متاسفانه من خودم بارها سعی کردم یه بازی رو از لیستم پاک کنم اما نشده !
متاسفانه من خودم بارها سعی کردم یه بازی رو از لیستم پاک کنم اما نشده !
[quote=resident_evil;4156702]متاسفانه من خودم بارها سعی کردم یه بازی رو از لیستم پاک کنم اما نشده ![/quote
شما خودت الان به لایو وصلی؟ بازی میکنی؟
[QUOTE=h_13691990;4156722]آره حدودا 1 سالی هست بازی میکنم تو لایو ! شاید هم بیشتر !
[quote=resident_evil;4156780]ممنون منم دلو میزنم به دریا و وصل میشم
فوقش بن میشم و دیگه نمیتونم برم دیگه![]()
سلام به همه !!!!
اقا ما یک سوال خیلییییییییییییییی مهم داشتیم !
من 1 روز رفتم به و در xboxlive ثبت نام کردم !
و 2 ساعت هم در xbox live بودم !
و آمدم بیرون !
و دوباره فرداش رفتم !
ولی اصلاً به اینترنت وصل نمیشه !
به این صورت !
اول شبکه رو تست می کنه که درست هم هست !
بعد می خواد بره اینترنت نمی تونه !
باید چه کار کنم !
همه تنظیماتم درسته !
در family seting باید کاری کنم یا ............. !
منو راهنمایی کنید)
شما ابتدا به آدرس زیر برو و ببین تو کدوم مراحل Connection به مشکل بر میخورید :
System Setting >>> Network Setting >>> Test Xbox LIVE Connection
شما ببین اینجا تو کدوم مرحله به مشکل بر میخوری بعد بیا من در خدمتم .
آقا بازم سلام و ارادت ! :-*
ببخشید قسمت اول نه قسمت دوم !
یعنی نرسیده به قسمت xboxlive !
راستی داداش من به بار با انترنت مجانی رفتم یه سایتی ولی فقط از اون سایت می تونی استفاده کنی !
مشکل از اون می تونه باشه ؟!)
دست گلت درد نکنه !
من ميخوام وصل شم به xbox live فقط براي update كردن داشبورد كنسول با اين وجود ممكنه كنسوم بن بشه
نه دوست عزیز اگه فقط برای آپدیت باشه مشکلی پیش نمیاد انشاالله !
سلام.آقا بازم سلام و ارادت ! :-*
ببخشید قسمت اول نه قسمت دوم !
یعنی نرسیده به قسمت xboxlive !
راستی داداش من به بار با انترنت مجانی رفتم یه سایتی ولی فقط از اون سایت می تونی استفاده کنی !
مشکل از اون می تونه باشه ؟!)
دست گلت درد نکنه !
دوست عزیز اگر نرسیده به test xbox live باشه یعنی همون test xbox live مشکل میگیره پس چهار حالت داره.
1. مربوط به isp که ازش اینترنت میگیری . احتمالا این isp با live مشکل داره.قبلا با همین isp به live وصل شدی؟
2.مربوط به MTU که احتمالش خیلی کمه.
3.اگر بین مودمت و xbox چیزه دیگه ای است مثلا اگر مودم رو به pc وصل کردی و بعد pc رو به xbox یا به عبارتی اگر اینترنت رو share کردی باید مودم رو مستقیم به xbox وصل کنی .
4. ممکن بن شده باشی.که اگر خواستی مطمین شی نگاه کن اگر status code این بود یعنی بن شدی:Z: 8015 - 190D
حالت پنجماین رو میگم شاید کمکت کنه:
من خودم بعد از 2 سال live بازی کردن حدود 1 ماه پیش هر کاری میکردم به live وصل نمیشد و تو قسمت test xbox live ایراد میگرفت بعد از کلی اینور اونور که هیچ نتیجه نداد .. به خود team xbox live ایمیل زدم و مشکلم رو گفتم او نا هم همین راه ها که من بت گفتم رو به من گفتن . من حتی status code هم که بم میداد مربوط به بن شدن نبود و من اینم به team xbox live گفتم. اونا هم به من نگفتن که بن شدم و از این بابت منم مطمینم. اما عجیب بود چون تو قسمت test xbox live ارور میداد اما code مربوط به بن نبود ..
خلاصه منم تمام راه کارها ماکروسافت بجز همون مورد اول که مربوط به isp رو انجام دادم و نتیجه نگرفتم . دوباره بشون ایمیل زدم اونا هم گفتن ببرم به نزدیک ترین نمایندگی xbox تحویل بدم تا درستش کنن. ولی خب چه میدونست من ایرانم.. خلاصه این اتفاق دقیقا همون موقع آپدیت جدید واسه من افتاد و تا حالا رفع نشده. جالب اینجاست که من الان که امتحان میکنم پیقام آپدیت بهم میده
ولی وقتی میزنم آپدیت شه میگه cant download update please check your network
. اما من بت پیشننهاد میکنم اگر مشکل من رو داری صبر کن تا آپدیت جدید واسه دانلود بیاد بعد دانلود کن و بریز رو xbox بعدش دوباره امتحان کن اگر نشد اونوقت برو isp رو عوض کن و از ی شرکت دیگه اینترنت بگیر.اگر بازم نشد اونموقع بده جایی مشکلشو حل کنن.(مثل نکست جن)
Last edited by iranian_ boy; 04-09-2009 at 00:39.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)