خوب منم همینو گفتم دیگه.![]()
خوب منم همینو گفتم دیگه.![]()
همانطور که شما دوستان هم حتما به یاد دارید شرکت Capcom در تاریخ February 8 2007 رسما اعلام کرد که PS3 - XBOX360 و PC سه پلتفرمی هستند که قرار هست بازی DMC4 برای انها عرضه شود .
نسخه PC این بازی به طور کامل DX9 و DX10 را ساپورت خواهد کرد .
یکی دیگر از ویژیگی مثبت نسخه ی PC هر بازی نسبت به نسخه های کنسولی این هست که شما میتوانین بازی ها را در resolution های بالا اجرا کنید . این در حالی هست که بازی DMC4 در نسخه Ps3 و XBOX 360 در حالت ( 640P ( 1024 * 640 و 60FPS اجرا میشود .
به گفته ی شرکت بازیسازی Capcom اگر شما این بازی را با DX10 اجرا کنید به خوبی متوجه تکنولوژی های جدید گرافیکی و همچنین فیزیک خارق العاده بازی خواهید شد .
![]()
منبع رو بگو؟
اين توطعه عليه PS3 است![]()
gamespot اينارو تكزيب كرده
سلام
یک خبر از قابلیت های عجیب PS3 :
بازی Dvil May Cry 4 این ماه توسط Capcom برای PS3 و X360 عرضه شد.ومطمئنا خیلی از ما منتظر این بازی بودیم که میشه گفت بازی خوبی هم از آبّ در اومد.
حالا سایت معتبر CVG یک خبر خیلی جالب در مورد نسخه PS3 این بازی منتشر کرده که گفتم حتما گذاشتن این خبر خالی از لطف نیست.
یکی از قابلیت های PS3 (اکه بشه بهش گفت قابلیت) این هست که میشه برای کوتاه شدن LOAD های بازی مقداری از بازی رو روی Hard منتقل کرد و Devil May Cry 4 هم از این قاعده مستثنی نیست ولی این کار چیزی در حدود 22 دقیقه طول می کشه!!واین کار گریه شما رو در میاره.
شما فکر میکنید پس از اینکه GB 5 را بر روی Hard خود منتقل کردید دیگر زمان Load نخواهید داشت یا بسیار کاهش خواهد یافت ولی جالبه اگه بدونید نه تنها زمان Load خواهید داشت بلکه پس از Install اختلاف بسیار نا چیزی بین دو نسخه بازی خواهد.
پ.ن:از تمامی FanBoy های عزیزم خواهش میکنم منطقی حرف بزنید.
اقا يكي از اساتيد اهل فن بياد با توجه به تجربه، تاريخ ورود اين بازي رو به شمسي توي ايران و سپس توي شهرستان به من بگه!!! شرمنده ديگه!
سلام دوستان.
بازی رو امروز از فروشگاه های west میتونید تهیه کنید. اما با توجه به اطلاعاتی که بدست آوردم این بازی نوآوری جدیدی نداره ... در ضمن بازی Turok هم منتشر شد.
موفق باشید
5 شنبه تو دنیا .
احتمالا شنبه تو تهران میتونی از توپ خونه بخری .
دوست من واسه pc هم اورده زبانش انگلیسی هست یا نه
یکی دقیق بگه بازی واسه پی سی کی میاد
نگین نمیدونم تو اروپا فلان تاریخ میاد تو امریکا اپریل میاد و...
فقط بگین کی تو ایران میاد نسخه اصلیش
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)