تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 27 از 76 اولاول ... 1723242526272829303137 ... آخرآخر
نمايش نتايج 261 به 270 از 755

نام تاپيک: بحث درباره المپیاد نجوم

پروفشنال Parnyan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Black Hole

پيش فرض

با سلام خدمت همه ی بچه های نجوم
    1-نجوم کروی بی نهایت به معلم نیاز داره "بچه های ما که دارن روشون مثل سگ کار می کنن نفهمیدن ولی اگهشما هم مثل چی بشینی بخونی تازه یه چیزایی دستت میاد بیشتر شکل بکش روش کار کن
    2- قانون هایی که ذکر کردین تو فصل دوم خیلی کاربدر داره یعنی منی شه گفت که 70% بخش 2 روی این قوانین می گرده حفظ کردنشون هم با تمرین زیاد حل می شه

ولی در مورد ص8

تو این جا می خواد طول کمانی از دایره صغیره ای رو حساب کنه و این فرمول ها اثبات اندازه شه
    سلام

1. منم دارم می خونم ولی چیزه زیادی حالیم نمی شه ! شکل هم می کشم ! ولی می دونین مشکله من چیه ؟؟؟ اینکه یه سری یه چیزا هستن که اصلا بلد نیستم ! معلمایه مدرسه هم قربونشون برم زورشون میاد یه چیزی به آدم یاد بدن ! وقتم ندارم برم کلاس ریاضی و ... یه سری چیزا رو یاد بگیرم تازه اگرم وخت داشتم چیزی یاد نمی گرفتم با این معلمایه ....
    پس یعنی الافم دیگه ؟؟؟؟؟؟؟

2.خب وختی من اصلا نمی دونم این فرمولا چه طورین ؟! چه طوری می تونم حفظشون کنم ؟ خداییش حتی رو شکل هم مشخص نیست !

.......از توضیحتون هم ممنونم

حـــــرفـه ای مرتضی nvcd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    بابل

پيش فرض

چرا اینقدر فر مولها برات سخته؟

مگه از مثلثات چیزی نمی دونی؟فر مولهایی که توی نجوم کروی استفاده می شه اکثرا تو سطح متوسطه ولی درکش سخته.

اون هم باید به یه ادم خبره یا همون معلم نیاز داره.البته اگه یکم شکلها رو بیشتر کار کنی می شه فهمید.

تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Black Hole

پيش فرض یه خبره خوووووووووووووووووووووووب

چرا اینقدر فرمولها برات سخته؟

مگه از مثلثات چیزی نمی دونی؟ فرمولهایی که توی نجوم کروی استفاده می شه اکثرا تو سطح متوسطه ولی درکش سخته.

اون هم باید به یه ادم خبره یا همون معلم نیاز داره.البته اگه یکم شکلها رو بیشتر کار کنی می شه فهمید.

سلاااااام ....

مثلثات که .... ! ولی اصلا آدم نمی فهمه این فرمولا از کجا اومده

می گمااااا !
    اول بهتون تبریک می گم 1 . به خاطره هفته فضا 2. دیگه کم کم دارم شرم ٌ کم می کنم ! دیگه قراره از هفته ی دیگه برم کلاس به خاطره همین زیاد مزاحمتون نمی شم ! اگه بیام فقط از دینامیکی سوال می پرسم .....
    به هر حااااااال خیلی خیلی خیلی از همه تون به خصوص محمد حسین و مرتضی عزیز ممنونم

فعلا ....
    Last edited by Parnyan; 12-11-2007 at 14:01.

تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Black Hole

پيش فرض

سلام

اجازه هست چند تا سوال بپرسم ؟؟؟

یه سواله ... :

مرحله دوم تشریحیه ؟ اگه آره من تمامه چیزایه دینامیکی رو یاد بگیرم !(چه اعتماد به نفسی دارم ....از کجا معلوم حالا....)

1. تو کتاب این طوری گفته : "حتی برخورد سیارکی به اندازه ی ریگ می تواند کاوشگری را تخریب کند . دانشمندان همچنین از وجود غبار در این کمربند سیارکی اطمینان نداشتند ." آخه مگه غبار هم می تونه کاوشگر رو از بین ببره ؟ (تورو خدا بهم نخندین ) ولی آخه چرا؟ چه طوریاست ؟

2. با کاوشگرهایی که رو زهره فرود آمدند یا از کنار آن عبور کردند ,چه خصوصیاتی از این سیاره را تایید یا آشکار کردند ؟ این جور سوالا واقعا مهمه ؟

3.چه خواصی باعث می شه که عطارد داغ ترین و در عین حال سردترین سیاره منظومه شمسی باشه ؟

4. چرا ضریب شکست نور (آلبدو) در زهره نسبت به همان ضریب در عطارد با زمین بسیار بزرگ تر است ؟

خیلی خیلی ببخشید .....

ممنون

حـــــرفـه ای Mohammad Hosseyn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    ...

پيش فرض

تو اون فرمولی که شما گذاشته بودین گفتین همش یه پاش زمینه دیگه ؟ ولی این این طوری نیست
    با سلام خدمت تمامی دوستان مخصوصا شما پرنیان جان ...
    من برای این گفتم یه پاش زمینه که چون ما دوره تناوب و فاصله ی اون از خورشید رو می دونیم ... وگرنه برای هر دو سیاره ای صدق می کنه ...

یعنی همش غلط نیست ؟...خب راستشو بخواین نتونستم بنویسم x= رادیکال (همون عدده ) با فرجه سه ! (شرمنده دیگه....)(بی سوادیم بد دردیه ها خداییش)

اگه اشکال نداره و براتون زحمت نیست می شه ریشه سوم رو برام توضیح بدین ؟ (بلد نیستم !)
    باشه براتون یه کوچوله توضیح می دم ...البته امسال می خونید ... تو ریاضی 2 .
    ببین وقتی شما می گی رادیکال 9 چنده منظورت اینه که چه عددی هست که اگه به توان 2 برسه می شه 9 .
    اما وقتی می گی که رادیکال 9 با فرجه ی 3 (ریشه ی سوم 9 ) منظورتون اینه که چه عددی به توان 3 برسه می شه 9 . و به همین ترتیب فرجه (ریشه ی) ی 4 و 5 و ... برای نشون دادن فرجه هم اگه به فرمولی که من بالا برات گذاشتم ببینی باید فرجه رو در قبل از رادیکال بالا بنویسی و اگه فرجه 2 بود نیاز به نوشتن نیست ...
    متوجه شدی ؟ یا من باز بد توضیح دادم ؟

و در ضمن در مورد نجوم کروی ... این کتاب همچین کتاب ساده ای نیست ... هم بتید هندسه خوب بلد باشی و هم ریاضیات ..مخصوصا مثلثات ... البته علت مشکل داشتن شما با فرمول های مثلثات این کتاب بخاطر اینه که بیشتر اونها رو تو حسابان سال آیندتون می خونید ... بهمین خاطره که می گم المژیاد سال بعدی که می دی برات راحتتر می شه ...

شما لطف دارین !

ممنون از توضیحاتتون .*زحمت کشیدین...*

AlL ThE BesT
    خواهش می کنم ... وظیفه ی ماست .

تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Black Hole

پيش فرض

با سلام خدمت تمامی دوستان مخصوصا شما پرنیان جان ...
    من برای این گفتم یه پاش زمینه که چون ما دوره تناوب و فاصله ی اون از خورشید رو می دونیم ... وگرنه برای هر دو سیاره ای صدق می کنه ...
    سلام ....

ممنون...گرفتم !
    باشه براتون یه کوچوله توضیح می دم ...البته امسال می خونید ... تو ریاضی 2 .
    ببین وقتی شما می گی رادیکال 9 چنده منظورت اینه که چه عددی هست که اگه به توان 2 برسه می شه 9 .
    اما وقتی می گی که رادیکال 9 با فرجه ی 3 (ریشه ی سوم 9 ) منظورتون اینه که چه عددی به توان 3 برسه می شه 9 . و به همین ترتیب فرجه (ریشه ی) ی 4 و 5 و ... برای نشون دادن فرجه هم اگه به فرمولی که من بالا برات گذاشتم ببینی باید فرجه رو در قبل از رادیکال بالا بنویسی و اگه فرجه 2 بود نیاز به نوشتن نیست ...
    متوجه شدی ؟ یا من باز بد توضیح دادم ؟
    دستتون درد نکنه !
    ولی اینایی که گفتین رو می دونستمااا ! اونقدا هم بی سواد نیستم ! من فقط اینو نمی دونم که وقتی می خوایم x^3 که = یه عددیه رو حساب کنیم چه طوری می شه ! اینو می دونم که وقتی می نویسیم رادیکال یعنی با فرجه ی 2 و .....
    بی خیال معلم ریاضیم میاد توضیح می ده !
    چند روز پیشا از معلم ریاضیم پرسیدم گفت سوالتو برام بیار امروز براش بردم کلی گیر داد که این چیه ؟اخرشم نگفت چه طوری شده !؟ گفت دفعه بعد برات توضیح می دم ...من فقط می خوام بدونم چه طوری می شه ریشه سومه عددایه بزرگ رو پیدا کرد ....به هر حال ممنون

و در ضمن در مورد نجوم کروی ... این کتاب همچین کتاب ساده ای نیست ... هم بتید هندسه خوب بلد باشی و هم ریاضیات ..مخصوصا مثلثات ... البته علت مشکل داشتن شما با فرمول های مثلثات این کتاب بخاطر اینه که بیشتر اونها رو تو حسابان سال آیندتون می خونید ... بهمین خاطره که می گم المژیاد سال بعدی که می دی برات راحتتر می شه ...
    من نگفتم آسوونه ! خودم دارم سکته می کنم از دسته اون فرمولایه ...

یه چیزی بگم ؟
    به نظره شما با وجوده این چیزا : >(که فقط 5 فصله دینامیکی رو خوندم و هیچ کتابه دیگه ای هم نخوندم و کروی رو هم باید از هفته ی دیگه شروع کنم ! ) می تونم برا المپیاده امسال خودمو برسونم ؟؟؟؟ اگه همه چیزو تعطیل کنم بچسبم به کتابا و مثله ... بخونم ! می تونم خودمو برسونم ؟ اصلا امکان داره همچین چیزی؟
    اگه آره... می شه بینه اون کتابایی که گفتین برا مرحله اول بخونم مهم تریناشو بهم بگین ؟

ممنون می شم راهنماییم کنین .

خواهش می کنم ... وظیفه ی ماست .
    ! شرمنده می کنین ! Thanks a Miiiillliiion Dear ....l
    Last edited by Parnyan; 13-11-2007 at 15:43.

حـــــرفـه ای Mohammad Hosseyn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    ...

پيش فرض

سلام

اجازه هست چند تا سوال بپرسم ؟؟؟

یه سواله ... :

مرحله دوم تشریحیه ؟ اگه آره من تمامه چیزایه دینامیکی رو یاد بگیرم !(چه اعتماد به نفسی دارم ....از کجا معلوم حالا....)

1. تو کتاب این طوری گفته : "حتی برخورد سیارکی به اندازه ی ریگ می تواند کاوشگری را تخریب کند . دانشمندان همچنین از وجود غبار در این کمربند سیارکی اطمینان نداشتند ." آخه مگه غبار هم می تونه کاوشگر رو از بین ببره ؟ (تورو خدا بهم نخندین ) ولی آخه چرا؟ چه طوریاست ؟

2. با کاوشگرهایی که رو زهره فرود آمدند یا از کنار آن عبور کردند ,چه خصوصیاتی از این سیاره را تایید یا آشکار کردند ؟ این جور سوالا واقعا مهمه ؟

3.چه خواصی باعث می شه که عطارد داغ ترین و در عین حال سردترین سیاره منظومه شمسی باشه ؟

4. چرا ضریب شکست نور (آلبدو) در زهره نسبت به همان ضریب در عطارد با زمین بسیار بزرگ تر است ؟

خیلی خیلی ببخشید .....

ممنون
    برای امتحان تشریحی من سه تا کتاب دیگه بهت معرفی می کنم که فعلا بخونی خیلی بنفعت هست ... هم ساده تر از دینامیکی هستن و هم برای تشریحی خیلی بهت کمک می کنن ...
    نجوم به زبان ساده
    نجوم و اخترفیزیک مقدماتی جلد 1 و جلد 2 .

البته که غبار می تونه مضر باشه ... قطره قطره جمع گردد وانگهی دریا شود !!(می دونستی من شاعر هم هستم !!) ... یه قدم دو قدم نیست که ... چندین کیلومتر غبار و سنگ ریزه هست که فضا پیما چندین ساعت باید تو اون قسمت باشه ... هم برای بدنه و هم برای صفحه های خورشیدی که با نشستن غبار روسون کارائیشون رو از دست می دن ....

این سه تا سوال جوابشون رو می خوای یا می خوای بدونی مهم هستن ؟

خوب به هر حال مهم که هستن .. چون حتی امکانش هست تو مرحله ی اول بیان ...
    جواب 2 یکم مفصله و من هم دقیقا یادم نمی آد ... تو دینامیکی بخش سیارهی زهره می تونی پیدا کنی ...
    اگه پیدا نکردی بگو تا برات اینجا بنویسم ...

جواب 3 اگه اشتباه نکنم علت گرمترین بودنش نزدیکی بسیار به خورشید هست و علت سرد ترین بودنش هم نداشتن جو و از دست دادن خیلی زود گرما در زمان شب .

سوال چهار هم کژتابی داره !!! سوال رو واضح تر می پرسی ...

حـــــرفـه ای مرتضی nvcd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    بابل

پيش فرض

سلام پرنیان جان

در مورد سوال اولت باید بگم که اونجا هیچ نیروی مقاومی وجود نداره تا قدرت ضربه رو کم کنه و از طرفی هم خود فضا پیما هم با سرعت زیادی داره حرکت می کنه که باعث می شه شدت ضربه زیادتر باشه.بعد هم اون گرد و غبار هم خود شون حرکت دارند و اونها هم به ضربه شدت می دن.

یه چیزی هم بگم مگر در مواردی که سطح فضا پیما از قبل با محافظی قوی پو شیده نشه احتمال خسارت شدید وجود داره.

اما در مورد سوالات تشریحی که مطرج کردی .اگه منظورت اینه که مهمه که اینها رو بدونی باید بگم که حتما مهمه.اینها همون نتایج چیز هایی هست که وجود داره.مثلا وقتی می گیم جوی تو عطارد نیست خوب این ها چی رو نشون می ده.نتایج این وجود نداشتن چیه که مثلا اگه فضا پیمایی رو خواستیم اونجا بفرستیم از اوضاع خبر داشته باشیم.از این موضوع نتیجه می شه که مثلا سطح سیاره داغترین و سردترین سیاره منظومه باشه.

اما اگه می خوای جواب تک تک اون سوالات رو بدونی :

سوال اول بستگی به ابزار های از مایشگاهی همراه فضا پیما داره که من دقیقا ازش خبر ندارم.

در مورد عطارد بخاطر وجود نداشتن جو و در نتیجه تشکیل نشدن حالت گلخانه ای. در روز که خورشید بسیار نزدیکتر از دیگر سیارات است سطح سیاره بسیار داغ می شود و در شب نیز به دلیل نبودن خورشید و همچنین سرعت چرخش بسیار کند سیاره بدور خود و نبودن جو سردترین سیاره منظومه شمسی می شه.

البدو زهره بدلیل اتمسفر بسیار رقیق و بازتابش بسیار زیاد نسبت به عطارد که جو نداره و سطحش هم بسیار تیره ست نسبت به زمین زیاده.

در مورد بدست اوردن فرجه های رادیکال 3 و 4 و ......روش خاصی وجود نداره.و معمولا از ماشین حساب های مهندسی برای این کار استفاده می شه.

گفتی شاید کمتر بیای ........
    نگو که ناراحت می شیم.......

تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Black Hole

پيش فرض

سلام پرنیان جان

در مورد سوال اولت باید بگم که اونجا هیچ نیروی مقاومی وجود نداره تا قدرت ضربه رو کم کنه و از طرفی هم خود فضا پیما هم با سرعت زیادی داره حرکت می کنه که باعث می شه شدت ضربه زیادتر باشه.بعد هم اون گرد و غبار هم خود شون حرکت دارند و اونها هم به ضربه شدت می دن.

یه چیزی هم بگم مگر در مواردی که سطح فضا پیما از قبل با محافظی قوی پو شیده نشه احتمال خسارت شدید وجود داره.
    سلام ....ممنون که جواب دادین
    اما در مورد سوالات تشریحی که مطرج کردی .اگه منظورت اینه که مهمه که اینها رو بدونی باید بگم که حتما مهمه.اینها همون نتایج چیز هایی هست که وجود داره.مثلا وقتی می گیم جوی تو عطارد نیست خوب این ها چی رو نشون می ده.نتایج این وجود نداشتن چیه که مثلا اگه فضا پیمایی رو خواستیم اونجا بفرستیم از اوضاع خبر داشته باشیم.از این موضوع نتیجه می شه که مثلا سطح سیاره داغترین و سردترین سیاره منظومه باشه

اما اگه می خوای جواب تک تک اون سوالات رو بدونی :

سوال اول بستگی به ابزار های از مایشگاهی همراه فضا پیما داره که من دقیقا ازش خبر ندارم.

در مورد عطارد بخاطر وجود نداشتن جو و در نتیجه تشکیل نشدن حالت گلخانه ای. در روز که خورشید بسیار نزدیکتر از دیگر سیارات است سطح سیاره بسیار داغ می شود و در شب نیز به دلیل نبودن خورشید و همچنین سرعت چرخش بسیار کند سیاره بدور خود و نبودن جو سردترین سیاره منظومه شمسی می شه.

البدو زهره بدلیل اتمسفر بسیار رقیق و بازتابش بسیار زیاد نسبت به عطارد که جو نداره و سطحش هم بسیار تیره ست نسبت به زمین زیاده.

در مورد بدست اوردن فرجه های رادیکال 3 و 4 و ......روش خاصی وجود نداره.و معمولا از ماشین حساب های مهندسی برای این کار استفاده می شه.

به خاطره وختی که گذاشتین ممنونم ...
    گفتی شاید کمتر بیای ........
    نگو که ناراحت می شیم.......
    حالا حالا ها مزاحمتون هستم ! به خاطره تمامه کمکاتون ممنونم

-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-**-*-*-*-*-*-*

از محمد حسین عزیز هم ممنونم

--------------------------------------------------------

آخر فروم باز aslanaslan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

یه چیز دیگه...یه کم با ماشین حساب کار کن تا سرعتت زیاد بشه. خیلی مهمه ها! البته ماشین حساب غیر قابل برنامه ریزی.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •