وقتى كه ميخوام يه زير نويس با پسوند SUB رو تو Subtitle Workshop ، لود كنم ، اين خطا رو ميده ، چيكار كنم ؟
ميخوام زيرنويس رو تقسيم كنم
![]()
وقتى كه ميخوام يه زير نويس با پسوند SUB رو تو Subtitle Workshop ، لود كنم ، اين خطا رو ميده ، چيكار كنم ؟
ميخوام زيرنويس رو تقسيم كنم
![]()
Last edited by iman_n21; 06-07-2008 at 16:19.
S W برای فایلهای Sub کار نمیکنه. اگه میکرد که دیگه غمی نبود. فقط Srt ...
ok
من اومدم به جاى تقسيم زيرنويس دو تراك فيلم رو ادغام كردم و يك تراك درست كردم كه حالا هم توپ توپ شده (با WinAVI Video Converter )
فقط
به نظرم مياد همچين يه خورده كيفيت فيلم اومده پايين
حالا ميخواستم اگه ميشه يه توضيحى در مورد 4 گزينه بخش تبديل به avi همين نرم افزار WinAVI Video Converter بدين كه بتونم كيفيت اول رو داشته باشم
كلا يه قياس كوچيك و فورى (به لحاظ كيفيت و حجم) در مورد :
DIVX
XVID
Last edited by iman_n21; 06-07-2008 at 20:53.
سلام.
اینجا مطرح کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من ديشب فيلم Heat نسخه DVDRip رو بهمراه زيرنويس فارسيش دانلود کردم.
طريقه هماهنگ کردن زيرنويس با فرمت srt رو بلدم اما متأسفانه اين لامصب زيرنويس sub/idx هست و به لحاظ فريم ريت با فيلم همخواني نداره. با KMPLayer هم هر چي فريم ريت رو تغيير دادم و زيرنويس رو دستکاري کردم نتونستم هماهنگش کنم.
کسي راهي سراغ داره؟
سلام.
1 ) سعی بیشتر کنید تا مچ بشه
2 ) نسخه ای رو که دارید به یکی بدید براتون مچ کنه
3 ) یک راه سخت هم هست یکی از دوستان گذاشته من برای good fellas اون رو امتحان کردم چون مچ نمیشد حدود 2.5 ساعت وقتم رو گرفت
اونم اینه
نمیدونم مال من که 5 دقیقه بیشتر طول کشید بهر حال شاید من ناشی بودم شما هم یک تستی بکن
ممنون که پاسخ دادين
چطوري ميخواد زيرنويس sub/idx رو مچ و سيو کنه؟2 ) نسخه ای رو که دارید به یکی بدید براتون مچ کنه
يا امام زمان!!!یک راه سخت هم هست یکی از دوستان گذاشته من برای good fellas اون رو امتحان کردم چون مچ نمیشد حدود 2.5 ساعت وقتم رو گرفت
نه اين راه که خيلي وقت گيره!
بهرحال ممنون.
يه نکته بگم و اون اينه که هر چه فيلم ميره جلوتر بايد زمان زيرنويس رو بياريمش عقب تر. البته ميشه فيلم رو با زيرنويس ديد ولي به شرطي که تا آخرش هي زيرنويس رو ببريم عقب که در صورتي که راهي پيدا نکنم مجبورم همينطوري فيلم رو نگاه کنم.
حالا ميخواستم بدونم با توجه به اين موضوع فريم ريت ها رو چطور بايد تنظيم کنم؟ فيلم 25fps هستش.
سلام.
برای تنظیم همون روش های آموزش داده شده رو باید انجام بدید
به هر حال نسخه ی من هم فرم ریت 25 داره اینجا هم زیرنویس یکی خودم رو که تنظیم کردم ( صد البته واقعا وقتم رو گرفت چون اذیت میکرد ! ) میدم بهتون ببینید چی میشه
ممنون دوست عزيز. ديروز فيلم رو با زيرنويس نگاه کردم.
البته تا آخر فيلم 1000 بار زمان زيرنويس رو به عقب بردم تا بتونم فيلم رو ببينمالبته چون فقط نياز بود زمان پخش رو ببرم عقب زياد دردسر نداشت فقط دست راستم يه کم بي حس شد
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)