تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: بخاطر عدم بازدهی نظرسنجی این بخش حذف می شود.

راي دهنده
434. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
    0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
Multiple Choice Poll.
صفحه 27 از 551 اولاول ... 172324252627282930313777127527 ... آخرآخر
نمايش نتايج 261 به 270 از 5503

نام تاپيک: Adsl/ شهر مشهد

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

وضعیت ADSL فن آوا گستر توس مشهد ( از پهنای باند آزادنت)/سرور باکو سایت speedtest.net / پنجشنبه 23 خرداد 87 ساعت 23:45/ مودم Asus AM602/ مرکز تلفن قدس مشهد/ خط تلفن landline معمولی (فیبرنوری نیست)/ اشتراک 64 کیلوبیت 6 گیگابایت 3 ماهه 20000 تومنی:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

مزایا: سرعت دانلود مستقیم با اشتراک 64 با نرم افزار IDM یا flashget بین 10 تا 13 کیلو بایت در ثانیه بالا میره.

معایب: آپلود کردن بصورت attach کردن فایل به ایمیل یا آپلود در سایتهایی مثل 4shared عملا امکان پذیر نیست!
    حتی فایلهای در حد 300 کیلو بایت و حتی کمتر!
    زمان پینگ خیلی بالاست ( معمولا 400 تا 480 میلی ثانیه ، باید 200 تا 250 باشه! )
    برخلاف سرعت دانلود خوب سرعت باز کردن صفحات کنده!
    زیاد پیش میاد که موقع کانکت شدن error یوزر نیم یا پسورد میده یا در حالت verify میمونه یا کانکت میشه و رسیو نداره، چند بار پشت سر هم تکرار کنی معمولا درست میشه.

درکل بعضی وقتا راضیم بعضی وقتا کفرم درمیاد!

داره خودمونی میشه daniyal62's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

ممنون به خاطر توضیحات
    این فن اوا سرویس بدون محدودیت دانلود نداره؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

امروز جمعه 24 خرداد ازون روزاست که فن آوا اشکمو درآورده، الان ساعت 17:15 سرعت اینقدر پایینه که یاهو مسنجر هم ساین این نمیکنه، دفتر مشهد شماره پشتیبانیش دایورت میشه رو تهران اونام میگن به ما ربطی نداره با مشهد تماس بگیرین، فقط تو وقت اداری روزهای غیر تعطیل فقط تا ساعت 2 بعد از ظهر ممکنه کسی از فن آوا ی مشهد جوابتونو بده. یه روز تعطیل میخوایم خیر سرمون وب گردی کنیم. در کل بهتون فن آوا رو حداقل تو مشهد پیشنهاد نمی کنم. منم میزارم فرت فرت دانلود تا اعتبارم تموم شه برم خط رو بدم تخلیه ببینم تو این صنف یه شرکت پیدا می کنم که مسئولیت سرش بشه یا نه... امیدوارم شما ازمن خوش شانس تر باشین.

الان با flashget امتحان کردم یه فایل رو از سایت microsoft با سرعت 13 کیلوبایت در ثانیه دانلود میکنه!!! ولی صفحه به سختی باز میشه، یعنی عملا باز نمیشه، تورنت رو هم امتحان کردم ( تورنت با health بالا) اونم درست دانلود نمیشه! نمیدونم دلمو خوش کنم به 13 کیلوبایت در ثانیه یا بنالم از بقیه چیزاش !
    Last edited by quazgaa; 13-06-2008 at 17:54.

آخر فروم باز Gamemaster's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

خوب تو هم به ما بپيوند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

خوب تو هم به ما بپيوند
    صبانت؟! اونکه اینهمه حرف و حدیث پشتشه! امضا جمع میکنن برا کاهش سرعتش و ... البته برا بعضیها بدون مشکله و راضین. از شانس خودم میترسم که اون بدش گیرم بیاد

اگه نباشه جاش خالی می مونه khatat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005

پيش فرض

سلام
    دوستان من می خوام شاتل بگیرم از نوع Art2 به نظر شما چه طوره خوبه ؟ یا نه برم فن آوا بگیرم ؟ راستش من یه سرویس بدون دردسر و با سرعت خوب می خوام پیش شمارمم 764 است ممنون می شم اگه کمکم کنید

ناظر انجمن عکاسی masoudtr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    نقطه مرزی

پيش فرض

سلام
    دوستان من می خوام شاتل بگیرم از نوع Art2 به نظر شما چه طوره خوبه ؟ یا نه برم فن آوا بگیرم ؟ راستش من یه سرویس بدون دردسر و با سرعت خوب می خوام پیش شمارمم 764 است ممنون می شم اگه کمکم کنید
    سرویس بدون دردسر و با سرعت خوب ..............جللل خالق .همچین چیزی که تو ایران وجود خارجی ندارهو.

پروفشنال hamid2006gh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

ممنون به خاطر توضیحات
    این فن اوا سرویس بدون محدودیت دانلود نداره؟
    سرویسهای s بدون محدودیت هستند .

پروفشنال hamid2006gh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

وضعیت ADSL فن آوا گستر توس مشهد ( از پهنای باند آزادنت)/سرور باکو سایت speedtest.net / پنجشنبه 23 خرداد 87 ساعت 23:45/ مودم Asus AM602/ مرکز تلفن قدس مشهد/ خط تلفن landline معمولی (فیبرنوری نیست)/ اشتراک 64 کیلوبیت 6 گیگابایت 3 ماهه 20000 تومنی:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

مزایا: سرعت دانلود مستقیم با اشتراک 64 با نرم افزار IDM یا flashget بین 10 تا 13 کیلو بایت در ثانیه بالا میره.

معایب: آپلود کردن بصورت attach کردن فایل به ایمیل یا آپلود در سایتهایی مثل 4shared عملا امکان پذیر نیست!
    حتی فایلهای در حد 300 کیلو بایت و حتی کمتر!
    زمان پینگ خیلی بالاست ( معمولا 400 تا 480 میلی ثانیه ، باید 200 تا 250 باشه! )
    برخلاف سرعت دانلود خوب سرعت باز کردن صفحات کنده!
    زیاد پیش میاد که موقع کانکت شدن error یوزر نیم یا پسورد میده یا در حالت verify میمونه یا کانکت میشه و رسیو نداره، چند بار پشت سر هم تکرار کنی معمولا درست میشه.

درکل بعضی وقتا راضیم بعضی وقتا کفرم درمیاد!
    پس اون 69 دانلود و 24 آپلود که تو عکسه چیه ؟
    شما که میگی بین 10 تا 13 هستش.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

پس اون 69 دانلود و 24 آپلود که تو عکسه چیه ؟
    شما که میگی بین 10 تا 13 هستش.

خوب بله همینه که بعضی از دوستان معتقدند speedtest تست چندان قابل اعتمادی نیست، ولی چون همه ازش استفاده میکنن خودش یه جور معیاره، در مورد سرعت دانلود درست تره بگم اگر سایتی که دانلود میکنم وضع درستی داشته باشه همون 13 کیلوبایت ثابت میگیره.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •