سلام
من تو شب نه ولی تو روز باهاش عکس گرفته . خیلی عکساش خوبه .
سلام
من تو شب نه ولی تو روز باهاش عکس گرفته . خیلی عکساش خوبه .
من میدونم تو روز خوبه.. همه تو روز خوب میگیرن.. مهم اینه که میخوام تو شب یا تو اتاق عکس خوب بگیرم...
یه چیز جالب حتما انجام بدید...
تو حالت استنبای دکمه های 8 و 9 و # رو با هم نگه دارید... activity menu میاد بالا....
تو همون استندبای دکمه های 1و2و4و5و7و8و*و0 رو با هم بزنید(دکمه های دقیقشو پیدا نکردم)... Camera Album میاد بالا...
عجیبه تا جالا کسی اینا رو دیده بود؟ من اتفاقی کشفش کردم... کسی دکمه های دیگه ای رو بلده؟
روی گوشی من هم همینطور بود. جالبه برای اولین بار دیدم. اول یه قسمتی رو به اسم Calls from SIM رو میاره بعد Activiy Menu رو میاره. روی گوشی K510 هم امتحان کردم فقط Calls from SIM رو نشون میده.تو حالت استنبای دکمه های 8 و 9 و # رو با هم نگه دارید... activity menu میاد بالا....
EDIT:
تا حالا کسی پچی برای این گوشی ندیده که بعد از تبدیل به w610 با باز کردن کاور دوربین، دوربین فعال بشه؟
Last edited by Gune Baxan; 16-12-2008 at 23:14.
من چند تا از همون کلیدا رو پیدا کردم. اینان:
368 یا 280: میره تو camera album
235 یا 17*: phone status رو میاره
470 یا 57*: دکمه ها رو که فشار میدین خودش بعدش زنگ میزنه انگار left soft key رو زدین(همون call)
469: قتی اینا رو میزنین خودش یه 3 هم وسطشون میندازه
خواهشا اگه کسی چیز دیگه ای میدونه بگه... لطفا امتحان کنید اینا رو هم...
من گوشیم رو به 610 تبدیل کردم اما منوی فارسی و نوشتن فارسی نداره؟؟؟؟
ببینم واسه شما هم وقتی که بین کامپیوتر و مموری گوشی اطلاعات انتقال میدید، سرعتش پایینه؟ تو سایت سونی نوشته سرعت m2 20 مگابایت در ثانیست اما گفته بستگی به دستگاه مورد استفاده داره.
اما می خوام بدونم واسه همه سرعتش کنده؟
دوست عزیز اول میپرسیدی بعد تبدیل میکردی... نه منم کلی گشتم ولی هنوز نیومده...یکی پیدا کرده بودم ولی چون پسوندش ssw بود فقط با setool میشه فلش کرد که چون CID53 دارم نتونستم تست کنم... باید بدی بیرون کسی که داره برات فلش کنه ولی حتما بپرس که فارسی داشته باشه...من گوشیم رو به 610 تبدیل کردم اما منوی فارسی و نوشتن فارسی نداره؟؟؟؟
شما وقتی وصل میکنی به کامپیوتر، توی گوشیت 2 حالت رو میاره که انتخاب کنین؟
آره. البته یکی دیگه هم واسه ی پرینته که ربطی نداره.ولی این چه ربطی به مشکل من داشت؟ اینم بگم که هر دو تاشون هم کندند.
Last edited by MM-Aquarius; 31-12-2008 at 16:48.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)