تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 27 از 86 اولاول ... 172324252627282930313777 ... آخرآخر
نمايش نتايج 261 به 270 از 857

نام تاپيک: اا اخبار AMD اا AMD News اا

حـــــرفـه ای ess_1362's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    server 3 hdd 7 partition 1 unallocated(bad sector)

پيش فرض

امیدوارم این مادربردها وارد بازار اایران هم بشه البته با اختلاف نچندان زیاد نسبت به قیمتهای جهانی تا من هم یک دست کلی به سر وروی این سیستم بکشم

ظاهرا که امکانات و قیمت مطلوبی دارند

ولی من بعید می دونم مدلهای زیر 100$ با قیمت زیر 120 تومن به فروش برسند

الان که داشتم یک نگاهی به لیست قیمت مدل MSI 790GX-G65 مینداختم دیدم که در بازار های جهانی قیمتش حدود 120$ هست در حالی که در ایران کمتر از 168 تومن گیر نمی آدری

حالا اگر ما یک نسبت ببندیم و همیطور امکانات جدید و سایر پارامتر ها را لحاظ کنیم مثلا برای مدل MSI 870A-G54 که 90$ هست باید حدودا 140-150 تومن هزینه کنیم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

امروز داشتم تو سايتاي خارجي ميگشتم كه چشمم خورد به قيمت مادربورد asus crosshair IV كه 225$ بود ! واقعا فوق العادس اين مادربورد...اگه تو ايران بياد و 260 تومنم باشه ميارزه! توان خيلي بالايي تو oc داره .. من كه اگه بياد حتما مدل formula شو ميگيرم...
    دوستان هركي راجب اين مدل خبر جديد داره يا ميدونه كي مياد حتما تو همين تاپيك يه اطلاعي بده .ممنونم

کاربر فعال مشکلات سخت افزاری TREASURES's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    ایمان نیرومند هستم ساکن کرمانشاه

پيش فرض

امروز داشتم تو سايتاي خارجي ميگشتم كه چشمم خورد به قيمت مادربورد asus crosshair IV كه 225$ بود ! واقعا فوق العادس اين مادربورد...اگه تو ايران بياد و 260 تومنم باشه ميارزه! توان خيلي بالايي تو oc داره .. من كه اگه بياد حتما مدل formula شو ميگيرم...
    دوستان هركي راجب اين مدل خبر جديد داره يا ميدونه كي مياد حتما تو همين تاپيك يه اطلاعي بده .ممنونم
    رئیس فکر نکنم به این قیمت بدن من خودم یکی دو ماهی هست که M4A79T-DELUXE گرفتم 240 تومن که گرون تر هم شده حالا چطور CROSSHAIR IV FORMULA رو 260 میدن قول بهت میدم بیاد تو ایران کمتر از 400 تومن نباشه ( CROSSHAIR III رو کمتر از 320 پیدا نمیکنی خیالت تخت فکر CROSSHAIR IV رو هم نکن )
    Last edited by TREASURES; 24-05-2010 at 21:31.

داره خودمونی میشه diligent68's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    یه قایق شکسته

پيش فرض

چشم آقای MEZZO غلط کردم این دفعه از TRANSLATE GOOGLE کمک میگیرم

خوب روش جالب مین های MSI برای آنلاک کردن البته نمیدونم بقیه ی برند ها هم این ویژگی رو داشته باشن ( بدون وارد شدن به بایاس آنلاک کردن ) برای چیپ های 800 AMD

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    تو این لینکی که دوستمون گذاشتن با توجه به سواد کمم انگار یه توضیحی هم در مورد تبدل 4 هسته ای به 6 هسته ای هست آیا درست برداشت کردم ؟

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت

پيش فرض

تو این لینکی که دوستمون گذاشتن با توجه به سواد کمم انگار یه توضیحی هم در مورد تبدل 4 هسته ای به 6 هسته ای هست آیا درست برداشت کردم ؟
    بله درست حدس زدی تازه 4 هسته ای رو به 5 هسته ای هم تبدیل میکنه ( با استفاده از نرم افزار مخصوص MSI بدون ورود به بایاس )
    Last edited by TREASURES; 24-05-2010 at 22:16.

داره خودمونی میشه diligent68's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    یه قایق شکسته

پيش فرض

بله درست حدس زدی تازه 4 هسته ای رو به 5 هسته ای هم تبدیل میکنه ( با استفاده از نرم افزار مخصوص MSI بدون ورود به بایاس )
    همچین امکانی برای گیگا وجود نداره ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

رئیس فکر نکنم به این قیمت بدن من خودم یکی دو ماهی هست که M4A79T-DELUXE گرفتم 240 تومن که گرون تر هم شده حالا چطور CROSSHAIR IV FORMULA رو 260 میدن قول بهت میدم بیاد تو ایران کمتر از 400 تومن نباشه ( CROSSHAIR III رو کمتر از 320 پیدا نمیکنی خیالت تخت فکر CROSSHAIR IV رو هم نکن )
    دوست عزيز هرچيزي رو بايد به وقتش گرفت!!!
    مادربورد شما چند ماه پيش 190 تومنم رسيد! الان تو بازار كم شده واسه همين گرونه! الان m4a89gtd pro رو ميتوني 190 بگيري ! البته بدون usb3 ... اما ساتا3 داره.
    راجب crosshair III هم بايد بگم كه چون مادربورديه كه تو بازار دست چند نفر بيشتر نيست واسه همين قيمتاشونو فضايي ميدن.
    مگه يادتون نيست rampage II extreme قيمتش 350 بود؟ الان 450 شده! مطمئن باشيد ميشه با قيمت خيلي پايين تر از اوني كه شما ميگيد اين مادربوردو خريد!

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت

پيش فرض

دوست عزيز هرچيزي رو بايد به وقتش گرفت!!!
    مادربورد شما چند ماه پيش 190 تومنم رسيد! الان تو بازار كم شده واسه همين گرونه! الان m4a89gtd pro رو ميتوني 190 بگيري ! البته بدون usb3 ... اما ساتا3 داره.
    راجب crosshair III هم بايد بگم كه چون مادربورديه كه تو بازار دست چند نفر بيشتر نيست واسه همين قيمتاشونو فضايي ميدن.
    مگه يادتون نيست rampage II extreme قيمتش 350 بود؟ الان 450 شده! مطمئن باشيد ميشه با قيمت خيلي پايين تر از اوني كه شما ميگيد اين مادربوردو خريد!
    اون M4A89GTD-PRO گرافیک آنبورد هست دوست عزیز شما از قیمت M4A89TD-PRO خبر داری ؟ خدا کنه همین طوری که میگید باشه ما که بدمون نمیاد ارزون باشه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

اون M4A89GTD-PRO گرافیک آنبورد هست دوست عزیز شما از قیمت M4A89TD-PRO خبر داری ؟ خدا کنه همین طوری که میگید باشه ما که بدمون نمیاد ارزون باشه
    بله عزيزم خبر دارم! 2 تاشو تو ايت هفته گرفتم!
    185 هم خواستي واست ميگيرم!
    اين مين از m4a79 شما خيلي سرتره. هم cpu unlocker داره هم turbo .. چيپ 890gx و طراحي هيدسينگ ها به صورتي كه دماي مادربورد رو بسار پايين نگه ميداره .. من رو يكي از سيستمايي كه بستم 955 انداختم با اين مادربورد .با دكمه turbo فركانس تا 3500 رفت و فركانس رم هم تا 1750!
    شما بهتره يه سر به بازار بزني از قيمت قطعات يه كم اگاه بشي دوست عزيز.

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت

پيش فرض

شما دقت نکردی M4A89TD-PRO نه M4A89GTD-PRO چیپش 890 FX هست دوست عزیز

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by TREASURES; 25-05-2010 at 12:34.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •