تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 27 از 37 اولاول ... 17232425262728293031 ... آخرآخر
نمايش نتايج 261 به 270 از 367

نام تاپيک: بررسی جز به جز نوکیا E65

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    !!Half of the world

پيش فرض

سلام دوستان
    یکی از آشنا ها مون می خواد یه E65 بخره به من گفته واسش تحقیق کنم
    اولا می خواستم بدونم که شما ازش راضی هستید یا نه؟
    دوما با گارانتی الان پیدا می شه یا نه
    سوما فقط یه مدل داره یا مثله N73 مدلهای مختلف مثلا music edition داره یه نه؟
    موقع خرید به چه نکته ای باید توجه کنم که مطمئن باشم اصله؟ مثلا برد N73 باید سبز تیره باشه؟
    ممنون

آخر فروم باز sarmast65_ata's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض توضیحات

سلام دوستان
    یکی از آشنا ها مون می خواد یه E65 بخره به من گفته واسش تحقیق کنم
    اولا می خواستم بدونم که شما ازش راضی هستید یا نه؟
    دوما با گارانتی الان پیدا می شه یا نه
    سوما فقط یه مدل داره یا مثله N73 مدلهای مختلف مثلا music edition داره یه نه؟
    موقع خرید به چه نکته ای باید توجه کنم که مطمئن باشم اصله؟ مثلا برد N73 باید سبز تیره باشه؟
    ممنون
    سلام عزیز
    اول اینکه باید ببینی انتظارش از یک گوشی چیه؟تا جواب اینکه ازش راضی هستیم یا نه مشخص بشه آره اگه انتظاراتت درست همین چیزی باشه که E65 داره ازش راضی میشی چون به نظر من مشگل خاصی این گوشی نداره فقط توی چند مورد که برای خودم هم این اتفاق افتاد برد این گوشی میسوزه که اگه گارانتیش اتصالات باشه بدون هیچ سوالی برات عوضش میکنه که برای من این کارو کردن و الان داره بخوبی کار میکنه.
    بله با گارنتی اتصالات فکر میکنم دوروبره 320 تا 340 پیدا کنی.
    بله فقط یک مدل داره چون این یک گوشی تجاری هستش و برای موزیک ساخته نشده که بخواد توی چند ورژن ساخته بشه.
    موقع خرید هم من تنها پیشنهادی که بهت میکنم اینه که از گارنتی اتصالات بگیریش که مطمئن باشی گوشیت اصله هم گارنتی مادام العمر داره هم اینکه برات مجانی گوشیت رو هر وقت که بخوای آپدیت میکنن هم اینکه تا یک سال برای گوشیت هر اتفاقی بیفته برات مجانی درستش میکنن و اگه درست نشه یک گوشی دیگه بهت میدن.
    من بازم در خدمتت هستم

3. این کاربر از sarmast65_ata بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    !!Half of the world

پيش فرض

سلام عزیز
    اول اینکه باید ببینی انتظارش از یک گوشی چیه؟تا جواب اینکه ازش راضی هستیم یا نه مشخص بشه آره اگه انتظاراتت درست همین چیزی باشه که E65 داره ازش راضی میشی چون به نظر من مشگل خاصی این گوشی نداره فقط توی چند مورد که برای خودم هم این اتفاق افتاد برد این گوشی میسوزه که اگه گارانتیش اتصالات باشه بدون هیچ سوالی برات عوضش میکنه که برای من این کارو کردن و الان داره بخوبی کار میکنه.
    بله با گارنتی اتصالات فکر میکنم دوروبره 320 تا 340 پیدا کنی.
    بله فقط یک مدل داره چون این یک گوشی تجاری هستش و برای موزیک ساخته نشده که بخواد توی چند ورژن ساخته بشه.
    موقع خرید هم من تنها پیشنهادی که بهت میکنم اینه که از گارنتی اتصالات بگیریش که مطمئن باشی گوشیت اصله هم گارنتی مادام العمر داره هم اینکه برات مجانی گوشیت رو هر وقت که بخوای آپدیت میکنن هم اینکه تا یک سال برای گوشیت هر اتفاقی بیفته برات مجانی درستش میکنن و اگه درست نشه یک گوشی دیگه بهت میدن.
    من بازم در خدمتت هستم
    سلام خیلی ممنون از راهنمایی تون
    چه جوری بردش می سوزه؟
    یعنی خیلی راحت می سوزه؟

تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض برد

سلام خیلی ممنون از راهنمایی تون
    چه جوری بردش می سوزه؟
    یعنی خیلی راحت می سوزه؟

والا من کاری باهاش نکردم یکی از بچه ها هم توی همین تاپیک همین مشگل رو پیدا کرد بردشم که میسوزه اتفاق خاصی نمی افته که نشه با گوشی کار کرد فقط اون چراغی که بالای گوشی هستش که نور کیپد رو تنظیم میکنه از کار می افته و دیگه عمل نمیکنه.
    بازم اگه سوالی بود من در خدمتتم.

6. این کاربر از sarmast65_ata بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    !!Half of the world

پيش فرض

والا من کاری باهاش نکردم یکی از بچه ها هم توی همین تاپیک همین مشگل رو پیدا کرد بردشم که میسوزه اتفاق خاصی نمی افته که نشه با گوشی کار کرد فقط اون چراغی که بالای گوشی هستش که نور کیپد رو تنظیم میکنه از کار می افته و دیگه عمل نمیکنه.
    بازم اگه سوالی بود من در خدمتتم.
    آقا خیلی منون حسابی شرمنده کردین
    این آشنا ما نمی خواد زیاد پول بده یعنی می خواد زیر 300 تومن بشه به نظرت اگه بدون گارانتی بخره مشکلی پیش میاد؟ یعنی به غیر از بردش مشکل دیگه ای نداره؟
    چون بدون گارانتی اش دور و بر 280 هست انگار

تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض گارانتی؟

آقا خیلی منون حسابی شرمنده کردین
    این آشنا ما نمی خواد زیاد پول بده یعنی می خواد زیر 300 تومن بشه به نظرت اگه بدون گارانتی بخره مشکلی پیش میاد؟ یعنی به غیر از بردش مشکل دیگه ای نداره؟
    چون بدون گارانتی اش دور و بر 280 هست انگار

نمیگم بدون گارانتی نخره ولی اگه یه روزی یه مشگلی پیش اومد اون موقع پشیمون میشه که چرا بیشتر پول ندادم بخوای خیلی خیلی کم حساب کنی یه برد حداقل زیر 40 تومن نیست ( که خیلی بیشتر از این هاست ) پس باید 40 تومن بدی که درست بشه خوب از همون اول میدادی که خیالت راحت باشه.
    به غیر از برد هیچ مشگل دیگه ایی نداره و این قضیه برد هم برای تمام گوشیهای این مدلی نیست ولی از چند نفر شنیدم که این اتفاق برای گوشیشون افتاده پس احتمالش زیاده که بازم بشه.
    حداقل اگه بدون گارنتی میخواد بخره ببینه گارنتی نیا یا ارکان ارتباط چند میدن این گوشی رو.

9. این کاربر از sarmast65_ata بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    !!Half of the world

پيش فرض

نمیگم بدون گارانتی نخره ولی اگه یه روزی یه مشگلی پیش اومد اون موقع پشیمون میشه که چرا بیشتر پول ندادم بخوای خیلی خیلی کم حساب کنی یه برد حداقل زیر 40 تومن نیست ( که خیلی بیشتر از این هاست ) پس باید 40 تومن بدی که درست بشه خوب از همون اول میدادی که خیالت راحت باشه.
    به غیر از برد هیچ مشگل دیگه ایی نداره و این قضیه برد هم برای تمام گوشیهای این مدلی نیست ولی از چند نفر شنیدم که این اتفاق برای گوشیشون افتاده پس احتمالش زیاده که بازم بشه.
    حداقل اگه بدون گارنتی میخواد بخره ببینه گارنتی نیا یا ارکان ارتباط چند میدن این گوشی رو.
    دستت درد نکنه خیلی ممنون بابت راهنمایی
    فقط یه چیزی. من دقیقا نفهمیدم بردش که می سوزه چی می شه. می شه بیشتر توضیح بدی؟ البته اگه برات زحمتی نیست
    Last edited by undertaker_ss; 01-11-2008 at 13:05.

تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض برد گوشی

دستت درد نکنه خیلی ممنون بابت راهنمایی
    فقط یه چیزی. من دقیقا نفهمیدم بردش که می سوزه چی می شه. می شه بیشتر توضیح بدی؟ البته اگه برات زحمتی نیست

چه زحمتی ما بچه ها اینجا فعالیت میکنیم که مشکلات همدیگرو حل کنیم دیگه.
    ببین بالای این گوشی و اکثر گوشی های دیگه نوکیا یه چراغ کوچیکی هستش که وظیفه این چراغ اینه که وقتی نور کافی در محیط هستش باعث میشه صفحه کلید گوشی چراغش روشن نشه و در مصرف باتری صرفه جویی کنه و اگه در محیط اطاف گوشی نور کافی وجود نداشته باشه صفحه کلید گوشی چراغش روشن میشه این قابلیت رو اکثر گوشی ها دارن وقتی برد این گوشی میسوزه این چراغ کار نمیکنه و دیگه چراغ صفحه کلید به هیچ وجهه روشن نمیشه چه در شب چه در روز و آنت دهی گوشی افت پیدا میکنه.
    من بازم در خدمتم

12. این کاربر از sarmast65_ata بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    !!Half of the world

پيش فرض

چه زحمتی ما بچه ها اینجا فعالیت میکنیم که مشکلات همدیگرو حل کنیم دیگه.
    ببین بالای این گوشی و اکثر گوشی های دیگه نوکیا یه چراغ کوچیکی هستش که وظیفه این چراغ اینه که وقتی نور کافی در محیط هستش باعث میشه صفحه کلید گوشی چراغش روشن نشه و در مصرف باتری صرفه جویی کنه و اگه در محیط اطاف گوشی نور کافی وجود نداشته باشه صفحه کلید گوشی چراغش روشن میشه این قابلیت رو اکثر گوشی ها دارن وقتی برد این گوشی میسوزه این چراغ کار نمیکنه و دیگه چراغ صفحه کلید به هیچ وجهه روشن نمیشه چه در شب چه در روز و آنت دهی گوشی افت پیدا میکنه.
    من بازم در خدمتم
    آقا خیلی ممنون کاملا متوجه شدم چون گوشی خودم N73 است و این قابلیت رو داره
    ایشالا جبران کنیم
    بازم ممنون

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

1.چطور میشه تو قسمت track آهنگ ها به صورت راندوم بخونند ( خود به خود آهنگها عوض شن)؟
    من تو قسمت option ، گزینه ی random play رو on کردم اما باز هم تاثیری نداشت!!!

2.با e65امکان اینکه بشه آهنگ مورد نظر رو کمی جلو یا عقب برد وجود داره ؟چطوری؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •