وقتي که من دارم فكر مي كنم وتو داري فكر مي كني كه من دارم به چي فکر مي کنم دوست دارم که فکر کني که دارم به تو فکر مي کنم
وقتي که من دارم فكر مي كنم وتو داري فكر مي كني كه من دارم به چي فکر مي کنم دوست دارم که فکر کني که دارم به تو فکر مي کنم
چرا غمگيني؟عاشق شدم!!!! آيا عشق شيرين است؟بله....شيرين تر از زندگي!!!! چرا تنهايي؟ويژگي عاشق هاست!!!! لذت تنهايي چيست؟فکر به او و خاطرات و!!!! چرا مي روي؟براي اينکه او رفت!!!! دلت کجاست؟پيش او!!!! قلبت کجاست؟او برده!!!! پس حتما بي رحم بوده؟نه...اصلا!!!! چرا؟چون باز هم او را مي پرستم.
دلخور نشو از من وقتی که مجبورم
این قسمت من بود حرفات و میفهمم
فرصت بده کم شم از خاطرت کم کم
از من به دل نگیر همدرد بی سقفیم
باشه گناه تو پای من و تقدیر
روزي کـه دلـم پيش دلت بود گرو دستان مـرا سخت فشردي کـه نرو روزي که دلت به ديگري مايل شد کـفـشـان مـرا جفت نمودي که برو
گذشته را در آغوش بگير، اما در آن زندگي نکن
وقتي گريه مي كنم تو را در اشكهايم مي بينم.ولي اشكهايم را پاك مي كنم تا كسي تو را نبيند
قانون دوستی و معرفت ميگه: باهام باشی باهاتم ديونه باشی ديونه ميشم... مريض باشی مريض ميشم .... بميری ميميرم.... تنهام بزاری............ . (منتظرت می شينم
قلب هيچكس تو دنيا برايه من نمي تپه حتي قلبه خودم چون اونم برايه تو مي تپه
تنهايي را دوست دارم زيرا بي وفا نيست ... تنهايي را دوست دارم زيرا عشق دروغي در آن نيست ... تنهايي را دوست دام زيرا تجربه کردم ... تنهايي را دوست دارم زيرا خداوند هم تنهاست .. . تنهايي را دوست دارم زيرا.... در کلبه تنهايي هايم در انتظار خواهم گريست و انتظار کشيدنم را پنهان خواهم کرد
دوست داشتن هميشه گفتن نيست... گاه سکوت است اين درد مشترک من و توست که گاه نميتوانيم در چشمان يکديگر نگاه کنيم ............ .......
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)