برای اینکه مموری کنترلر core i داخل cpu هست و دیگه روی مادر بورد نیست
برای اینکه مموری کنترلر core i داخل cpu هست و دیگه روی مادر بورد نیست
منظورت رو فهمیدم اما میشه بیشتر برام توضیح بدی ؟!!!!
الان پس معیاری شبیه به FSB نباید باشه برای تشخیص سرعت انتقال اطلاعات ؟
من الان بعد از اینهمه وقت که کم و بیش دارم خبرهای این معماریهای جدید و این GPU داخل CPU رو دنبال میکنم، بازم آخرش نفهمیدم، حالا چی شد الان؟
یعنی الان دیگه ما فقط CPU بخریم دیگه کارت گرافیک لازم نداریم؟
بعد همون کارایی و پرفورمنس رو هم داریم که اگر کارت گرافیک داشته باشیم داریم؟
خب اگه اینجوریه که قبلنا هم اینهمه کارت گرافیک آنبورد میزدن این تولید کننده های مادربورد ، انقدر هم کلاس نمیذاشتن!
یا مثلا این هم در کنار کارت گرافیکمون کمک میکنه کارایی بره بالاتر، یه جورایی مثل SLI یا C Fire
یا چی شد کلا الان؟
بعد یه مقایسه قیمت هم میکنید ببینیم یه CPU i7 معماری قبلی با این پل شنی ها چقدر تفاوت دارن؟
-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-
راستی حالا چرا Sandy Bridge ؟ معنی خاصی داره؟
آدم یاد Spider Man 3 میافته با اون یارو مرد شنیه
Last edited by yoosef_st; 06-01-2011 at 23:26.
بله چیزی به نام fsb وجود نداره در سوکت 1156 کلا پل شمالی وجو نداره چون علاوه بر کنترلر حافظه کنترلر pci express هم داخل سی پی یو رفته ولی در 1366 پل شمالی هست و فقط کنترلر حافظه داخل سی پی یو رفته
وبین پل شمالی و سی پی یو رابط پرسرعت qpi قرار گرفته
الان داخل CPU های Core i3 موجود در بازار هم GPU وجود داره ؟
روی CPU های Core i3 دیگه QPI وجود نداره درسته ؟ اینطور که من دیدم DMI دارند.
Last edited by Mostafa NBA; 07-01-2011 at 00:18.
سلام
دوستان عزيز اين سي پي يو هاي جديد اينتل كه بر پايه سوكت جديد 1155هست كي ميخواهد به بازار بياد ؟
من رفتم سيستم بگيرم بر پايه 1366 يه سيستم فوق حرفه اي كه حول و حوش 2 تومن فقط كيسش ميشد طرف گفت اگه عجله نداري يك ماهي صبر كن بزارن اين سري جيدي اينتل و مادربردهاي بر پايه 1155 بياد ببيند عوضش ميدوني اين خرجي كه داري ميكني كه سيستم جديد بستي . ميگفت سوكت 1366 اين همه ميخوا براش خرج كني ديگه داره قديمي ميشه .
1366 خوبه و اصلا جای شک نداره.1366 هم قدیمی نشده و جز سیستم های حرفه ای حساب میشه.در ضمن سوکت جدید هم چیزه خاصی نداره فقط کمی بهینه تر شده و بیشتر روی قابلیت اور کلاک توان و گرافیک مجتمع مانور داده شده.
پیشنهاد من اینکه 1366 بگیر.
بله کلا سری clalrk dale گرافیک مجتمع داره
کلا سری کلارک دیل سی پی یو هاشون یک پارچه نیست و از دو die نیم هادی جداگانه تشکیل شده و کنترلر حافظه کامل داخل سی پی یو نیست و بین سی پی یو و کنترلر رابط qpi قرار گرفته به همین دلیل اورکلاک پذیری رم در این سریها پایین میاد و لی lynfield اینطور نیست
مهندسین کوششون پس؟ سوال رو زمین موند که.
معلومه 1366 بهتره .
ولی اگه کاربر عادی هستی به نظر من هم 1155 برات خوبه . چرا الکی پولتو هدر بدی .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)