هادی کارت خیلی خوب شده.
عالیه
هادی کارت خیلی خوب شده.
عالیه
هادی تو که ترکوندی.
باور کنید فکر نمی کردم این انجمن اینقدر خفن تو این زمینه داشته باشه.
حسش نست وگرنه یکم تغییرات تو کارم ایجاد میکردم.
اوه اوه. بابا اینا کین دیگه؟من که همینجا رسما کناره گیری میکنم. از خودم کاملا ناامید شدم.
هادی و سجاد کار هر دوتاتون فوق العاده Real و حرفه ایه. دمتون گرم. فقط من موندم شما اینهمه جزئیاتو کی مدلسازی کردین!!
مخلصم vb جان من بیکارم 1 ماهه دیگه امتحانامه.
همه مدلاش ماله خودم نیست.
interior_design : ها؟!![]()
![]()
سلیقه عالی ، متریال فوق العاده عالی ، نورپردازی و رندر .... آخه آدم از چیش ایراد بگیره؟!
hadi665 : عالیه هادی جان. بغیر از لکه های سیاه (لابد مال رندره) ایراد دیگه ای نمی شه گرفت. بعد از کار interior_design بنظرم کار تو بهترینه.
ممنونم رضا جان آخه من رو کار اولم وقت نذاشتم ولی واقعا سطح کار بچه ها منو جوگیر کرد.
لطف کردی
اوهههههه اینجا رو ببین چه خبره .... بچه ها CG ARTIST ان همه ما نمیدونستیم !!! بابا بیخیال ... هادی دیوونه کردی مارو ... فقط تنها ایراد کوچیکی که داره فرشه اونطوری که من میبینم یه کم ماته ... شاید تکسچرش کیفیت پایینه ... ولی عالییییییییییییییییییه !!!!
فقط یه خواهش دارم ! اینکه تو این 1 ماه خواهشا موضوع Exterior انتخاب نکنید ... چون من امتحانام شروع شده و دیگه اینجا نمیام ... حیفم میاد اون مسابقه رو از دست بدم ... از الان دارم گرم میکنم واسه اون !
بابا سجاد بی خیال تو که ترکوندی خیلی کارت واقعی شده کارت درسته تو هم باید بری pixar![]()
مرسی محسن جان d:
اگه من برم pixar اون وقت Pixar کجا بره !؟
وااااای سجاد چی کار کردی
کارای همه خیلی خوب شده به جز کار خودم..من رسما کناره گیری خودم را از این انجمن اعلام می دارم
ممنون رضا جان.. نه تازه شروع نکردم ..بیشتر از 4 ساله که بلدم منتها کار نمی کنم ..تو این مسابقه هم شرکت کردم که خودم را مجبور کنم به سطح بچه های اینجا برسونم (بچه ها کارشون خیلی قویه ...کارم خیلی سخته)
وای مرسیذوق زده شدم
..با وی ری اینا بلدنیستم کار کنم یعنی هنوز امتحانشون نکردم ..ولی چشم ..ممنون از نظرت
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)