اگه مقایسه کردن با دست هست پس ترازو برای چیه ؟
اگه مقایسه کردن با دست هست پس ترازو برای چیه ؟
جونم؟! منظور همون وزن کردن بود. این یه بار رو حساب کن. دوبار دیگه هم میاد روش میشه 3 بار وزن کردناگه مقایسه کردن با دست هست پس ترازو برای چیه ؟
یا در حالت دوم 3 بار دیگه وزن می کنیم که با این یکی میشه 4 بار
اصلا کسی حرف منو گوش میده مسله مشکل داره اصلا گاوها یکی نیستن اصلا به دو نسبت احتیاج نیست اگه با بالایی حل کنی میشه 3 و با پایینی میشه 4 من سر زندگیم شرط میبندم
به جایه این فرمول ها راه حل من که با دومین نسبت نوشتم بخونین
آقا یه شیر یه استخر رو تو 2 ساعت پر میکنه پس 2 استخرو در 4 ساعت پر میکنه
یه سایت و بگو که با توضیح حل کرده باشه .حالا که میبینم شاید مسئله از یه نسبت ساده فراتر باشه.
میزان رویش چیه؟میزان اولیه چیه؟میزان...
من با یه فرمول نمیتونم قانع بشم که چرا این طوری شد؟شایدمن درست مسئله رو نگرفتم.
Last edited by chessmathter; 28-01-2009 at 22:56.
باز این مسئله معروف انگار دیگه باید بشینم حلشو بنویسم .حداکثر حداقل نداره در هر صورت با 3 با وزن کردن میشه پیدا کرد.
به 3 4تایی تقسیم میکنیم و 2 تا رو وز نمیکنیم اگه برابربود که zahedy02006 نوشت
حالا برابر نبود.....الف: اون دوتا برابرند پس گلوله تو چهارتای دیگه هست
تو چهارتا دوتا رو وزن می کنیم
اگه برابر بودند گلوله سومی را می گذاریم با یکی از دو گلوله قبل (چون اون دوتا برابر بودند پس هیچ کدام تقلبی نیستند) باز اگه برابر بودند گلوله چهارم تقلبیه هست اگه نبود خودشه
اگه برابر نبودند (معلومه یکی تقلبی هست) گلوله سوم رو با یکیشون وزن می کنیم یا برابرند یا نیستند که در هر صورت گلوله ما مشخص می شود.
در همه حالات 3 بار وزن کردیم
Last edited by chessmathter; 28-01-2009 at 23:31.
اینجوری می شه:
به سه گروه 4 تایی تقسیم می کنیم
2 تا 4 تا رو وزن می کنیم
اگه مساوی شد:
که خب معلومه دیگه از بین اون چهارتایی که بیرونه دوتاشو با دو تا از سالم ها وزن می کنیم اگه مساوی بود
از بین اون دوتای دیگه یکیشو با سالم هامقایسه می کنیم اگه برابر بود اون یکیه اگه نبود همونه
اگه مساوی نبود یکی از همونارو با سالم و عین بالا دیگه!
اگه مساوی نبود:
این یعنی یک طرف ترازو پایینه یک طرف بالا
اسم سکه های کفه ی سبک رو ایکس می ذاریم اسم کفه ی سنگین رو ایگرگ اسم سکه های سالم که بیرون هستند همون سکه!!
دوتا ایکس یه ایگرگ در یه طرف(طرف راست)، یه ایگرگ یه ایکس یه سالم یه طرف(طرف چپ)!
اگه مساوی :
یعنی اینها سالمند می مونه یه ایکس دوتا ایگرگ که بیرونند، بین اونها دوتا ایگرگ رو مقایسه می کنیم اگه برابر بود که می شه همون ایکس اگه برابر نبود می شه اونی که سنگین تره(چون ایگرگ سنگینا بود)
اگه مساوی نبود:
اگه طرف چپ بالا بود اون ایکسه جوابه چون سبکتر شده!
اگه طرف راست بالا بود بین اون تا ایکس با یه سالم مقایسه و بعد پیدا می کنیم!
اینجوری می شه:
به سه گروه 4 تایی تقسیم می کنیم
2 تا 4 تا رو وزن می کنیم
اگه مساوی شد:
که خب معلومه دیگه از بین اون چهارتایی که بیرونه دوتاشو با دو تا از سالم ها وزن می کنیم اگه مساوی بود
از بین اون دوتای دیگه یکیشو با سالم هامقایسه می کنیم اگه برابر بود اون یکیه اگه نبود همونه
اگه مساوی نبود یکی از همونارو با سالم و عین بالا دیگه!
اگه مساوی نبود:
این یعنی یک طرف ترازو پایینه یک طرف بالا
اسم سکه های کفه ی سبک رو ایکس می ذاریم اسم کفه ی سنگین رو ایگرگ اسم سکه های سالم که بیرون هستند همون سکه!!
دوتا ایکس یه ایگرگ در یه طرف(طرف راست)، یه ایگرگ یه ایکس یه سالم یه طرف(طرف چپ)!
اگه مساوی :
یعنی اینها سالمند می مونه یه ایکس دوتا ایگرگ که بیرونند، بین اونها دوتا ایگرگ رو مقایسه می کنیم اگه برابر بود که می شه همون ایکس اگه برابر نبود می شه اونی که سنگین تره(چون ایگرگ سنگینا بود)
اگه مساوی نبود:
اگه طرف چپ بالا بود اون ایکسه جوابه چون سبکتر شده
اگه طرف راست بالا بود بین اون تا ایکس با یه سالم مقایسه و بعد پیدا می کنیم
من داشتم جوابو آماده میکردم که dampayi پیشدستی کرد ولی برای درک بهتر .!![]()
یه نکته جالب من داشتم حل میکردم برای بار دوم 4 تا تو هر کفه گذاشتم که اصلا لازم نبود 3 تا کافی بود(میشد از هر کفه یه مربع ورداشت)
حالا نکته جلب تر!!!!!!!
برای 12 تا سکه تقلبی نشون دادیم که با 3بار میشه حالا تعداد سکه هارو میخوام زیاد کنم.!!!
13 سکه داریم که یکی توش تقلبی است (نمیدونیم سبکتر یا سنگینتره)نشون بدین که با 3 بار وزن کردن سکه تقلبی رو میشه پیدا کرد.؟
حل میشه! فکر کنین.!!!![]()
ببين وقتي گاوها تو يه مدت مثلا يك هفته يه چمنزار علف مي خورن ، هفته بعد يكم از علف ها در مياد ديگه! يعني علف ها دوباره شروع به رويش مي كنن. به اين ميگن ميزان رويش چمنزار!
(ميزان رويش علف در هر هفته * تعداد چمنزار * تعداد هفته) + ( تعداد چمنزار * ميزان اوليه چمنزار) = علفي كه هر گاو در هر هفته مي خورد * تعداد هفته * تعداد گاو ها
چون ما نمي تونيم ميزان دقيق رويش چمنزارو تعيين كنيم پس بايد بوسيله داده هاي مسئله به يه فرمول كلي برسيم كه سه تا رابطه ي داده شده توش صدق كنه! كه اطلاعاتو متغير مي گيريم و همون روابطي كه نوشتم!
خيلي سادست! نمي دونم چرا سختش مي كنين!![]()
Last edited by elector girl; 29-01-2009 at 14:08.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)