پرو فایلمو بخونی بد نیس![]()
پرو فایلمو بخونی بد نیس![]()
والا یکی دوتا خبر هست که اونقدر مهم نیستن ولی الان نمی تونم بزارم یعنی وقت نمیشه ( سحری و... ). یکیش در مورد مصدومیت های زیاد چلسی هست که مورینیو در موردش صحبت کرده و اون یکی هم اظهارات مارسل دزایی مدافع قدیم چلسی در مورد شوا هست که گفته شوا بازیکن بزرگیه و احتیاج نداره خودش رو به کسی ثابت کنه فقط باید خودشو پیدا کنه و از این حرفا...
شبکه های ماهواره ای ؟! من ندارمباید ببینم تی وی خودم چیکار می کنه !
ولی اگه فرکانس بخوای می تونم بهت بدم![]()
البته فردا اگه زنده بودم خبرا رو می زارم .
آرت اسپرت که 100٪ پخش می کنه تی وی خودمون هم اکثرا" از آرت می گیره .
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
حیفه شوا که اینجوری توی چلسی خراب شدمن عاشقشم
کاش توی میلان میموند
![]()
اینا هم که ماشالله همش قفله
تی وی خودمون هم که
آره احتیاج به گذاشتن خبرها نیست چون همش تکراریه (از اون جهت) یعنی مصدومیت ها که مارو ول نمیکنن و از این حرفاوالا یکی دوتا خبر هست که اونقدر مهم نیستن ولی الان نمی تونم بزارم یعنی وقت نمیشه ( سحری و... ). یکیش در مورد مصدومیت های زیاد چلسی هست که مورینیو در موردش صحبت کرده و اون یکی هم اظهارات مارسل دزایی مدافع قدیم چلسی در مورد شوا هست که گفته شوا بازیکن بزرگیه و احتیاج نداره خودش رو به کسی ثابت کنه فقط باید خودشو پیدا کنه و از این حرفا...
شبکه های ماهواره ای ؟! من ندارم باید ببینم تی وی خودم چیکار می کنه !
ولی اگه فرکانس بخوای می تونم بهت بدم
یکم بگردم از تیم روزنبورگ شناخت پیدا کنیم ببینیم چه جور تیمیه
در مورد شوا فقط میتونم بگم(تک به تک خراب کن و حالشو ببر
)
آره دیگه اینجور شبکه ها اکثرا کدگذاری شدن !![]()
جان؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟![]()
من فکر می کنم بازی اول بازی تیمهای رئال مادرید و وردر برمن رو به صورت مستقیم بزاره ولی احتمالا مثل قدیما یک بازی دیگر هم با تاخیر پخش میشه که امیدوارم بازی چلسی و روزنبورگ باشه که اون هم فکر نکنم![]()
نگارنده به شما تضمین می دهد که هیچ یک از 40 هزار نفری که روز شنبه در ورزشگاه استمفوردبریج شهر لندن نشسته بودند نمی توانستند نتیجه 0-0 را برای بازی چلسی - بلکبرن پیش بینی کنند.بدون شک تساوی بدون گل چلسی - بلکبرن و همچنین منچستر - ردینگ دو نتیجه عجیب شش هفته ابتدایی لیگ برتر است. مقاومت 90 دقیقه ای تیم های متوسط رو به پایینی همچون ردینگ و بلکبرن در برابر غول های فوتبال دنیا ان هم در ورزشگاه هایی مثل الدترافورد و استمفوردبریج نتیجه ای نیست که هر ساله اتفاق بیفتد.ان هایی که شنبه بازی چلسی و بلکبرن را با گزارش جالب جواد خیابانی دیدند حتما از وخامت اوضاع در باشگاه چلسی اطلاع پیدا کرده اند. چند دوربینی که همچون همیشه به طور اختصاصی اقای خاص(خوزه مورینیو) را به تصویر می کشیدند به خوبی وخامت اوضاع را در باشگاه چلسی اشکار کردند.شاید هیچ وقت در چلسی خوزه مورینیو را تا این حد عصبی ،ناراحت و برافروخته ندیده بودیم.
مورینیو تمام 90 دقیقه بازی روز شنبه را با چهره ای عبوس و گرفته نظاره گر بود و هیچ سخنی به میان نمی اورد مگر اعتراض به داور چهارم!اما به راستی چرا خوزه مورینیو تا این حد این روزها عصبانی است؟؟ یک لشکر مصدوم شاید مهم ترین علت این عصبانیت باشد. مورینیو بهترین های خودش را در خطوط مختلف در اختیار ندارد. به این بازیکنان دقت کنید: ریکاردو کاروالیو،میشاییل بالاک،فرانک لمپارد و دیدیه دروگبا. این ها تنها بخشی از مصدومان چلسی هستند.
عدم نتیجه گیری چلسی در این دو هفته اخیر از دیگر دلایل عصبانیت اقای خاص است. شکست 2-0 در برابر استون ویلا و تساوی باور نکردنی در برابر دیدگان هواداران خودی نتایجی است که چلسی در این دو هفته کسب کرده تا از هر 3 مدعی دیگر(ارسنال ،لیورپول و منچستر) عقب بیفتد.اما مسائل حاشیه ای چلسی هم این روزها اقای خاص را اذیت می کند.رفتن ابراموویچ از ورزشگاه ها قبل از سوت پایان بازی و شایعات فراوان پیرامون رابطه ابراموویچ و هیدینگ همه و همه دست به دست هم داده است تا خوزه مورینیو بدترین روزهای خودش در چلسی را سپری کند.این روزها حتی خبرنگاران و روزنامه نگاران جسور انگلیسی هم سعی می کنند کمتر به مورینیو نزدیک شوند و حتی دوستان مورینیو نیز این روزها کمتر وقتشان را با او می گذرانند.
مورینیو البته نشان داده است که به خوبی بلد است از بحران فرار کند اما این بار به نظر می رسد بحران به وجود امده در چلسی از همیشه جدی تر است و شکست احتمالی در برابر شیاطین اماده در الدترافورد می تواند بحران به وجود امده را بیش از پیش کند. در هر حال این روزها کمتر کسی جرات نزدیک شدن به خوزه مورینیو را دارد چون هیچ تضمینی وجود ندارد که مورینیو بلایی را که اسکولاری سر بازیکن صرب اورده بود ؛ سر ان فرد نگون بخت نیاورد!!
منبع :
مارسل دسايي بازيكن اسبق چلسي مي گويد كه مهاجم اوكرايني و ناموفق حال حاضر اين باشگاه لندني به روزهاي عالي خود بازخواهد گشت.
دسايي مي گويد كه چلسي در اين فصل بايد ليگ قهرمانان را فتح كند و در اين راه شوچنكو يك عنصر كليدي براي تيمش خواهد بود. دسايي به BBCsport گفت: شوچنكو يك بازيكن بزرگ است و نيازي به اثبات خودش ندارد. در حال حاضر او موثر نيست. منتظر بمانيد و من مطمئنم كه او به چلسي كمك خواهد كرد تا ليگ قهرمانان را فتح كند.
كاپيتان اسبق چلسي افزود: شوچنكو تجربه ليگ قهرمانان را دارد. او دوست دارد تا يكي از كساني باشد كه بر روي آن متمركز باشد. من مطمئنم كه با ليگ قهرمانان همه به او نگاه خواهند كرد و اين انگيزه مي تواند از آنجا بيايد. همچنين اينكه او احساس مي كند كه به چلسي آمده است تا قهرماني هايي را كسب كند. سال گذشته اگرچه خوب بود ولي آنها فقط دو جام داخلي را كسب كردند و او به بيشتر از اين نياز دارد.
شوچنكو براي اولين بار در فصل جاري ليگ برتر توانست تيمش را در مقابل بلكبرن همراهي كند كه كمتر نشاني از پيشرفت را مي شود در بازي شوا مشاهده نمود. اين مهاجم نامدار اوكرايني از زمان حضورش در استامفوردبريج فقط چهار گل در ليگ برتر براي آبي پوشان لندني به ثمر رسانده است و سه گل را نيز در فصل گذشته ليگ قهرمانان توانست بزند. اين در حالي است كه او با رقم خيره كننده 30 ميليون پوند از آث ميلان به چلسي پيوست، آث ميلان همان باشگاهي كه روزگاري دسايي نيز در آن توپ مي زد.
در بازي شنبه او دو شانس گلزني را براي تيمش در مقابل بلكبرن از دست داد تا سرانجام بازي به تساوي صفر بر صفر كشيده شود اما دسايي عقيده دارد كه به دست آوردن دوباره اعتماد بنفس در شوا نكته مهمي است كه سبب بازگشت دوباره او به فرم عالي سابقش خواهد شد.
كاپيتان اسبق تيم ملي فرانسه مي گويد: ترك كردن آث ميلان خيلي سخت است براي اينكه آنجا يك باشگاه خانوادگي است. وقتي كه شما چنين باشگاهي را ترك مي كنيد شما نياز به زمان داريد تا از نظر روحي خود را بازسازي كنيد و او مشكلات زيادي براي تطبيق دادن خود با بازي انگليسي و باشگاه جديدش داشته است. حتي اگر شما يك بازيكن بزرگ باشيد شما ممكن است يك مقداري از موقعيت خود را از دست بدهيد. حال اگر او اعتماد بنفسش را بازيابد شما فرق اين را مي بينيد. او يك بازيكن متفاوت خواهد بود.
تيم چلسي بايد در شروع رقابتهاي اروپايي خود روز سه شنبه به مصاف روزنبورگ برود و دسايي در اين باره عقيده دارد كه باشگاه نياز به برد دارد تا موقعيت خود را به عنوان يكي از تيمهاي بزرگ جهان تثبيت كند. دسايي مي گويد: چلسي تاكنون ليگ قهرمانان را فتح نكرده است و ما بر روي آنها خيلي بحث داريم. اين دليلي است براي اينكه آنها بايد امسال اين جام را كسب كنند. در دو سال گذشته آنها به نيمه نهايي رسيده اند اما اين كافي نيست. ما از تيمي با توانايي آنها انتظار بيشتري داريم. من نمي دانم كه آيا آنها مي توانند امسال اين جام را ببرند براي اينكه جمع عمده اي از تيم هاي صاحب نام در اين رقابتها حاضر هستند. ما نمي توانيم در حال حاضر چيزي بگوييم براي اينكه چلسي در سطح بالايي نيست. آنها در سطحي نيستند كه بتوانند تمايز داشته باشند. اما منتظر بمانيد.
گفتني است كه دسايي ترتيب برگزاري يك بازي خيرخواهانه را در تاريخ 10 اكتبر داده است كه مابين تيمي بنام مارسل دسايي و تيمي منتخب از چلسي برگزار خواهد شد.
اما از سوي ديگر آلن شيرر كاپيتان اسبق تيم ملي انگليس در مورد نمايش ضعيف شوا در چلسي نظر ديگري دارد. شيرر مي گويد: ما نمي دانيم كه آيا او خريد مربي بود يا خير و او زمان سختي را مي گذراند. او به اينجا آمد و مطمئنا بازيكني نيست كه ما او را قبلا در ميلان ديده باشيم. فقط به عكس العملهاي مورينيو (در قبال فرصتهايي كه شوچنكو در بازي مقابل بلكبرن از دست داد) نگاه كنيد. اينها به ما مي گويد كه او در چلسي دوست داشتني نيست. او از دستش راضي نيست، اين چنين است؟ مشكل اينجا است كه او احساس دوستي در چلسي نمي كند.
آلن هانسن كارشناس بي بي سي نيز بر خلاف اظهارات دسايي مي گويد كه انتظار نمايش خوبي از شوا ندارد. هانسن گفت: او نمي دود . اين مشكلي است كه او دارد. اگر شما بعنوان يك مهاجم مياني نمي دويد شما دچار مشكل هستيد.
منبع :
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)