باختیم !!به استوک سیتی!!اصلا ارسنال رو چرا منحل نمیکنند که اینقدر رو اعصاب ملت راه نره؟؟؟
باختیم !!به استوک سیتی!!اصلا ارسنال رو چرا منحل نمیکنند که اینقدر رو اعصاب ملت راه نره؟؟؟
تنها راه نجات آرسنال تعويض مربيه....
ونگر گدا ميحواد بدون خرج پول قهرمانم بشه اخر فصلم همه رو بفروشه
بابا مگه فجر سپاسيه...
يكم بايد ولخرجي كنن اين مديراي گدا...
چلسي منچستر ليورپول كيا رو خريدن....
اونوقت ارسنال flamini كه داشت جا مي افتاد رو فروخت جاش denilson بي تجربه....
من نميفهمم تو كله اين ونگر چي ميگذره...
گند زده رفت... تيم ارسنال اينقدر جوونه كه اگه يه بازي (امسال تاتنهام) رو دقيقه اخر نتيجه نگيره تا اخر فصل گند ميزنن ميره...
نمونش پارسال با پورتس موس و دقيقه اخر و اشتباه clichy.......
اولا تيم من بارسا است ولي بعضي بازياي ارسنال به دلم ميچسبه...
من ونگر رو هم قبول دارم ولي يكم بايد ولخرجي كنه....
به اميد پيروزي پرگل بارسا مقابل منچستر....
عصر امروز در حالی آرسنال به مصاف منچستریونایتد میرود كه آرسن ونگر با لشكری از مصدومان روبهرو است. شانه مصدوم والكات و كشیدگی عضله كاپیتان والاس احتمال بازی این دو را 50-50 كرده است. باكاری سونگا نیز وضعیت مبهمی را دارد، اما ممكن است ونگر روی مدافع وسطش (میكاییل سیلوستره كه بینیاش شكسته است) ریسك كند. اما عدم حضور امانوئل آدبایور (قوزك) امانوئل ابود (زانو) و رابین فانپرسی (محرومیت) قطعی است. در حالی كه منچستر شاید وس براون را به دلیل مصدومیت قوزك نداشته باشد.بیمارستانی به نام آرسنال!
امروز ورزشگاه امارات شاهد نبرد تیمهایی است كه 30 بار (در لیگ برتر 13 بار) قهرمانی انگلیس را بین خودشان تقسیم كردهاند. آرسنال تاكنون 13 بار (3 بار در لیگ برتر) قهرمان جزیره شده و منچستر 17 بار (10 بار درلیگ برتر).
گرچه هر دوی این تیمها بازیهای چهارشنبهشان در لیگ قهرمانان اروپا را با تساوی پشتسر گذاشتهاند، اما آنها ركورد بیشترین برد در تاریخ لیگ برتر را در اختیار دارند؛ منچستر با 400 پیروزی و آرسنال با 338 برد (200 پیروزی خانگی).
اما رویاهای آرسنال با شكست هفته پیش مقابل استوك دستخوش تهدیدی جدی شد. این سومین شكست توپچیها بود كه موجب شد منچستر بهرغم یك بازی كمتر با یك امتیاز اختلاف جای آنها را در رتبه سوم بگیرد. این در حالی است كه مدافع عنوان قهرمانی فرار به سوی صدر جدول را با هفت بازی بدون شكست آغاز كرده است. این همچنین مصاف دومین خط حمله برتر جزیره با دومین خط دفاع مستحكم آن است. آرسنال 23 گل زده در كارنامه دارد و منچستر هشت گل خورده.منچستر در هشت بازی اخیر مقابل آرسنال تنها یكبار پیروز شده و هنوز نتوانسته با امتیاز كامل ورزشگاه امارات را ترك كند. البته هنوز هیچیك از چهار تیم بزرگ انگلیس موفق به انجام این كار نشدهاند. الكس فرگوسن در حالی بار دیگر روی نیمكت شیاطین سرخ مینشیند كه این هفته بیستوسومین سال حضورش در منچستر را جشن میگیرد. این سیوهفتمین تقابل فرگوسن با آرسنال است. در حالیكه آرسن ونگر نیز دومین مربی پرسابقه لیگ برتر است. در 36 مسابقه قبلی؛ هر تیم 13 بار برده است و 10 بازی به تساوی كشیده كه از میان آن دو بازی به پنالتی كشیده شد. یكی را منچستر در سال 2003 برد و قهرمان جام خیریه شد و دیگری را در سال 2005 آرسنال برد و قهرمان جام حذفی شد.
رونالدو در انتظار پیروزی
كریس رونالدو، ستاره منچستر معتقد است، تیمش برای زنده نگه داشتن امیدهای قهرمانی باید در خانه آرسنال پیروز شود: «ما میخواهیم قهرمان لیگ برتر شویم و بنابراین باید این سه امتیاز را به دست آوریم. روحیه فوقالعادهای داریم و تیم بزرگی هستیم. بنابراین برداشتن این سه امتیاز اولویت اولمان است. رونالدو همچنین در مورد لشكر مصدومان آرسنال گفت: «نمیدانم این قضیه چقدر برایشان سخت است، اما به هرحال آنها هنوز یازده بازیكن دارند كه در زمین قرار دهند، درست مثل ما. میدانم مسابقه سختی را در پیش داریم چراكه این دیدار همیشه اینگونه بوده است. آنها صاحب ورزشگاه جدیدی شدهاند و به این دلیل ركورد ما در امارات به خوبی هایبوری نیست. ولی فراموش نكنید آرسنال استعدادهای فوقالعادهای در اختیار دارد. ما به آنها احترام گذاشته و میدانیم به دست آوردن پیروزی در آنجا سخت است.» آرسنال در فصل 2008-2007 از 21 بازی ابتداییاش 16 پیروزی به چنگ آورد و تا 9 دسامبر بدون شكست بود. «فصل پیش آنها خیلی خوب شروع كردند و در پایان فصل امتیاز از دست دادند. شاید امسال قضیه فرق كند و آنها بخواهند امتیازاتی را كه ابتدای كار از دست دادهاند، جبران كنند. اما ما نگران نیستیم و فقط باید در مورد خودمان فكر كنیم.»
بنهتز: میتوانیم قهرمان شویم
نیكلاس بنهتز كه به احتمال فراوان جایگزین آدبایور در خط آتش آرسنال است، كماكان تیمش را از شانسهای قهرمانی در لیگ برتر میداند. این بازیكن 20 ساله گفت: «هنوز هم معتقدیم میتوانیم قهرمان شویم. این را به خودمان مدیونیم. تیم جوانی داریم كه كماكان میتواند به مردم ثابت كند، اشتباه كردهاند. آرسنال تیم قدری است كه این فصل بازیهای خوبی در برابر تیمهای بزرگ داشته. بعد از اتفاقات بازی با تاتنهام و استوك شاید مردم فكر كنند اوضاع خوبی در آرسنال حاكم نیست، اما خود ما چنین اعتقادی نداریم و میخواهیم بازگشتن به نوار پیروزی را از بازی با منچستر شروع كنیم. «گل زدن به منچستر فوقالعاده است و اگر بتوانم به پیروزی تیمم كمك كنم، خیلی خوشحال میشوم.»
توره: این بازی همه چیز نیست
كولو توره مدافع آرسنال نیز در مورد دیدار سرنوشتساز امروز گفت: «شكست دادن منچستر میتواند نقطه عطفی برای ما باشد. یك برد میتواند به همه بگوید ما هم مدعی قهرمانی هستیم اما پیروزی در این مسابقه همه چیز نیست، این هم فقط یك بازی است. لیگ برتر خیلی طولانی است و ما حتی به نیمفصل هم نرسیدهایم. این فقط یك بازی بسیار مهم است و فقط باید به منچستر نشان دهیم چه تیم بزرگی هستیم.»
آدبایور: از منچستریها خوشم نمیآید
امانوئل آدبایو كه مهمترین غایب بازی امروز است، علاقهای به حضور هیچكدام از بازیكنان منچستر در آرسنال ندارد. این مهاجم 24 ساله گفت: «دوست ندارم هیچكدام از آنها را در تیممان ببینم. اكنون تیم بزرگی داریم و همه عالی بازی میكنند و بنابراین كاملا از گروهی كه داریم، راضی هستیم. اگر بازی خودمان را بكنیم به خوبی شانس پیروزی در این بازی را داریم.
منبع:BBC
اسمش بنتنره که bendtner مینویسنبنهتز
"آرسن ونگر" سرمربي فرانسوي تيم فوتبال آرسنال در واکنش به انتقاداتي که اخيرا عليه او و تيمش مطرح شده، اظهار داشت عملکرد او بايد در پايان رقابتهاي فصل جاري در ماه مه مورد قضاوت قرار گيرد نه اکنون.ونگر: جوجه را آخر پائيز مي شمرند
آرسنال هفته گذشته دو بار برتري خود مقابل تاتنهام را از دست داد تا در نهايت اين مسابقه با تساوي 4 بر 4 خاتمه يافت. شنبه گذشته نيز مقابل استوک سيتي به شکست 2 بر يک تن داد. سپس در جريان تساوي بدون گل مقابل فنرباغچه ترکيه در جام قهرمانان باشگاههاي اروپا در ورزشگاه امارات شهر لندن با آسيب ديدگي "مايکل سيلوستره" از ناحيه بيني، به فهرست مصدوميت هاي اين تيم افزوده شد.
شکست مقابل استوک سيتي، سومين شکست آرسنال در مسابقات فصل جاري ليگ برتر انگليس بود و با اينکه ونگر با سه عنوان قهرماني در ليگ برتر و چهار قهرماني جام حذفي باشگاه هاي انگليس موفق ترين سرمربي اين تيم بوده، پيکان تيز انتقادات به خاطر ارائه بازي زيبا به بهاي از دست دادن نتيجه متوجه او شد.
وي در گفت و گو با روزنامه "گاردين" اظهار داشت: «من هر لحظه بايد به سوالات مختلف پاسخ دهم. لطفا بگذاريد در ماه مه در اين خصوص صحبت کنيم.»
ونگر افزود: «من پستم را با هيچ سرمربي ليگ برتري عوض نمي کنم چون به توانمندي هاي اين تيم اعتقاد دارم.»
آرسنال در ديدار امروز خود به مصاف تيم منچستريونايتد مي رود و قبول شکست به افزايش فشار ها روي اين تيم شمال لندن منجر خواهد شد.
ونگر از مصاف سختي که پيش رو دارد، خوشحال است و آن را فرصتي براي نمايش و اثبات قدرتمندي تيمش در شرايطي که همه نگران هستند، مي داند.
به اعتقاد وي، «اعتماد به نفس و انگيزه شايد مهمترين عامل ضروري براي بازي در يک باشگاه بزرگ باشد.»
"تفنگداران" هم اکنون در رتبه چهارم رقابتهاي ليگ برتر قرار دارند و يک شکست ديگر مي تواند شانس قهرماني آنان را به شدت کاهش دهد.
ونگر در خاتمه به دشواري هاي رقابت با تيم هاي ثروتمندي مثل چلسي و منچستريونايتد اشاره کرده و گفت: «در حاليکه اين دو تيم شکل گرفته و به ثبات رسيده اند، ما در حال ساختن تيم جوان خود هستيم.»
باشگاه فوتبال بارسلوناي اسپانيا با اعلام "سسک فابرگاس" به عنوان اولويت نخست خريدهاي تابستانه خود، از آمادگي باشگاه براي پرداخت 47 ميليون دلار در ازاي او خبر داد.بارسلونا آماده جذب فابرگاس
به گزارش ايرنا به نقل از روزنامه "ديلي استار" چاپ لندن، بارسلونا قبلا هم براي به خدمت گرفتن فابرگاس ابراز تمايل کرده بود ولي نارضايتي اين بازيکن از حضور در آرسنال، ممکن است باعث بازگشت او به خانه شود.
فابرگاس پيش از اين گفته بود تا زماني که "آرسن ونگر" در آرسنال است، در اين تيم خواهد ماند اما اخبار اخير حاکيست اين مربي فرانسوي احتمالا در پايان فصل، ورزشگاه امارات شهر لندن را ترک خواهد کرد.
مسوولان باشگاه بارسلونا از اينکه فابرگاس تصميم گرفت از اين تيم برود، ناراحت هستند و به صورت علني اعلام کرده اند که قدم اول را براي بازگرداندن بازيکني که يک تيم ديگر را انتخاب کرده، بر نخواهند داشت اما ديلي استار مدعي شده است که اکنون همه چيز در بارسلونا تغيير کرده و اين باشگاه مي خواهد با فابرگاس قرارداد امضا کند.
اين روزنامه به نقل از يک منبع آگاه نوشت: بارسلونا از علاقه فابرگاس به اين باشگاه آگاه است و هر کاري ممکن باشد براي بازگرداندن او انجام خواهد داد. اين کار خرج زيادي دارد اما او الويت نخست ما است.
اين خبر در صورتي که درست باشد احتمالا به خاطر تمايل "خوآن لاپورتا" رئيس باشگاه بارسلونا براي ثبت نام خود در تاريخ اين تيم است.
بازگرداندن فابرگاس در آستانه آخرين دوره رياست لاپورتا، او را به اين هدف مي رساند.
سرمربي تيم فوتبال آرسنال انگليس، شايعه هاي منتشره در مورد احتمال استفعا از اين سمت را تکذيب کرد.ونگر احتمال ترک آرسنال را رد کرد
به گزارش سايت فيفا، "آرسن ونگر" در يک کنفرانس خبري قبل از ديدار با منچستريونايتد گفت: من عاشق آرسنال هستم.
اين مربي فرانسوي افزود: در تصميماتم هميشه آرسنال اولويت دارد نه آنچه که رسانه ها فکر مي کنند. نمي توانم جلوي حرف مردم را بگيرم اما مي توانم روي آينده اين باشگاه تاثير گذار باشم. به تصميماتي که تاکنون گرفته ام افتخار مي کنم.
آرسنال هفته گذشته دو بار برتري خود در مقابل تاتنهام را از دست داد تا در نهايت اين مسابقه با تساوي 4 بر 4 خاتمه يافت. شنبه گذشته نيز مقابل استوک سيتي به شکست 2 بر يک تن داد. سپس در جريان تساوي بدون گل مقابل فنرباغچه ترکيه در جام قهرمانان باشگاه هاي اروپا در ورزشگاه امارات با آسيب ديدگي "مايکل سيلوستره" از ناحيه بيني، به فهرست مصدوميت هاي اين تيم افزوده شد.
شکست مقابل استوک سيتي، سومين شکست آرسنال در مسابقات فصل جاري ليگ برتر انگليس بود و با اينکه ونگر موفق ترين سرمربي اين تيم با سه عنوان قهرماني در ليگ برتر و چهار قهرماني جام حذفي باشگاه هاي انگليس بوده، منتقدان شروع به متهم کردن وي به خاطر ارايه بازي زيبا به بهاي از دست دادن نتيجه کردند.
آنها همچنين از او خواستند با استفاده از بازيکنان قوي از نظر جسمي، به تقويت تيم بپردازد.
بر همين اساس ونگر در حمايت از تيم جوان خود و شيوه بازي آنها گفت: به تيمي که دارم معتقدم و به آنها بسيار افتخار مي کنم. نتايج ما به آن خوبي که مي خواهيم، نيستند. اگر همه چيز بستگي به تجربه داشته باشد پس آرسنال در پايان فصل سقوط خواهد کرد. من اعتقادي به ارتباط قدرت تيم با تجربه ندارم. به نظر من تيمي قوي است که انگيزه، استعداد و زيرکي داشته باشد. يک نفر مي تواند در 18 يا 20 سالگي با هوش و در 30 سالگي کند ذهن باشد. هر باشگاه و بازيکني مشکل متفاوتي را براي ما ايجاد مي کنند و ما بايد توانايي لازم براي يافتن راه حل را داشته باشيم.
به همه تبریک میگم
دم سمیر گرم،
اما دیدید داور چقدر به نفعشون کار میکنه؟؟ اینم یه پنالتی دیگه که برای ما نگرفت،ولی خیالی نیست،بازم خدا رو شکر که بردیمممم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)