نه مشكلي نداشتـــــ دوربينش هم كار ميكرد....اگه مطمئن نبودم كه فلش نميكردم الان هم خيلي از گوشيش راضيه
موفق باشيد!
نه مشكلي نداشتـــــ دوربينش هم كار ميكرد....اگه مطمئن نبودم كه فلش نميكردم الان هم خيلي از گوشيش راضيه
موفق باشيد!
ببخشيد آيا مي تونم به جاي استفاده از فريمور ذکر شده از فريمورهاي ديگر گوشي w800 استفاده کنم ؟
آره میشه همه فریمورهای گوشی W800 و K750 رو روی گوشی فلش کرد.
قبلا چون برای فریمور R1BC002 پچ زیاد بود اکثرا از این فریمور استفاده میکردند ولی با اومدن elfpack برای فریمور R1BD001 ،برای این فریمور هم پچ زیاد نوشته شد و فعلا بهترین فریمور هست.
فریمور R1L001 هم یکی از قدیمیترین فریمورهاست که میتونه فایلهای Flash (با پسوند Swf) رو اجرا کنه ولی برای گوشیهای Cid36 هست.اگر قصد فلش کردن این فریمو بر روی گوشی Cid49 رو دارید باید پس از فلش، درایور صفحه نمایش یک گوشی با Cid49 رو روی گوشی فلش کنید.
Last edited by iman_s; 29-05-2008 at 03:48.
با سلام به بروبپ پی سی ورد و سلام خصوص به آقا ایمان که دوباره به این تاپیک سر زدند
در مورد فریمور R1BD001
اگه میشه لینکشو بذلرید و fs و فارسی شو هم بذلرید
اینم واسه شما دوست عزیز
Main :
Fs :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینم کاستومایزش :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق باشید!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
سلام دوستان عزیز من دیروز گوشی k750i خودمو تبدیل به w800i کردم چند تا مشکل برام پیش اومده
1- وقتی تبدیل به w800i کردم و پچ ها رو با پچ کالکتور یکی کردم و ریختم گوشی خاموش کرد و مجبور شدم برم بدم با باکس برام فلش کنند
2- بعد از فلش با باکس دوباره پچ رو ریختم ولی دوباره گوشی روشن نشد اما تونستم با setool دوباره فلش کنم
3- از w800 منصرف شدم و خواستم تبدیل به k750 کنم اما وقتی تبدیل به k750 کردم گوشی موقع با لا اومدن ارور می داد و روشن نمیشد
4-رفتم دوباره با باکس تبدیل به k750 کردم حالا هم وقتی پچ های k750i رو یکی می کنم و روی گوشی می ریزم گوشی هی خاموش و روشن می شه (دقیقا مثل زمانی که یک پچ از فریمور دیگه رو روی گوشی بریزی)
حالا چطوری می تونم گوشیمو مثل روز اول بکنم
این اطلاعات هم شاید لازم باشه
اطلاعات k750
1- firmware :R1CA021
2- تعداد پج یکی شده :14
اطلاعات w800
firmware :R1BD001
2-تعداد ژچ یکی شده :8
ضمنا مین هر دوتا EU بوده است
اینی که شما گذاشتین فک کنم فارسی نباشه درسته حالا چه جوری فارسی رو بیاریم توش
این لینکی که H.VIKE داده هم فارسی داره.زبون فارسی رو توش اضافه کردند.
اینم یک لینک از خودم که صد در صد دفارسی داره و خودم از این استفاده میکنم:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با سلام به شما
من فقط می تونم بگم که شما از صفحه اول این تاپیک فایلهایی که برای فلش کامل گوشی است رو بگیر و گوشیتو فول فلش کن و تمام پچ هایی که می خوایی بریزی یکی یکی بریز
در ضمن من خودم با همین آموزش ها گوشیمو تبدیل به w800 کردم هیچ مشکلی به وجود نیومد
دوست عزيز فارسي داره اگه نداره...كاستومايز كه برات گذاشته بودم با اون فارسي اضافه مي شد!!!
ممنون از راهنمايت ايمان جون اگه دوستمون دقت ميكرد همين كاستومايزي كه تو گذاشته منم گذاشته بودم زير لينك Main & Fs
موفق باشيد!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)