این خطا مربوط به نسخه نرم افزاری هست که باهاش extract میکنید ... فایلها سالم هستند
این خطا مربوط به نسخه نرم افزاری هست که باهاش extract میکنید ... فایلها سالم هستند
و
فکر کنم چند صفحه پیش راه حل جامع برای درایورهای XP انوع مدلهای نوت بوک توشیبا رو گفتم ... زحمت جستجو با خودتان
موفق باشید
سلام ممنون
دست گلتون درد نكنه
حالا يه سوال داشتم
من مي خام ويندوزxp نصب كنم اما ويندوز نصب نمي شه. مي خواستم بدونم چطور مي شه ويندوز براي اين لب تاپم كه ويندوز ويستا روش نصب مي باشد را نصب كرد .
باتشكر فراوان
توی همین تالار یک نگاه می انداختی :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام بر دوستان بخصوص رجیستر ،
ممنون از راهنمائیت ، متاسفانه بدلیل تاپ کردن اشتباه مدل toshiba نمیتونستم جواب بگیرم و کلی کلافه شده بودم ولی بعد از درست نوشتن مدل ، یه سایت دیگه پیدا کردم که بخاطر دسته بندی سری های مختلف toshiba میشه سریعتر به درایورهای اون دسترسی داشت . به دوستانی که دنبال درایورهای toshiba هستند در صورت تاییدتون پیشنهاد کنید .
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
همون ساپورت اروپا هست ... همشون از یک قسمت سورس میگیرند ولی روش انتخابشون فرق داره
من یک نوت بوک مدل hp pavilion dv6747cl با سیستم عامل ویستا خریدم.
میخواستم ببینم برای ریختن xp دقیقا جه درایورهایی رو باید روش بریزم.و این درایورها رو از کجا میتونم گیر بیارم.البته تو خود سایت hp ساپورت کاملی نداشت.
سلام
من cd درایور نوت بوکم خراب شده,
مدل INSPIRON 640 m
میخواستم ازتون خواهش کنم هر کی تونست درایور کارت گرافیک اونو ( Intel Graphics Video ) پیدا کنه,لینکشو واسه دانلود بزاره.
واقعا ممنون میشم.
از بخش video گزینه 945GM Graphics Controller رو دانلود کن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)