کابل HDMI to DVI :
![]()
کابل HDMI to DVI :
![]()
Last edited by shab_2008; 22-01-2010 at 09:58.
با سلام یه سوال تخصصی -
من یه مانیتور 17 اینچ ال جی CRT دارم که FLATRON هم هست ولی وقتی کابل VGA ایکس باکس رو با تبدیل نرو مادگی به مانیتورم وصل می کنم . تصویر یه نویز ریزی داره و یه خورده هم سایه داره . حتی من با یه مانیتور دیگه هم چک کردم ولی همون طوری بود . حالا از دوستان خواهش دارم اگه تجربه ای تو این زمینه دارن در اختیار من قرار بدن و اگه کسی می دونه این مشکل از کجاست به من کمک کنه. نمی دونم برای بقیه هم این طوریه یا اشکال از جای دیگس که من باید حلش کنم. ممنون
این مورد عادیه من هم که مانیتور crt داشتم و وصل کرده بودم یه x360 همین مشکل را داشتم ولی خیلی کم بود و باید خیلی دقت میکردی تا متوجه بشی حالا ماله شما هم این نویز و سایه کمه یا زیاد؟
دوستان من یه مانیتور 19 اینچ LCD LG L1900R دارم...میتونم کنسولم رو بهش وصل کنم؟ یا حتما باید یه مانیتور بزرگتر یا یه مدل دیگه بگیرم؟
بله هم میتونید با کابل hdmi to dvi این کار را انجام بدید و هم میتونید با استفاده از کابل vga دستگاه را به مانیتور متصل کنید
اکثرا همین طوریه، دلیلشم کیفیت پایین کابله. البته رزولوشن های مختلف رو هم امتحان کنید چون رو هر کدوم یه جوره. (یکی موجه، یکی برفه، یکی فوارس!)
نور مانیتور رو هم تا آخر زیاد کنید بهتر می شه.
البته هستن کابل های با کیفت بدون نویز، اما اگه از من میشنوید، به فکر خرید یه مانیتور با ورودی DVI یا HDMI باشید.
میشه بگید چه جوری کنسول رو به کامپیوتر وصل می کنند؟مثلا update به این شکل
2286L چطوره..؟؟ فرمت 16:9 رو پشتیبانی میکنه..؟؟؟؟؟![]()
این مانیتور کیفیت خوبی داره ولی به درد x360 نمیخوره
16:9 هم نیست بلکه 16:10 هست
برای آپدیت باید در دستگاه رو باز کنید و کابل SATA درایو رو بزنید به یکی از پورت های SATA . آموزش کاملش توی بازی سنتر هست و همونجا میتنوید از کاربر HOOM کمک بگیرید .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)