این اسم ویندوز را می خواهید عوض کنین کجاست(من یه تختم کمه چیزی از سوال استادانتون نفهمیدم)
این اسم ویندوز را می خواهید عوض کنین کجاست(من یه تختم کمه چیزی از سوال استادانتون نفهمیدم)
اگه بخایم طبق بوت ویندوز پیش بریم برای تغییر نام ویندوز باید این فایل ها رو ویرایش کنیم
Ntldr
Ntdetect.com
boot.ini
چون صفحه ی انتخاب ویندوز موقعی میاد که چند تا سیستم عامل نصبه باید این فایل هم ویرایش بشه
Bootsect.dos
این فایل زمانی میاد که چند تا ویندوز داشته باشیم
سختی کار اینجاست که هیچ کدوم از این فایل ها رو نمیشه باز کرد
آقا ی hossin67 مثل اینکه حسابی داری رو این تغییر اسم ویندوز کار میکنی انشاالله به نتیجه برسی
ومارو هم خوشحال کنی من که هر کاری میکنم نمیتونم این کار رو انجام بدم
ولی حتما شدنی است
.0...........................manreza71............ ......
تاتار کجایی که جات خیلی خالیه .........................................
تاتار جون اگه میتونی اموزش اعمال تغییرات وذخیره کردن ریجستری را زودتر بزاری ممنون میشم
.................................................. .................................................. .......
منظور از تغییر نام ویندوز ویندوز
وقتی چند ویندوز روی یک کامپیوتر نصب میکنیم وکامپیوتر را روشن میکنیم صفحه ای می اید که به طور پیش فرض 30
ثانیه به ما وقت میدهد تا یک ویندوز را از ویندوزهای نصب شده بر روی سیستم انتخاب کنیم که اگه ویندوز های ما xp
باشد اسم پیش فرض اون
Microsoft Windows Xp profissional است
این اسم را چه جوری عوض کنیم
با سلام خدمت همگي
براي تغيير دادن Home Page پيش ويندوز به رجيستري بريد و اين كدها رو پيدا كنيد
HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsft\Internet Explorer\Main
سپس در سمت راست كد Start Page رو پيدا كرده و اسم سايت دلخواهتون رو بنويسيد
مشكل اينجاست كه چطور اين فايل ها رو تو سي دي ويندوز پيدا كنيم
من تا اين جا چيزي كه فهميدم ميشه Timeout صفحه انتخاب ويندوز رو تو bootcfg دستكاري كرد
سجاد
دوست عزيز من زياد رجيستريم قوي نيست لطف مي كني بگي چطور اين كارو كردي
براي جايگذاري regedit ويندوز توي برنامه Nlite توي اون صفحه آخر به جاي Make ISO اولExplorer رو بزنيد بعد فايلتون رو دستكاري كنيد ببينيد چي ميشه
منظورت قرار دادن عکس در قسمت تولبار دیگه
به ریجستری رفته واین مسیر را پیدا کنیدHKEY_CURRENT_USER\Software\Microsft\Internet Explorer\Toolbarسپس درجای خالی کلیک راست میکنیم واز گزینهNewقسمت string Value
راانتخاب و اونو پس از درست شدن کلید بهBackBitmapShellتغییرنام میدهیم بر روی این نام که درست کرده ام دابل کلیک میکنیم وآدرس عکس مورد نظرمونو مینویسیم
فرمت عکس هم حتما بایدbmpباشه واندازه عکس 103*1024
مثال برای آدرس عکسی که در پوشه ویندوز وپس ازاون در پوشه سیستم است ونام عکس من در این مثالToolbarهست
F:\WINDOWS\system\Toolbar.bmp
با سلام
راستي چطوري ميشه عكس پشت منوي start رو تغيير داد منظورم وقتيه كه دكمه استارت رو كليك ميكنيم
با تشكر
سجاد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)