Rezacell دوست عزیز باور بفرمایید من الان به این صورت

هستم
این حرفه شما یعنی چـــــــــی؟
داری شوخی میکنی
فتح الله زاده یکی از بهترین و کار بلد ترین مدیر های ورزشی کشور هست واقعا این کارست
بیبنم واقعا شما استقلالی هستید
ای بابا این چه حرفیه به حاجی میزنی؟
بیشترین قهرمانی تو لیگ و دو نایب قهرمانی توی آسیاو مقام سوم و چهارمی در آسیا و در کل بیشترین افتخارت ما
در زمان مدیریت فتح الله زاده بود واقعا اون چند سالی هم که از استقلال رفت استقلال ضربه خورد
فکر میکنی اگر حاجی امسال نمی یومد می تونستیم بازیکنا مون رو نگه داریم یا مثلا این بازیکنا رو بگیرم
دیدی که چه جوری بعضیا تو کف آرش برهانی موندن یا قدیم مهدی هاشمی نسب
اینم بدون اگر اون سالی که قریب مدیرعامل بود و نیکبخت رفت پرسپولیس اینو بدون اگر فتح الله زاده بود 100 % یا نگرش میداشت
یا ترانسفرش میکرد ولی نمیذاشت بره پرسپولیس
به نظر من که فتح الله زاده رو نمیشه با هیچ مدیره دیگه ای مقایسه کرد حاجی تکه
بعدشم آقای حجازی تیم فصل قبل رو حفط نکرد یعنی چی؟
بازیکنای که از تیم جدا شدن:
مهدی رحمتی- محمود فکری- علی انصاریان - مرتضی ابراهیمی- فرزاد مجیدی- آگوستین گیلائوری
حسین کاظمی-میثم بائو- اصغر طالب نسب-باقر احمدی -بهتاش یاورزاده- سیاوش اکبرپور-مرتضی هاشم زاده- داسیلوا - کوئیکه
حسین کاظمی که خودش نموند پول براش مهم تر بود میثم بائو هم همین طور عربا بیشتر پول دادن و خیلی سریع رفت حتی نشد حاجی باهاش مذاکره کنه چون هنوز مدیر عامل نشده بود سیاوش اکبرپور هم که 8 تا بازی اول محروم بود
همون بهتر که رفت چون یا مصدوم بود یا محروم بهشاد یاورزاده هم با اینکه یک سال قرارداد داشت خودش رضایت نامه خواست که بره علی انصاریان هم یک سال دیگه قرارداد داشت تیم هم حجازی هم میخواستش ولی چون انصاریان کشته مرده علی پروین هست خودش دیگه رفت خوب به بقیه بازیکنای هم که رفتن یه نگاه بندازید کدومشون رو باید حفظ میکرد اصغر طالب نسب یا گیلائوری رو البته به جز فکری همشون باید میرفتن
حاجی تو نقل و انتقلات هم خوب کار کرده
تو خط حمله هم که بازیکن داریم
فرهاد مجیدی- آرش برهانی-محسن بیاتی نیا-حمید شفیعی - علی علیزاده