دوستان یادتون باشه گوشی چینی درجه 1و2و3 سه داره
جنس درجه 1 اونها کیفیت خوبی داره و براق هست و اکثرا بلوتوث ورژن 2 دارند و کلیدهاش جنسش با کیفیت هست
توی یوتوب n6188 رو سرچ کنید اولین ویدئو رو نگاه کنید تا دقیقا متوجه بشید
دوستان یادتون باشه گوشی چینی درجه 1و2و3 سه داره
جنس درجه 1 اونها کیفیت خوبی داره و براق هست و اکثرا بلوتوث ورژن 2 دارند و کلیدهاش جنسش با کیفیت هست
توی یوتوب n6188 رو سرچ کنید اولین ویدئو رو نگاه کنید تا دقیقا متوجه بشید
سیستم عامل ندارند و مثل دستگاه های بازی فقط توانایی اجرای برنامه های خودشون را دارند. دوسیم کارته می باشند و تغریبا تمامی امکانات گوشی های سری N نوکیا را به غیر از سیستم عامل دارند. ولی امکاناتشون بیشتر تبلیغاتی است. بلوتوث آنها به راحتی هک میشه. سیستم WiFi ضعیفی دارند(در حد اسم). نوعی از آنها هم که خیلی تو بازار نیشت سیستم عاملی براساس لینوکس دارند. (مدلهای اولیه).
الانم میگم ولی این گوشی رو به اصرار داداش کوچیکم خریدم..چونکه بهش قول داده بودم که براش بخرم و اونم گیر داده بود به C3000 !!!![]()
به نظر من شما باید اول توقع خودتون رو از گوشی مشخص کنید بعد مقایسه کنید
گوشی که شما با 100- 150- تومن میخرید با امکانات که همزمان تو هیچ گوشی معروفی پیدا نمی کنید
رو نباید با برندهای معرفو مقایسه کرد ! با توجه به پول و سطح توقع انتخاب کنید
مدلش رو يادم نيست. اگه خودتون بگين بهترين مدلش چي هست ممنون ميشم
نگفتين كه ساخت كجا هستن، كره يا چين؟
Product DescriptionMain features 1)Telephone directories: 500 groups of contacts of carte de visit, support incoming call with ring and downloaded MP3 2)Messages &Multimedia messaging: 200 pieces, support SMS, MMS 3)Schedule power on/off: Support auto start/close, can set user-defined photo or sound of starting/closing 4)Alarm clock: 5 groups; Can set from Monday to Sunday at random, support MP3 as alarm ring 5)Games: Intelligent Puzzle, Try Connection, Magic Suchi, support to download and install JAVA games 6)More information: MP3, MP4, Hands free, SMS group sending, Voice recorder, WAP, Handwritten input, Bluetooth, GPRS download, MMS, Memory extended, E-book, Coming call firewall, dual-core memory, analog TV, mobile QQ, remote control, anti-theft tracking, downloadable E-dictionary, A/B repeat reading, photo editor, self-designed ring tones, calculator, graphics editor, memos, calendar, IP dial, stopwatch, rates exchange, world time, health management Additional features 1)Language: Simplified Chinese, English, 2)LCD Size: 3.0 inch, , 16 million color; PX: 240*320px 3)Ring tone: 64 chord; Ring tone format: Mp3, mp4, midi 4)Music: Play mp3 at background; Support equalizer; Show synchronistical lyric; Super dual loudspeakers with mid 5)Video: 3GP, MP4, support to play in full screen, speed/pause, dual-core memory, support to play video of 320* 6)Camera: 2.0 mega pixel; Support to shoot video of 352*288 or 176*144, the time is depended on storage 7)Rom: 5MB, support to extend TF card to 2G maximally, Document management 8)Data Transfer: Data wire/U disc/ Bluetooth (file transmission, stereo music and emote control) 9)Standby Photo: Jpg, gif 10)Game Platform: Java2.0, JAVA2.0 games Basic features 1)Operating Frequency: GSM 2)Network Frequency: 900/1800 MHz 3)Talk time: 180-360 minutes 4)Standby time: 200-360 hours
Model: E800
Standard: CE
Productivity: 5,000prs/month
Unit Price/Payment: Competetive price offerd
Origin: china
Packing: Original
Min. Order: 10pcs
Transportation: EMS, UPS,DHL, Fedex, air freight
![]()
بیا اقا هی میگم گوشیه چینی نخرید!!همین 3 هفته نشده داداش کوچیکم C3000 خریده که از کار افتاده مثلآ اهنگ که میزاری هنوز 10 ثانیه ازش رد نمیشه که قفل میکنه!!کلآ سیستمش از کار افتاده..تماس هم نمیشه باهاش گرفت زنگ هم نمیخوره!!!
پولتونو هدر ندید......
من کره ای خریدم . البته از ماه 7 سال 1386 . تا الانم خیلی خوب جواب داده.با وجود ضربه دیدنهای مکرر به روی بدنه و Lcd تا به حال آخ هم نگفته.1 سیم کارت میخوره و دوربین 1.3 داره و 2 تا اسپیکر استریو .
تلوزیونش هم نسبت به خیلی از تی وی هایی که مقایسه کردم قویتر و شفاف تر میگیره.
خودم شخصا خیلی ازش راضیم و خیلی هم ازش کار میکشم.
مارکش Gxq و مدلش Y691 هست که تقلبیش توی بازار فراوون شده.
یه سوال دارم ؟؟؟؟...
این Tv ها توی انگلیس و آمریکا و اروپا جواب میدن ؟؟؟ یعنی Tvشون کار میکنه ؟؟؟؟
با سلام
Y691 در قسمت عکس زوم داره یا نه و در پخش MP3 میتوان اهنگ مثلا 10 ثانیه عقب جلو کرد
چون گوشی یکی از دوستانم C1000 این کارهارو نداره حتی نمیتوان هرعکسی رو باز و در بگراند صفحه قزار دهد[IMG]http://media.imhb.cn/homepic/2007/11/24/2007112401330
7_82836.jpg[/IMG]
گوشی TV که --- داره
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)