درود;
خوب مسلما Cpu تاثیر بیشتری داره ولی گرافیک هم خیلی مهمه. اگه اولویت بدم اول cpu بعد گرافیک. مین و سیستم عامل هم خیلی مهم هستند.
موفق باشید...
درود;
خوب مسلما Cpu تاثیر بیشتری داره ولی گرافیک هم خیلی مهمه. اگه اولویت بدم اول cpu بعد گرافیک. مین و سیستم عامل هم خیلی مهم هستند.
موفق باشید...
Last edited by Mr Andersson; 31-01-2010 at 04:59. دليل: Pentium® D
جناب mr andersson ....یه pdf اموزشی در باره ی اموزش این نر م افزار دارید یا هر یک از دوستان دیگه اگر اموزش ش را دارن لطف کنن و بزارن ...ممنون میشم.....
خيلي ممنون مهيار جان
سي پي يو دومي اين هستش (بر اساس اطلاعات سايت اينتل) :
Intel® Pentium® D Processor 945 (4M Cache, 3.40 GHz, 800 MHz FSB)
يعني مين بورد هم تاثير داره؟! مين اولي gigabyte p31 و دومي gigabyte p945-s3 هستش
ميشه درصدي بگي سي پي يو چقدر و گرافيك چقدر تاثير داره (براي اديوس)؟
خيلي دوس دارم بدونم برنامه اديوس از چه منابع سيستمي و به چه ميزاني استفاده مي كنه، ممنون ميشم اگه مطلبي هم تو اينترنت پيدا كردين در اين مورد لينكشو بدين يكم اطلاعاتمونو بالا ببريم
باز هم ممنون
يه سئوال كوچيك ديگه هم دارم:
بافر اديوس كه معمولا 149 هستش و پايين صفحه سمت چپ قرار داره (كه معمولا موقع preview كردن پروژه سنگين تموم ميشه و باعث كند شدن preview ميشه) از چيه؟ سي پي يو يا گرافيك؟
هر دو سيستمم بافرشون 149 هستش ولي اولي خيلي كم يا خيلي دير تموم ميشه!
درود;
سیستم دوم یه لب تاپ هست؟ صد در صد مین بورد تاثیر داره..
اون بافر فریمه و تا جایی که پائین نیاد realtime کار میکنه در غیر اینصورت باید رندر بشه..
بزودی در همون تاپیک برات توضیح میدم.
.......
با سلام ...
لطفا راهنمایی کنید چطور می تونم از ادیوس خروجی بگیرم با بهترین کیفیت و کمترین حجم ...من رو یک فایلی کار کردن وقتی خروجی می گیرم حجمش خیلی بالا میشه 10 برابر حجم اصلی میشه ؟؟
از قسمت print to file گزینه ی canopus pro coder رو انتخاب کنید از اونجا تبدیل به سی دی و یا دی وی دی رو انتخاب کنید .
سلام خوبین می خواستم بدونم که چطوری فیلم داخل دوربین رو وارد ادیوس کنم.با تشکر
عرض ادب.
من به قوانین فروم و اداب مرسوم انجمن ها آشنایی ندارم. چند تا سوال دارم. یکی اینکه چرا در keyers فقط از یک گزینه میشه استفاده کرد. مثلا از 3d و کروماکی ِ این بخش نمیشه همزمان روی یک ویدئو استفاده کرد. اگر باید نصب بشه لطفا بگید چطور و از کجا. سپاس
یه سوال دیگه هم اینکه وقتی rejion می کنیم یک تصویر رو و اطرافش رو کات میکنیم چه فیلتری برای out سلکت باید انتخاب کنیم که خالی باشه یعنی حذف بشه یعنی چه میدونم والا... فکر میکنم سوالاتم از فرط دم دستی بودن حتی قابل توضیح هم نیستن.
پس نصب گزینه های رجیون و بِلِند و همچنین کات کردن رو برای من بگید باز هم سپاس.
آقای آقا جواد خدایی من معطل این چند تا نکته ام. دردت تو سرم... اینا رو توضیح بده زودتر.
با سلام
ضمن تشکر از زحمات شما و قدردانی بابت مطالب جالبتون
دارم روی میکس و ادیت یک فیلم کار میکنم
قبلا با پریمیر کار را انجام دادم اما حالا می خوام با ادیوس هم انجام بدم.
به نظرم کار با ادیوس راحتتره چون افکتهای تعریف شده و به خصوص ترانس های زیادی داره اما نمی دونم چرا موقع خروجی وقتی قسمتی از کار رو می خوام به قایل ویدیویی تبدیل کنم بدون صدا ظاهر میشه یعنی فایل خروجی صدا نداره؟چطور میتونم این مشکل رو حل کنم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)