تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 27 از 2376 اولاول ... 1723242526272829303137771275271027 ... آخرآخر
نمايش نتايج 261 به 270 از 23756

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه استقلال: Esteqlal F.C. News

آخر فروم باز shahin666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    البرز

پيش فرض

بیاتی نیا: حدود شش ماه از مسابقات دور خواهم بود

"محسن بیاتی نیا"مهاجم تیم فوتبال استقلال تهران گفت : به دلیل پارگی رباط صلیبی پایم ، حدود شش ماه از مسابقات فوتبال دور خواهم بود.

وی روز دوشنبه به خبرنگار ایرنا افزود: رباط صلیبی زانوی من پاره شده و باید پایم را به تیغ جراحان بسپارم.

وی گفت: روز گذشته اخرین ازمایشها در مورد زانوی مصدوم من انجام شد و پس از تشكیل كمیسیون پزشكی به این نتیجه رسیدیم كه رباط صلیبی زانوی من پاره شده و باید عمل كنم.

وی افزود: به هرحال فوتبال حرفه‌ای همین است و برای هر بازیكنی احتمال اسیب دیدگی وجود دارد.

بیاتی نیااظهارداشت:دوره درمان من شش ماه است و از اسفند ماه می‌توانم برای استقلال بازی كنم.از این اتفاق خیلی ناراحتم اما سعی می‌كنم باان كنار بیایم.امیدوارم هر چه زودتر میان بازیكنان برگردم.

مهاجم استقلال گفت : برای گلزنی و كسب افتخار به استقلال امده‌ام ، اما مصدومیتم این اجازه را به من نداد . شرایط به گونه‌ای است كه تا چند ماه توانایی همراهی استقلال را ندارم اما امیدوارم پس از بازگشت بتوانم به اهدافی كه دارم دست یابم.

بیاتی نیا با اشاره به این گفته ناصر حجازی كه جوانی او كار دستش داد و بلافاصله پس از مصدومیتش باید زمین را ترك می‌كرد، گفت : شاید حق با حجازی باشد و اگر زودتر بیرون می‌امدم بهتر بود. اگر در زمین ماندم به خاطر علاقه به استقلال وگلزنی بود نه چیز دیگر.
    با این که واقعا کار محسن اشتباه بود و هم به خودش و هم به استقلال ضربه زد ولی بازم دمش گرم به غیرتش
    Last edited by shahin666; 24-09-2007 at 15:03.

تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    البرز

پيش فرض

فرهاد مجیدى: بعضى ها قصد غرض ورزى با من را داشتند

هران IranSport.Net - «فرهاد مجیدى» بازیكن استقلال با ابراز خوشحالى از رسیدن ITC خود به فدراسیون فوتبال گفت: انتظارى كه دراین مدت براى رسیدن ITC كشیدم جزو تلخ ترین روزهاى فوتبالم بود. خیلى عجیب است كه صدور یك ITC ساده تا این حد به درازا انجامید. احتمالاً بعضى ها قصد غرض ورزى با من را داشتند، هرچند دلیلش را نمى دانم.وى در ادامه تصریح كرد: از لحاظ بدنى در آمادگى كامل به سر مى برم و مشكلى از لحاظ هماهنگى با سایر نفرات هم ندارم.بنابراین اگر كادر فنى صلاح بداند مى توانم مقابل صباباترى به میدان بروم.مجیدى افزود: وقتى كادر فنى و مدیر عامل چند مهاجم براى تیم خرید ، خیلى ها انتقاد كردند كه استقلال این همه مهاجم را براى چه مى خرد. حالا و با مصدومیت بیاتى نیا و مشكلاتى كه ممكن است در آینده رخ دهد مى بینیم كه این كار كاملاً درست و اصولى بوده است.مجیدى همچنین در مورد دیدار این هفته تیمش مقابل صباباترى گفت: ما براى خارج شدن از وضعیت فعلى و بحرانى كه تیم را احاطه كرده است نیازمند پیروزى در این بازى خانگىهستیم و قطعاً هم هر ۳ امتیاز بازى را كسب خواهیم كرد.
    ایول فرهاد اینزاگی مونم رسید

تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    البرز

پيش فرض

به منظور شروع ساخت کمپ ؛
    کمک یک میلیارد تومانی سازمان تربیت بدنی به آبی پوشان

سازمان تربیت بدنی در نظر دارد برای شروع به کار ساخت کمپ تمرینی باشگاه استقلال مبلغ یک میلیارد تومان به این باشگاه کمک کند.

به گزارش خبرنگار مهر، یکی از مهم ترین برنامه های علی فتح الله زاده در بازگشت مجدد به باشگاه استقلال ساخت کمپ تمرینی برای این باشگاه در اطراف تهران است.

باشگاه استقلال برای ساخت این مجموعه باید حداقل ظرف 6 ماه آینده اقدام کند زیرا امکان دارد با تاخیر درآغاز به کار ساخت کمپ، زمین مورد نظر مسئولان باشگاه از آنها بازپس گرفته شود.

در این رابطه قرار است سازمان تربیت بدنی با اختصاص بودجه ای یک میلیارد تومانی به باشگاه استقلال مقدمات ساخت کمپ را فراهم کند.

با برآورد مسئولان باشگاه استقلال ساخت کمپ تمرینی برای این باشگاه هزینه ای بالغ بر 35 میلیارد تومان در برخواهد داشت که این یک میلیارد تومان برای فراهم کردن مقدمات ساخت این کمپ تخصیص داده می شود.

استقلال اولین و قدیمی ترین باشگاه ایران وقتی هنوز برای خودش یه ورزشگاه اختصاصی نداره واقعا جای تاسف داره ولی بازم دمه حاجی رو گرم که الان داره
    این کارو انجام میده عشق است حاجی رو
    Last edited by shahin666; 24-09-2007 at 15:07.

آخر فروم باز boys_won's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    زیر سایه پدر و مادر

پيش فرض

آخ آخ

تو استادیوم بازی با صبا باتری شعاره :

آهای فرهاد مجیدی

چه لذتی داره

آخر فروم باز vorojax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    آنجا که دل خوشست....

پيش فرض

استقلال اولین و قدیمی ترین باشگاه ایران وقتی هنوز برای خودش یه ورزشگاه اختصاصی نداره واقعا جای تاسف داره ولی بازم دمه حاجی رو گرم که الان داره
    این کارو انجام میده عشق است حاجی رو
    واسه اينه كه همه چي ماله دولته اگه خصوصي شه همه چي حل ميشه.

آخر فروم باز Ali Pacino's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    021

پيش فرض

من خیلی خوشحالم واسه Itc مجیدی که ردیف شده برهانی خیلی مهاجم خوبیه ولی از 10 تا موقعیت گلزنی 1 دونش رو گل می کنه شایدم از 5 تا یکی ولی خوب خودش رو تو موقعیت گلزنی قرار می ده

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

Rezacell دوست عزیز باور بفرمایید من الان به این صورت هستم
    این حرفه شما یعنی چـــــــــی؟

داری شوخی میکنی
    فتح الله زاده یکی از بهترین و کار بلد ترین مدیر های ورزشی کشور هست واقعا این کارست
    بیبنم واقعا شما استقلالی هستید
    ای بابا این چه حرفیه به حاجی میزنی؟
    بیشترین قهرمانی تو لیگ و دو نایب قهرمانی توی آسیاو مقام سوم و چهارمی در آسیا و در کل بیشترین افتخارت ما
    در زمان مدیریت فتح الله زاده بود واقعا اون چند سالی هم که از استقلال رفت استقلال ضربه خورد
    فکر میکنی اگر حاجی امسال نمی یومد می تونستیم بازیکنا مون رو نگه داریم یا مثلا این بازیکنا رو بگیرم
    دیدی که چه جوری بعضیا تو کف آرش برهانی موندن یا قدیم مهدی هاشمی نسب
    اینم بدون اگر اون سالی که قریب مدیرعامل بود و نیکبخت رفت پرسپولیس اینو بدون اگر فتح الله زاده بود 100 % یا نگرش میداشت
    یا ترانسفرش میکرد ولی نمیذاشت بره پرسپولیس
    به نظر من که فتح الله زاده رو نمیشه با هیچ مدیره دیگه ای مقایسه کرد حاجی تکه
    بعدشم آقای حجازی تیم فصل قبل رو حفط نکرد یعنی چی؟
    بازیکنای که از تیم جدا شدن:
    مهدی رحمتی- محمود فکری- علی انصاریان - مرتضی ابراهیمی- فرزاد مجیدی- آگوستین گیلائوری
    حسین کاظمی-میثم بائو- اصغر طالب نسب-باقر احمدی -بهتاش یاورزاده- سیاوش اکبرپور-مرتضی هاشم زاده- داسیلوا - کوئیکه

حسین کاظمی که خودش نموند پول براش مهم تر بود میثم بائو هم همین طور عربا بیشتر پول دادن و خیلی سریع رفت حتی نشد حاجی باهاش مذاکره کنه چون هنوز مدیر عامل نشده بود سیاوش اکبرپور هم که 8 تا بازی اول محروم بود
    همون بهتر که رفت چون یا مصدوم بود یا محروم بهشاد یاورزاده هم با اینکه یک سال قرارداد داشت خودش رضایت نامه خواست که بره علی انصاریان هم یک سال دیگه قرارداد داشت تیم هم حجازی هم میخواستش ولی چون انصاریان کشته مرده علی پروین هست خودش دیگه رفت خوب به بقیه بازیکنای هم که رفتن یه نگاه بندازید کدومشون رو باید حفظ میکرد اصغر طالب نسب یا گیلائوری رو البته به جز فکری همشون باید میرفتن
    حاجی تو نقل و انتقلات هم خوب کار کرده
    تو خط حمله هم که بازیکن داریم
    فرهاد مجیدی- آرش برهانی-محسن بیاتی نیا-حمید شفیعی - علی علیزاده
    من يه سوال از شما دارم
    به نظر شما چه كسي باعث نابود شدن بازيكناني مثل علي موسوي.علي منصوريان.مهدي پاشازاده.داريوش يزداني.فرهاد مجيدي و ... شد ويه سوال ديگه به نظر شما مديريت حدود 7-8 سال آيا نبايد استقلال يه بازيكن مثل مهدويكيا داخل خارج داشته باشه يا ما نبايد الان صاحب يه ورزشگاه اختصاصي باشيم اين چه مديريه كه نمي دونه حضور 6-7 مهاجم سطح بالا باعث نابودي تيم مي شه
    يكمي با واقعيات كنار بيايم
    مدير خوب مثل سردار آجرلو يا عابديني است

تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    البرز

پيش فرض

سخنگوی باشگاه شایعات حضور سرمربی خارجی در استقلال را رد کرد

سخنگوی باشگاه استقلال با رد شایعات حضور سرمربی خارجی در این تیم افزود: در شرایطی فعلی تمام هم و غم مدیریت باشگاه معطوف به موفقیت تیم شده است که باید از نگاه آنها تشکر کرد. مدیران باشگاه استقلال با حساسیت به جای خود نه تنها برای تیم مشکل ساز نشده اند بلکه مایه دلگرمی مربیان و بازیکنان استقلال را فراهم آورده اند.وی تصریح کرد: آقای فتح الله زاده درهفته های گذشته تمام سعی خود را برای حفظ آرامش تیم معطوف کرده است که جا دارد از حمایت های ایشان تشکر کنیم. مطمئنا ثمره این اطمینان و حمایت از تیم را در هفته های آینده با موفقیت و پیروزی های استقلال خواهیم دید.

تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    البرز

پيش فرض

روانخواه :باید صباباتری را شکست دهیم

هافبک جوان استقلال گفت: با توجه به نتایجی که در شروع مسابقات لیگ برتر کسب کردیم دیگر چیزی برای از دست دادن نداریم و باید صباباتری را شکست دهیم.به گزارش سایت رسمی باشگاه امید روانخواه افزود: متاسفانه در ابتدای مسابقات لیگ برتر نتوانستیم مطابق انتظار نتیجه بگیریم که عوامل زیادی در آن نقش داشت. با این شرایط دیگر نمی توانیم ریسک کنیم و چیزی برای از دست دادن نداریم. باید هرطور شده صباباتری را شکست دهیم.

وی درپاسخ به این پرسش که "چرا دربازی مقابل برق شیراز بازی نکرده است؟"، گفت: نمی دانم، خواست مربیان این بود که بازی کنم. مشکلی هم نداشتم و می توانستم به میدان بروم اما به عنوان یک بازیکن باید به نظر مربی احترام بگذارم.

هافبک تیم فوتبال استقلال در خصوص بازی این تیم مقابل برق شیراز گفت: در نیمه اول چندان خوب بازی نکردیم اما در چهل و پنج دقیقه دوم بهتر شدیم و موقعیت های زیادی به دست آوردیم.

روانخواه در خصوص اینکه چرا استقلال نتوانست در نیمه نخست دیدار مقابل برق بازی خوبی را به نمایش بگذارد، گفت: نمی دانم. در این مورد بهتر است مربیان اظهارنظر کنند. به نظر من شاید با گل زود هنگام برق تا اندازه ای غافلگیر شدیم.

تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    البرز

پيش فرض

جباری بهترین بازیکن بازی مقابل برق شیراز

از سوی هواداران ، مجتبی جباری بعنوان بهترین بازیکن بازی مقابل برق شیراز انتخاب شد. به گزارش سایت رسمی باشگاه در نظر سنجی سایت رسمی یاشگاه برای انتخاب بهتربن بازیکن استقلال در بازی برابر برق شیراز از مجموع 6670 نفر شرکت کننده در این نظر سنجی مجتبی جباری با کسب 2630 رای یعنی 39% آرا در مکان نخست قرار دارد .گفتنی است در این نظر سنجی 1260 نفر گزینه هیجکدام را انتخاب کردند بعد از این گزینه برهانی با 14% و اورسوویج با 11% و خزبراوی با 6% آرا در رده های سوم تا پنجم قراردارند.گفتنی است در ابن نظر سنجی امیرآبادی با کسب 1 رای یعنی حدود 0 % آرا در رتبه آخر قرار دارد.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •