تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 27 از 413 اولاول ... 172324252627282930313777127 ... آخرآخر
نمايش نتايج 261 به 270 از 4127

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه بارسلونا: FC Barcelona News

داره خودمونی میشه barca_ms_lovexx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

بازگشت اسطوره / كرايوف جانشين رايكارد مي‌شود؟

به نظر مي‌رسد كه يوهان كرايف، اسطوره بارسلونا قصد بازگشت به نيوكمپ را دارد.
    به گزارش ايپنا؛ و به نقل از روزنامه ماركا، تساوي هفته سوم بارسلونا مقابل اوساسونا، اعضاي كادر اجرايي باشگاه را بر آن داشت كه در خصوص وضعيت فرانك رايكارد، سرمربي كاتالان‌ها بحث و مذاكره كرده و راه حلي بيابند.
    در جريان اين مذاكرات سري و پشت پرده نظر بر اين شد كه رايكارد بركنار شده و خوسه رامون الكسانكو جانشين وي شود و حتي كرايوف به عنوان نيروي كمكي به كادر مربيگري بارسا ملحق شود.
    البته كرايوف، سرمربي سابق بارسا تاكنون نقش مشاور غيررسمي را براي خوان لاپورتا، رئيس باشگاه ارايه مي‌كرده،‌اما احتمال آن زياد است كه حتي خود كرايوف سرمربي شود.

(اگر بشه كه خوب ميشه؛ از دست اين رايكارد هم خلاص ميشيم. البته چهارشنبه شب استثنائا مربي بدي نبود)
    شما که امضات اونه دیگه چرا ?!!!من که نمی تونم بارسلونا رو بدون فرانک تصور کنم
    خدایا روزی رو نیار که فرانک رایکارد داره از بارسا میره
    مطمئنم افسردگی می گیرم

کـاربـر بـاسـابـقـه Behroooz's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

با امدن كرايف تيم رويايي تر از قبل ميشه . ولي فرانك ريكارد در حال حاظر بهترين گزينه هستش .

تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

کدوم مربی رو سراغ دارین که برای اولین بار بیاد مربی یک تیم بزرگ بشه , از نیم فصل هدایتش رو بر عهده بگیره وتیم رو از رده سیزدهم بیاره و دومش کنه(البته یادمه قهرمان هم می تونست بشه) , فصل بعدیش
    بیاد تیم رو قهرمان کنه , فصل بعدترش هم تو لیگ و هم توی جام باشگاهها این تیم رو به مقام قهرمانی برسونه, فصل بعدیش هم دوم میکنه با امتیاز مساوی؟!؟؟!
    هیچ مربی نمی تونه جای فرانک رایکارد رو بگیره

آخر فروم باز R10MessiEtoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005

پيش فرض

شما که امضات اونه دیگه چرا ?!!!من که نمی تونم بارسلونا رو بدون فرانک تصور کنم
    خدایا روزی رو نیار که فرانک رایکارد داره از بارسا میره
    مطمئنم افسردگی می گیرم
    ولي من راحت مي تونم تصور كنم. چه روياي شيريني!!

نه خدا! الكي ميگه اون روزو بيار.

کدوم مربی رو سراغ دارین که برای اولین بار بیاد مربی یک تیم بزرگ بشه , از نیم فصل هدایتش رو بر عهده بگیره وتیم رو از رده سیزدهم بیاره و دومش کنه(البته یادمه قهرمان هم می تونست بشه) , فصل بعدیش
    بیاد تیم رو قهرمان کنه , فصل بعدترش هم تو لیگ و هم توی جام باشگاهها این تیم رو به مقام قهرمانی برسونه, فصل بعدیش هم دوم میکنه با امتیاز مساوی؟!؟؟!
    هیچ مربی نمی تونه جای فرانک رایکارد رو بگیره
    رايكارد مربي خوبي نيست! من نمي دونم اينو چطور بايد اثبات كنم.

ببين دوست عزيز اون 5/2 سال اول كه ميگي درسته بارسا موفق شد اما تو اين بين خيلي چيزها نقش داشت. من به شخصه فكر مي كنم بيشترين نقش رو در موفقيتهاي بارسا هنگ تنكاته به عهده داشت. تا وقتي كه او به عنوان مربي حضور داشت تيم نه مشكل دفاعي داشت نه مشكل حمله اي و نه موارد حاشيه اي. ديديد كه وقتي هم به آژاكس رفت اون تيم قهرمان جام حذفي هلند شد و با تفاضل گل كمتر نايب قهرمان ليگ هلند شد. هيچكس به قابليتهاي اين مرد پي نبرد ولي واقعا رايكارد خيلي كاره اي نبود. كار مهمي كه فرانك انجام ميداد رفاقت و اتحادي بود كه بين بازيكنان به وجود آورد كه متاسفانه سال قبل اين كار رو هم نتونست انجام بده چون دستياران خوبي در كنارش نداره.

تازه بارسا اينقدر ستاره داره كه اگر من هم جاي رايكارد بودم همين نتايج فصل قبل رو ميگرفتم. فقط كافيه11 تاي اصلي رو بگذاري تو زمين. بقيش رو بسپاره به بازيكنا. كار اصلي مربيگري در بارسا اينه كه وقتي تيم به مشكل ميخوره اون يك كاري بكنه كه الحمدالله رايكارد تا حالا چيزي نشون نداده. چقدر پارسال حرص خورديم. سر بازي با چلسي، ليورپول، رئال مادريد، ويارئال،سويا، رئال بتيس، اسپانيول، ختافه و .... تيم رو شوهر داد.

سخن آخر: قبلا هم گفتم رايكارد مرد روزهاي سخت نيست! ما به مربي نياز داريم كه علاوه بر خوبي هاي رايكارد (زيبا بازي كردن، ميدان دادن به جوانان و ...) در مواقع سختي ها به داد تيم برسه. در واقع رايكارد به زوج مناسبي احتياج داره و من فقط در اونصورت او رو به عنوان سرمربي قبول دارم.

تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

ولي من راحت مي تونم تصور كنم. چه روياي شيريني!!

نه خدا! الكي ميگه اون روزو بيار.

رايكارد مربي خوبي نيست! من نمي دونم اينو چطور بايد اثبات كنم.

ببين دوست عزيز اون 5/2 سال اول كه ميگي درسته بارسا موفق شد اما تو اين بين خيلي چيزها نقش داشت. من به شخصه فكر مي كنم بيشترين نقش رو در موفقيتهاي بارسا هنگ تنكاته به عهده داشت. تا وقتي كه او به عنوان مربي حضور داشت تيم نه مشكل دفاعي داشت نه مشكل حمله اي و نه موارد حاشيه اي. ديديد كه وقتي هم به آژاكس رفت اون تيم قهرمان جام حذفي هلند شد و با تفاضل گل كمتر نايب قهرمان ليگ هلند شد. هيچكس به قابليتهاي اين مرد پي نبرد ولي واقعا رايكارد خيلي كاره اي نبود. كار مهمي كه فرانك انجام ميداد رفاقت و اتحادي بود كه بين بازيكنان به وجود آورد كه متاسفانه سال قبل اين كار رو هم نتونست انجام بده چون دستياران خوبي در كنارش نداره.

تازه بارسا اينقدر ستاره داره كه اگر من هم جاي رايكارد بودم همين نتايج فصل قبل رو ميگرفتم. فقط كافيه11 تاي اصلي رو بگذاري تو زمين. بقيش رو بسپاره به بازيكنا. كار اصلي مربيگري در بارسا اينه كه وقتي تيم به مشكل ميخوره اون يك كاري بكنه كه الحمدالله رايكارد تا حالا چيزي نشون نداده. چقدر پارسال حرص خورديم. سر بازي با چلسي، ليورپول، رئال مادريد، ويارئال،سويا، رئال بتيس، اسپانيول، ختافه و .... تيم رو شوهر داد.

سخن آخر: قبلا هم گفتم رايكارد مرد روزهاي سخت نيست! ما به مربي نياز داريم كه علاوه بر خوبي هاي رايكارد (زيبا بازي كردن، ميدان دادن به جوانان و ...) در مواقع سختي ها به داد تيم برسه. در واقع رايكارد به زوج مناسبي احتياج داره و من فقط در اونصورت او رو به عنوان سرمربي قبول دارم.
    پارسال چلسی این همه ستاره داشت چه مقامی بدست اورد؟!!!
    رئال 100 میلیون پول خرید بازیکن داد , سویا هیچی ,ولی تونست 5 تا به رئال بزنه
    داشتن بازیکن لازمه ی موفقیت نیست
    واقا وقتی بین دو نیم فصل اومد و تونست تیم رو از 13 بیاره 2 کنه , هیچ نقشی نداشت ??!!!!
    اون بازیکن ها رو مربی قبلیش هم که داشتش
    مسلما تصمیم گیرنده اصلی سرمربیه
    البته منم از رفتن هنک تن کاته ناراحت شدم
    بعد از این همه سال تیم رو قهرمان لیگ و جام باشگاهها کرد , کمی منصف باشید , این همه سال منتظر چنین مقامی بودیم
    در ضمن مهم اینه که لاپورتا قبولش داره و حمایتش می کنه

I can't see barca without rijkaard ronaldinho lio messy eto'o
    Last edited by barca_ms_lovexx; 22-09-2007 at 21:06.

تاريخ عضويت
    Apr 2005

پيش فرض

مثل اينكه كار رونالدينيو و بارسا داره بيخ پيدا مي كنه. روني توليست ذخيره ها هم نيست!!

رايكارد به 4-4-2 روي آورده. جالبه كه اينيستا و ژاوي و دكو كه سبك بازيشون شبيه به هم هست همزمان بازي مي كنند. خدا بخير بگذرونه!

فعلا هم تا دقيقه 30 دو تيم صفر صفر مساوي هستند.

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

11 ...

بارسا 2 یر 1 سویا رو برد. هر دو گل بارسا رو هم مسی زد (یکی از روی نقطه پنالتی در غیاب رونالدینهو)

کـاربـر بـاسـابـقـه Behroooz's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

با برد سويا همه بايد منتظر قهرماني بارسا باشند ....

حـــــرفـه ای boy iran's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض

پارسال اتوئو امسال رونالدینهو

خیلی این ریکارد دور برداشته انگار گذشته یادش رفته

عکسهای بازی دیشب بارسا برابر سویا

عکس اول و دوم رو مشاهده کنید تا بیبینید چطوری مسی بعد از گل از رونی حمایت می کنه

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    کد:
    کد:
    کد:

تاريخ عضويت
    Apr 2005

پيش فرض دليل بازي نكردن رونالدينيو مصدوميت بوده است

رونالدینیو مصاف برابر سویا را به دلیل مشکلی در ماهیچه ساق پای راستش، از دست داد و فرانک ریکارد را با ترکیبی 18 نفره تنها گذاشت.

رونالدینیو با دلیل مصدومیت ماهیچه ساق پایش، از بازی شنبه شب برابر سویا در نیوکمپ کنار گذاشته شده بود.

بنابر اطلاعیه پزشکی اعلام شده از سوی باشگاه: «این بازیکن دوره تمرینی جمعه را با ناراحتی ناشی از کشیدگی ماهیچه ساق پای راستش به پایان رساند، و این مشکل ديروز هم ادامه یافت. بازیکن برزیلی از بازی برابر سویا بیرون ماند و در طی روزهای بعد ما خواهیم دید که آیا این مشکل به او اجازه حضور در بازیهای پیش رو را خواهد داد یا نه.»

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •