بچه ها من رفتم یه بازی دیگه از یه شرکت دیگه خریدم
ولی بازم همون یه دونه استادیوم رو داره
اخه چرا؟؟؟
بچه ها من رفتم یه بازی دیگه از یه شرکت دیگه خریدم
ولی بازم همون یه دونه استادیوم رو داره
اخه چرا؟؟؟
بچه ها دویدن که درسته باید تو قسمت کنترل دسته یک گزینه دیگه داره سرعت بازیکنا رو درست میکنه بعدش سرعتشون میشه عین واقعیت من هم اول با خودم میگفتم چرا سرعتشون کمه ولی انقدر کخ ریختم تا قسمت افزایش سرعت رو تو کنترل دسته پیدا کردم شما هم برین اونجا درستش کنین
راستی هر کی تونست یک کرک که سالم بود و سیوهای بازی هم بعد از ریختن کرک روی بازی جواب داد همینجا لطف کنه پیغام بده
راستی هوای بازی تو کجا برفی یا بارونی میشه؟![]()
مطمئنی اشتباه نمیکنی؟یک عکس از اون صفحه استادیوما بزار.بازیت چند گیگه؟
میتونی صورتارو ادیت کنی و سیو کنی بدون اینکه از سیاه شن؟(از بازی بیای بیرون و لود کنی ممکنه سیاه بشه چهره ای که ساختی!)
![]()
من که الان توضیح دادم.چرا ارسالا رو نمی خونین؟
همونجا که استادیوم رو انتخاب میکنی باید بری تو نارنجیه
سرعت بازیکنا هم زیاد شه حرکتشون که ناقضه.پاهاشون بد حرکت میکنه
آره کرک لازمه
اینم از عکس
این یعنی ورزشگاه کاتالونه
یه چیز جدید هم کشف کردم
شکل ورزشگاه ها فرق میکنه ولی چمنشون نه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
عکسو دیدم.اما من اونجا رو نگفتم.منظورم اینجا بود:
اینجا قبل بازیای دوستانه میشه استادیوم عوض کرد.چمنم بعد از زدن اون نارنجیه اینجا عوض کن:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
واقعا راحته.فقط امیدوارم استادیوما باشن.فقط اون مورد ادیت رو هم امتحان کن که اگه مشکلی نداشتی کرکو برامون آپ کنیکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مشکل من تو pes در بخش system setting هست و هیچ کدام از کار هایی که در این بخش کردم مثل تغیید دکمه ها یا تغییر گزارشگر اصلا save نمی شه وهر بار میام تو بازی باید از اول این کارا رو بکن
بنظر شما مشکل چیه ؟؟
ای ول حالا شد
مال من اون قسمتی که چمن رو انتخاب میکنه خاموشه
نمیشه رفت روش
چکار کنم؟؟؟
22 مگ!!!!!!!!!!!![]()
منهم این بازی رو گرفتم.
بعد از مدتها، کونامی در این ورژن ساکر، تغییرات زیادی ایجاد کرده که مهمتر از همه گرافیکش خیلی بهتر و قشنگتر شده. و همچنین حرکت توپ طبیعی تر و سریعتره و کلا به نظر من شباهت بسیاری به سری بازیهای فیفا پیدا کرده چه از نظر گرافیک چه از نظر گیم پلی!
چرا اینقدر این بازیه ایراد داره
100 جور نسخه ازش تو بازاره
یکی با کرک - یکی بی کرک
یکی با دمو - یکی بی دمو
یکی توش save کارمیکنه - اون یکی کار نمیکنه
یکی توش استادیوم نداره - اون یکی داره
یه نسخه ی درست و حسابی هنوز نیومده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)