ببخشيد(اگه تكراري چون جستجو نكردم)
سوال من اينه
من ميخوام بدونم چه طور ميشه توي sql server روي يك ديتابيس(يا يك تيبل) پسورد قرار داد(مثل تو اكسس و ...)
ببخشيد(اگه تكراري چون جستجو نكردم)
سوال من اينه
من ميخوام بدونم چه طور ميشه توي sql server روي يك ديتابيس(يا يك تيبل) پسورد قرار داد(مثل تو اكسس و ...)
sql server برای تشخیص و تایید هویت کاربران از دو مدل تشخیص هویت (َAuthentication) ویندوز و sql server (لاگین های sqlServer) استفاده میکنه که شما میتونید امنیت دیتابیس و جداول رو از این طریق تامین کنید.
در هر کدام از این دو حالت فقط کاربران مجازی که شما تعریف کردید میتونند به اطلاعات دسترسی داشته باشند.
لطفاً اگه ميشه بگيد ازكدوم قسمت بايد رو ديتابيسم پسورد بزارم(امنيتش تامين كنم)
آيا اگه پسورد گذاشتم(يا يه يوزر خاص معرفي كردم) و تو يه سيستم ديگه با يه يوزر ديگه(يوزر براي sql)آيا مي تونم اطلاعات رو مشاهده كنم
دوستان سلام من 2 تا Table دارم از ADODataSet برای وصل شدن استفاده کردم
ADODataSet1.CommandText:=
'select * from table1 '
ADODataSet2.CommandText:=
'select * from table2 inner join tble1 on table1.name= table2.name'
از Master/Detail هم استفاده کردم
ADODataSet1.MasterFields:=name;name
مشکل اینجاست که اگه یک رکورد از Table2 را delete کنم رکورد table 1 هم delete میشه
ممنون میشم کسی کمک کنه
با سلام.من می خوام وقتی یه رکورد از dbcombobox رو انتخاب می کنم اطلاعات بقیه فیلد های همون جدول داخل dbeditها نمایش داده بشه.ممنون میشم کمکم کنید
مطالبی که عرض کردم به این معنی بود که در sql server چیزی به عنوان پسورد گذاشتن روی دیتابیس وجود نداره. شما زمانی که یک سرور جدید رو ثبت میکنید (sql server registration) در دومین مرحله نحوه تشخیص هویت رو معین میکنید (authentication mode) که میتونه مواردی باشه که در پست قبلی هم گفتم
در مورد سوال دوم هم فقط کاربران مجاز، اجازه دسترسی به داده ها رو دارند، و تفاوتی نداره که از کدام سیستم باشه
موفق باشید
سلام
خوش آمدید
مطمئنید که به صورت فیزیکی هم در بانک delete میشه؟
آره کلا حذف میشه
پس احتمالا در دیتابیس از دیاگرام و یا relationShip استفاده کردید. اگر جواب منفی هست، همین قسمت مشکل دار برنامه رو آپ کنید تا من یا دوستان بررسی کنیم. ضمنا در صفحه اول عرض کردم که مواردی که مربوط به T-sql هست رو در اینجا مطرح کنید. لطف کنید تاپیک جدید ایجاد کنید تا نظم اینجا هم حفظ بشه
موفق باشید
با سلام من موقع ایجاد سرور با خطاهای11004و 6مواجه میشم لطفا راهنمایی کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)