این سینما خانگی ها اصلا بدرد نمی خورن. حیف که کنار یه LCD دو سه میلیونی یه همچین سینمایی بزاری
لطفا حواستون باشه که چی مینویسید. خیلی از دوستان اینجا، بالای 1.5 پول دادن.
من فکر میکنم توشیبا در این زمینه مدل های زیادی داشته باشه
این سینما خانگی ها اصلا بدرد نمی خورن. حیف که کنار یه LCD دو سه میلیونی یه همچین سینمایی بزاری
لطفا حواستون باشه که چی مینویسید. خیلی از دوستان اینجا، بالای 1.5 پول دادن.
من فکر میکنم توشیبا در این زمینه مدل های زیادی داشته باشه
اگه میشه یکی به من کمک کنه
من میخوام یه LCD یا پلاسما بخرم. 40 تا 46 اینچ
2 تا 2.5 میلیون هم پول بابتش میدم
حالا چی بخرم خوبه؟ sony sumsong panasonic lg ?????
حالا hdfull باشه لازم میشه؟ فلا که تو ایران نیومده که میاد جا میوفته
ممنون میشم![]()
خب میبینم که مثل من دنبال TV میگردیو میخوای خرج کنی و مسلما بهترین نتیجه رو هم میخوای منم الان مدتی است که دنبال این مسئله هستم و چیزهای زیادی دستگیرم شده . من خریدمو موکول کردم به 3 هفته آخر سال ( چون اینجا فعلاًً 1 متر برف باریده !! و تا آب بشه و خیابونا باز بشن و زندگی عادی شروع بشه 1 ماه طول میکشه . من ساکن رشت هستم ) . ولی اینجا خواستم فقط نظرمو بدم چون بعضی ها نظرشون جدا از مدل ، Full HD است . ولی نظر شخصی من این نیست و با شما موافقم . به این دلیل که اول از همه بیشترین استفاده ای که از این LCD TV میخواد بشه چیه ؟ ماهواره ! پس ماهواره میشه 480i و تا 1080p خیلی فاصله ست؟؟ فرض کنیم Full HD گرفتیم!! تا توش Full HD نبینیم که برتریش به 720p معلوم نمیشه؟ میشه؟؟ خب.... حالا چی داریم که 1080p باشه که توش ببینیم؟؟ حالا از اونور! چقدر چیزای مختلفی داریم که زیر 720p باشه؟ ماهواره - DVD - تلویزیون ایران و - DivX که خب اینا هم توی 720p بخاطر رزولوشن نزدیکتر، بهتر نمایش داده میشن در نتیجه من هر مدل 1080p از هر برندی رو برای خرید تو ایران رد میکنم!
نه به خاطر اینکه مشکلی داشته باشند بلکه بخاطر اینکه فعلا مناسب استفاده در ایران نیستن! عدم وجود کانالهای Full HDو استفاده های ما هم درسته که تقریبا همه چی رو شامل میشه! ولی بازم چیزی نیست که بگیم الزاما به 1080p نیاز داره!! 768 * 1366 واقعا انتخاب معقول تریه ... میتونی تو این سایتها هم یک سری بزنی که توضیحات کاملی در این مورد نوشته . اینجا میتونه واقعا بهت در انتخاب کمک کنه . اینجا حتی برای کشورهای دیگه هم برای بیشترین استفاده 720P رو پیشنهاد کرده !!
[من بعد از جستجوی زیاد نظرم SONY KLV-40S200 یا به اختصار S200 . البته KLV-37S310 هم چیز بدی نیست چون 37 Inch و با توجه به اندازه اتاق حال من خیلی معقولتره ولی تو بازار اینجا ندیدم . البته اگه میتونستم بودجه بیشتری بزارم حتماً KLV-40V200 میگرفتم که از همه نظر از دو مورد بالا سرتره . اینم آدرس سایت مربوط به خاور میانه SONY .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در مورد پلاسما هم من نظری ندارم . چون زیاد تعریفشو نشنیدم دنبالش نرفتم . ولی اگه تو سایت یک چرخی بزنی خودت متوجه میشی که بیشتر بازار دست LCD است .![]()
[quote=Reza;1997636]خب میبینم که مثل من دنبال TV میگردیو میخوای خرج کنی و مسلما بهترین نتیجه رو هم میخوای منم الان مدتی است که دنبال این مسئله هستم و چیزهای زیادی دستگیرم شده . من خریدمو موکول کردم به 3 هفته آخر سال ( چون اینجا فعلاًً 1 متر برف باریده !! و تا آب بشه و خیابونا باز بشن و زندگی عادی شروع بشه 1 ماه طول میکشه . من ساکن رشت هستم ) . ولی اینجا خواستم فقط نظرمو بدم چون بعضی ها نظرشون جدا از مدل ، Full HD است . ولی نظر شخصی من این نیست و با شما موافقم . به این دلیل که اول از همه بیشترین استفاده ای که از این LCD TV میخواد بشه چیه ؟ ماهواره ! پس ماهواره میشه 480i و تا 1080p خیلی فاصله ست؟؟ فرض کنیم Full HD گرفتیم!! تا توش Full HD نبینیم که برتریش به 720p معلوم نمیشه؟ میشه؟؟ خب.... حالا چی داریم که 1080p باشه که توش ببینیم؟؟ حالا از اونور! چقدر چیزای مختلفی داریم که زیر 720p باشه؟ ماهواره - DVD - تلویزیون ایران و - DivX که خب اینا هم توی 720p بخاطر رزولوشن نزدیکتر، بهتر نمایش داده میشن در نتیجه من هر مدل 1080p از هر برندی رو برای خرید تو ایران رد میکنم!
نه به خاطر اینکه مشکلی داشته باشند بلکه بخاطر اینکه فعلا مناسب استفاده در ایران نیستن! عدم وجود کانالهای Full HDو استفاده های ما هم درسته که تقریبا همه چی رو شامل میشه! ولی بازم چیزی نیست که بگیم الزاما به 1080p نیاز داره!! 768 * 1366 واقعا انتخاب معقول تریه ... میتونی تو این سایتها هم یک سری بزنی که توضیحات کاملی در این مورد نوشته . اینجا میتونه واقعا بهت در انتخاب کمک کنه . اینجا حتی برای کشورهای دیگه هم برای بیشترین استفاده 720P رو پیشنهاد کرده !!
[کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
باید به عرضتون برسونم که اینجوریا هم که شما میگید نیست. خیلی ها از همین الان تو ایران دنبال HD هستند.یه سر به این سایت بزنید تا ببنید تو ایران خودمون چه جور دارن فیلم های HD رو DVD می فروشن
هر DVD هم 1350 تومن!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو خیلی از شهرا هم دارن میفروشن.تو اینترنت هم براحتی میشه از وب سایت های برادران روسی داونلود کرد!
اعتقاد شخصی من اینه که قضیه پروجکشن واسه Hd Ready ها تکرار میشه!
کاملا موافقم.باید به عرضتون برسونم که اینجوریا هم که شما میگید نیست. خیلی ها از همین الان تو ایران دنبال HD هستند.یه سر به این سایت بزنید تا ببنید تو ایران خودمون چه جور دارن فیلم های HD رو DVD می فروشن
هر DVD هم 1350 تومن!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو خیلی از شهرا هم دارن میفروشن.تو اینترنت هم براحتی میشه از وب سایت های برادران روسی داونلود کرد!
اعتقاد شخصی من اینه که قضیه پروجکشن واسه Hd Ready ها تکرار میشه!
شما تا 10 سال بعد فقط میخایی ماهواره ببینی که S200 میخری؟مسلما نه!
S200 الان یه چیز تقریبا رده خارج هست.مطمئن باشین که بیشتر از 3 یا 4 سال نمیتونین ازش استفاده کنین.
دوستان اگه قيمتها رو هم دارين لطف ميكنين بگين؟
مثلا سونى Klv46x200a، 300a، 350a
Klv40x200a، 300a
Klv40v300a، 40s300a
سامسونگ M81، F81
توشيبا 46x3500a
شب عيد فكر ميكنيد قيمتها افت بكنه؟
يه سوال ديگه: چجورى ميشه فهميد كه مثلا سونى ژاپنى اصل هست يا نه؟
و سوال سوم: اين HD READY يا FULL HD يا چيزاى مشابه رو چگونه ميشه متوجه شد؟
منرو نگاه كردم ولى متوجه نشدم.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by afriend; 15-01-2008 at 01:09.
آقا پلاسما panasonic 42pv7 چه طوره؟
مدل دیگه ای از پاناسونیک نیست هم قیمت این که بهتر باشه؟
قیمت KLV های 46 اینچ باید حدود 4 باشه
سامسونگ های فول HD هم معمولا دوروبر 3 هستند(46 اینچ)
اینکه اگر شب عید قیمت افت کنه و این افت قیمت ارزش صبر کردن رو داره یا نه رو نمیدونم
کلا این مدل ها بدون شک (Klv-46x200a، 300a، 350) ژاپنی هستند. پشت LCD نوشته شده حتی دفترچه اون هم تو ژاپن پرینت گرفته شده! البته به جز کنترل که جز Accessories به حساب میاد.علت گرونی این سری از مدل های سونی هم به همین دلیله
Last edited by shenhaye_zaman; 15-01-2008 at 03:06.
خوب هر کی یک نظری داره . من فکر میکنم که خرید همین LCD در همین حالا خودش یک طور آینده نگری . مگه چند نفر از 10.000 نفر میرن LCD بخرن ؟ در ضمن به منم گفتن که V200 نست به S200 بهتره ولی وقتی این دوتا رو کنار هم مقایسه میکنم برتری خاصی نمیبینم . من از نمایندگی SONY پرسیدم و یارو گفت : فرقی نمیکنند فقط V200 یکم خوشگلتره.
از همه اینها که بگذریم اگر منطقی به موضوع نگاه کنی میبینی که LCD در اول راهه و کلی مشکل بزرگ و کوچیک داره . از Upscaling و responce time گرفته تا Ghosting و ... من میخوام فعلا S200 بگیرم و تا چند سال دیگه که تکنولوژیش تثبیت پیدا کرد دوباره خودمو به روز کنم. شما فکر میکنید که اگه Full HD بخریم مثلا تا 10 سال دیگه بیمه ایم ؟ مسلما که نه . الان خرید این طور چیزا مثل خرید کامپیوتر شده باید که باید هر از چند سالی Update بشه . فقط افرادی که خیلی به روز بخرن بیشتر ضرر میکنن . مثل اینه که الان بری Core 2 Extreme QX6700 بخری 1.200.000 تومان . خوب 4 ماه دیگه ارزون میشه
خوب هر کی یک نظری داره . من فکر میکنم که خرید همین LCD در همین حالا خودش یک طور آینده نگری . مگه چند نفر از 10.000 نفر میرن LCD بخرن ؟ در ضمن به منم گفتن که V200 نست به S200 بهتره ولی وقتی این دوتا رو کنار هم مقایسه میکنم برتری خاصی نمیبینم . من از نمایندگی SONY پرسیدم و یارو گفت : فرقی نمیکنند فقط V200 یکم خوشگلتره.
از همه اینها که بگذریم اگر منطقی به موضوع نگاه کنی میبینی که LCD در اول راهه و کلی مشکل بزرگ و کوچیک داره . از Upscaling و responce time گرفته تا Ghosting و ... من میخوام فعلا S200 بگیرم و تا چند سال دیگه که تکنولوژیش تثبیت پیدا کرد دوباره خودمو به روز کنم. شما فکر میکنید که اگه Full HD بخریم مثلا تا 10 سال دیگه بیمه ایم ؟ مسلما که نه . الان خرید این طور چیزا مثل خرید کامپیوتر شده که باید هر از چند سالی Update بشه . فقط افرادی که خیلی به روز بخرن بیشتر ضرر میکنن . مثل اینه که الان بری Core 2 Extreme QX6700 بخری 1.200.000 تومان . خوب 4 ماه دیگه ارزون میشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)