سلام كسي پست من رو ديده؟![]()
سلام كسي ميتونه پروفايل خودش را كه كامل باشه و تقريبا همه قفلهارا باز كرده باشه (مثل ليگهاي ايتاليا و...) را برام آپلود كنه
من منتظرم!![]()
سلام كسي پست من رو ديده؟![]()
سلام كسي ميتونه پروفايل خودش را كه كامل باشه و تقريبا همه قفلهارا باز كرده باشه (مثل ليگهاي ايتاليا و...) را برام آپلود كنه
من منتظرم!![]()
سلام دوست عزیز.نوشته شده توسط آقا مهدي
این هم پروفایل من که همه چیز در آن باز شده.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اول فایل رو از حالت فشرده خارج کن و بعد فولدر درون آنرا در پوشه ی My Documents\FIFA 06 کپی کن.
موفق باشی.![]()
![]()
ببين نميشه يه جا ديگه آپلود كني من نميدونم چرا اين همه سايت شما ها گير دادين به رپيد شر اين همه سايتنوشته شده توسط FEiZ
مرسي اگه يه جا دانلود كني مثلا sendspace.com
11/06/1385
سلام.نوشته شده توسط jak_1300
بيا عرفان جان برات همين و جاي ديگه آپلود كردم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دستت درد نكنه ازت خواهش ميكنم بيا تو ياهو آخه چند تا سوال داشتم ازتون ميدوني من تا ساعت5:00 ديگه بيشتر نميتونم بيام تو سايت ولي تو مسنجر ميتونم برم اداره ما اينجوريه حالا اگه ميتوني بيا ياهو پي ام بده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نوشته شده توسط piishii
سلام دوستان.
همون طور که می دونید در بازی فیفا 2006 قسمت تورنمنت/منیجر فوتبالی بازی می کنیم که می تونیم بازی کن ها رو با پول خرید فروش کنیم.
اما یه سری از بازیکنان بس از مدتی از فوتبال خ دا حافظی می کنند(مثلا)یک آدمک قرمز رنگ جلوی آن ها نمایان میشه.
آیا راهی است که جلوی این اتفاق را بشه گرفت.
Last edited by Feli; 02-09-2006 at 20:52.
]سلام دوستان.
همون طور که می دونید در بازی فیفا 2006 قسمت تورنمنت/منیجر فوتبالی بازی می کنیم که می تونیم بازی کن ها رو با پول خرید فروش کنیم.
اما یه سری از بازیکنان بس از مدتی از فوتبال خ دا حافظی می کنند(مثلا)یک آدمک قرمز رنگ جلوی آن ها نمایان میشه.
آیا راهی است که جلوی این اتفاق را بشه گرفت.
فكر نكنم راهي باشه![]()
سلام.
نه راهی نیست من مثلا تیمی که دارم 10 سال توش مربی ام.
تمام کیف بازی به این که تو با بازیکنان جدیدی بازی کنی تا بازی یکنواخت نشه .
سلام من خيلي وقت دارم فيفارو بطريق معمولي بازي ميكنم برام خيلي يه نواخت شده شنيدم چيزاي ديگه هم داره
ميخواستم بدونم چيز ديگه اي هست ؟ واگه هست ميشه بگي چي داره ميشه توضيح بدي چون من اصلا سر در نميارم راستي يه جاش هست كه قفل مفل داره نميدوني چيه اينا؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)