تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 27 از 38 اولاول ... 1723242526272829303137 ... آخرآخر
نمايش نتايج 261 به 270 از 375

نام تاپيک: تکمیل ظرفیت دانشگاه آزاد و دولتی

آخر فروم باز Mahdi_Co_1368's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    بندرانزلی

پيش فرض

خوب حرف منم همینه، شاید یکی مثل بنده شهر براش اولویت داشته باشه مثلا من عمران صدرا رو به عمران چابهار 100% ترجیح میدم و در انتخاب رشته اول هم همین را لحاظ کردم و عمران غیرانتفاعی را بالاتر از چابهار زدم ولی حالا با این مسائل که پیش اومده و شما هم میگید که انتخاب های روزانه مرداد ماه رو جدا از غیرانتفاعی ها چک میکنن و از شریف تا چابهار میرن پایین بدون اینکه غیرانتفاعی هایی که برای من ارزشش بیشتره رو لحاظ کنن!! اونوقت منم که بدبخت میشم !!! آخه اینم شد روش؟؟؟
    روشنه که رفیق
    من فکر کنم شما یه مورد رو فراموش کردید. کامپیوتر وقتی میخواد انتخاب رشته ی مرداد ماه شما رو چک کنه ، فقط به دانشگاه های مادر نگاه میکنه و دیگه کاری به این نداره که چابهار قبول می شدی یا نه.اون فقط بررسی می کنه که آیا در دانشگاه های مادر ( با توجه به افزایش ظرفیت از سوی مجلس) قبول میشی یا نه....اگه نه؟....پس میره و تکمیل ظرفیت 8 مهر شما رو نگاه میکنه .

2. 3 کاربر از Mahdi_Co_1368 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال ashi-khan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

پست بالا تایید میشه
    فکر میکنم واضح باشه دیگه.
    راستی حسین جان شما رتبت چنده ؟؟
    غیرانتفاعی چابهار رو هم تو تکمیل ظرفیت زدی یا روزانشو زدی ؟؟
    من نفهمیدم اینا میگن کل روزانه های مهر کنسل پس اونایی که تازه اضافه شده بود مثه صنایع قم و عمران قوچان و .... اونا چی میشه پس !!؟
    Last edited by ashi-khan; 11-11-2008 at 02:22.

اگه نباشه جاش خالی می مونه hossein1111's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

روشنه که رفیق
    من فکر کنم شما یه مورد رو فراموش کردید. کامپیوتر وقتی میخواد انتخاب رشته ی مرداد ماه شما رو چک کنه ، فقط به دانشگاه های مادر نگاه میکنه و دیگه کاری به این نداره که چابهار قبول می شدی یا نه.اون فقط بررسی می کنه که آیا در دانشگاه های مادر ( با توجه به افزایش ظرفیت از سوی مجلس) قبول میشی یا نه....اگه نه؟....پس میره و تکمیل ظرفیت 8 مهر شما رو نگاه میکنه .
    ممنون گرفتم چی شد

اگه نباشه جاش خالی می مونه hossein1111's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

پست بالا تایید میشه
    فکر میکنم واضح باشه دیگه.
    راستی حسین جان شما رتبت چنده ؟؟
    غیرانتفاعی چابهار رو هم تو تکمیل ظرفیت زدی یا روزانشو زدی ؟؟
    من نفهمیدم اینا میگن کل روزانه های مهر کنسل پس اونایی که تازه اضافه شده بود مثه صنایع قم و عمران قوچان و .... اونا چی میشه پس !!؟
    یک رتبه بسیار درخشان 12000
    ما که به روزانه ها به هیچ وجه امید نداریم !! خدا کنه یه غیر انتفاعی خوب قبول شم و راحت شم
    نه غیرانتفاعی چابهار دیگه خیلی ستم بود نزدم!!!

از قرار معلوم اونا پریدن!!! ولی یه جا کسایی میگفتن زنگ زدن به خود دانشگاه(قم) گفتن نه دانشجو میگیریم!!!!
    ماکه نفهمیدیم چی شد ! خودشونم فکر کنم نفهمیدن

دوستان کسی از رتبه هایی که غیر انتفاعی ها گرفتن خبر داره؟(مثلا صدرا یا علوم و فنون) من تا الان لای درسم باز نکردم اگه قبول نشم احتمالا باید به فکر یه شغل شرافتمندانه بگردم

6. این کاربر از hossein1111 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه saeed.korn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

مهندسی عمران غیر انتفاعی کرمان حدود چه رتبه ای میخواد ؟

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

تو تکمیل ظرفیت هیچ چیزی مشخص نیست.
    شما رتبت چنده ؟؟

داره خودمونی میشه saeed.korn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

تو تکمیل ظرفیت هیچ چیزی مشخص نیست.
    شما رتبت چنده ؟؟
    رتبم 58000

آخر فروم باز MaaRyaaMi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

سازمان سنجش آموزش کشور به اطلاع تمامی داوطلبان متقاضی تکمیل ظرفیت و مشمولین طرح افزایش ظرفیت­ها، مصوب 21/7/1387 مجلس شورای اسلامی در آزمون سراسری سال 1387 می­رساند که اسامی پذیرفته­شدگان باتوجه به نکات مهم ذیل در نیمه اول آذرماه از طریق سایت اینترنتی سازمان سنجش آموزش کشور اعلام خواهد شد.

1ـ باتوجه به اینکه کلیه ظرفیت­های اعلام شده در دوره روزانه تکمیل ظرفیت در قالب طرح افزایش پذیرش مجلس محترم شورای اسلامی دیده شده است، لذا ظرفیت­های روزانه اعلام شده در تکمیل ظرفیت کان لم یکن تلقی شده و برای دوره­های روزانه صرفاً اعلام اسامی براساس مصوبه مجلس شورای اسلامی و با توجه به انتخاب رشته اولیه (مردادماه) داوطلبان صورت می­پذیرد.

2ـ اعلام اسامی دوره­های شبانه، غیرانتفاعی، مجازی، بین­المللی و نیمه متمرکز براساس انتخاب رشته داوطلبان در تکمیل ظرفیت خواهد بود.

3ـ تاریخ و جزئیات ثبت­نام پذیرفته­شدگان به هنگام اعلام نتایج به صورت اطلاعیه­ای جداگانه اعلام خواهد شد.

منبع:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

آخر فروم باز Mahdi_Co_1368's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    بندرانزلی

پيش فرض

سازمان سنجش آموزش کشور به اطلاع تمامی داوطلبان متقاضی تکمیل ظرفیت و مشمولین طرح افزایش ظرفیت­ها، مصوب 21/7/1387 مجلس شورای اسلامی در آزمون سراسری سال 1387 می­رساند که اسامی پذیرفته­شدگان باتوجه به نکات مهم ذیل در نیمه اول آذرماه از طریق سایت اینترنتی سازمان سنجش آموزش کشور اعلام خواهد شد.

1ـ باتوجه به اینکه کلیه ظرفیت­های اعلام شده در دوره روزانه تکمیل ظرفیت در قالب طرح افزایش پذیرش مجلس محترم شورای اسلامی دیده شده است، لذا ظرفیت­های روزانه اعلام شده در تکمیل ظرفیت کان لم یکن تلقی شده و برای دوره­های روزانه صرفاً اعلام اسامی براساس مصوبه مجلس شورای اسلامی و با توجه به انتخاب رشته اولیه (مردادماه) داوطلبان صورت می­پذیرد.

2ـ اعلام اسامی دوره­های شبانه، غیرانتفاعی، مجازی، بین­المللی و نیمه متمرکز براساس انتخاب رشته داوطلبان در تکمیل ظرفیت خواهد بود.

3ـ تاریخ و جزئیات ثبت­نام پذیرفته­شدگان به هنگام اعلام نتایج به صورت اطلاعیه­ای جداگانه اعلام خواهد شد.

منبع:

یادش بخیر........ولی چه خبری بود؟
    مریمی......یه سوال داشتم خدمتتون.
    شما در انتخاب رشته ی تکمیل ظرفیت مهر ، غیرانتفاعی رو هم زدید؟

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

دوست خوبم امیدوار باش زیاد کرمان نمیزنن
    احتمالش هست برادر.
    ایشاالله قبول شدی همین جا خبر بده.
    عمران غیرانتفاعی چابهار رو نزدی ؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •