده به ديگر چيز ها منحرف نشه ...
اينجا شما درخت رو بزرگتر از بنا نشون داديد ... و سطح گرفته شده توسط درخت هم بيشتره ... يه جور احساس مي شه درخت جلوي ديد رو گرفته ( من كه هي حس مي كنم مي خوام با دست اين درخته رو بزنم كنار تا ببينم اون پشت چه خبره )
حالا چيكار بايد كرد :
اول اينكه بناي مورد نظر رو تو يكي از نقاط طلايي قرار بديد ... بعد درخت رو از زاويه اي ببينيد كه در حد امكان كمترين فضا رو تو عكس اشغال كنه ... مي تونيد براي بهتر جلوه دادن بنا ... دياف رو ببنديد .. تا درخت كمي تار تر بيافته ..
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)