تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 27 از 72 اولاول ... 1723242526272829303137 ... آخرآخر
نمايش نتايج 261 به 270 از 713

نام تاپيک: کلوپ 6300

آخر فروم باز GHOST RECON's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

چرا هیچکس به اینجا سر نمیزنه.یکی جواب پست 254 منو بده.درضمن راهی نداره که اون دو تا چراغ رو خاموش کنیم.
    اگه میخای اون دوتا چراغ رو خاموش کنی به مسیر زیر برو:
    setting-profiles-General-personalise-light effects
    البته میتونید در هر پروفایلی که هستید تنظیمش کنید

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

دوستان کسی میتونه با این گوشی برنامه یا بازی ارسال کنه البته با بلوتوث

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

اقای ghost recon ممنون از راهنماییتون در مورد مشکل قفل کردن مموری شما راه حلی دارین یا نه؟اخه تو گوشی این امکان هست که نوشته هم میتونی رو خود گوشی قفل بزاری هم رو مموری ولی من هر کار کردم نشد رو مموری قفل بزارم که برا باز کردنش کد بخواد.ممنون میشم راهنمایی کنید

تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

واقعا چرا این کلوپ اینقدر خلوته اخه اینجور که پیداست این گوشی طرفدار زیاد داره.من چند تا سوال داشتم که تو این مدت که به این کلوپ اومدم مطرح کردم ولی هیچ جوابی نشنیدم.البته دو تا از دوستان منو خیلی راهنمایی کردند که واقعا ازشون ممنونم.یکی از سوالام این بود که ایا برا گوشی اپدیت میاد یا نه یعنی نوکیا هنوز گوشیرو ساپورت میکنه یا نه؟اگه که اپدیت جدید بیاد مشکل بزرگی که گوشی داره که نرم افزار بیشتر از 1 مگابایت رو نمیشه نصب کرد حل میشه یا نه؟یکیم اینکه نور صفحه امکان داره در اپدیت جدید بشه تنظیمش کرد اخه بیشترین مصرف باتری رو نور زیاد صفحه داره.خلاصه اینکه یک مشکل دیگه هم داشتم که تو پست شماره 254 مطرح کردم ولی متاسفانه مثه اینکه راه حلی براش وجود نداره.در هر حال از دوستانی که اطلاعات مفیدی دارن خواهش دارم که به سوالات من و دوستان پاسخگو باشن.با همه اینا واقعا من از این گوشی خیلی خوشم میاد.و واقعا ازش راضیم.در ضمن چند وقته برا من یک سوالی پیش اومده اخه این محافظ روی صفحه چرا لبه هاش اینقدر تیزه ادم احساس میکنه شیشه اس.

آخر فروم باز H A M E D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

واقعا چرا این کلوپ اینقدر خلوته اخه اینجور که پیداست این گوشی طرفدار زیاد داره.من چند تا سوال داشتم که تو این مدت که به این کلوپ اومدم مطرح کردم ولی هیچ جوابی نشنیدم.البته دو تا از دوستان منو خیلی راهنمایی کردند که واقعا ازشون ممنونم.یکی از سوالام این بود که ایا برا گوشی اپدیت میاد یا نه یعنی نوکیا هنوز گوشیرو ساپورت میکنه یا نه؟اگه که اپدیت جدید بیاد مشکل بزرگی که گوشی داره که نرم افزار بیشتر از 1 مگابایت رو نمیشه نصب کرد حل میشه یا نه؟یکیم اینکه نور صفحه امکان داره در اپدیت جدید بشه تنظیمش کرد اخه بیشترین مصرف باتری رو نور زیاد صفحه داره.خلاصه اینکه یک مشکل دیگه هم داشتم که تو پست شماره 254 مطرح کردم ولی متاسفانه مثه اینکه راه حلی براش وجود نداره.در هر حال از دوستانی که اطلاعات مفیدی دارن خواهش دارم که به سوالات من و دوستان پاسخگو باشن.با همه اینا واقعا من از این گوشی خیلی خوشم میاد.و واقعا ازش راضیم.در ضمن چند وقته برا من یک سوالی پیش اومده اخه این محافظ روی صفحه چرا لبه هاش اینقدر تیزه ادم احساس میکنه شیشه اس.
    براي اين گوشي آپديت هم مياد البته آپديت آخرين ورژن همونطور كه تو صفحه هاي قبل گفتم ورژن 5.50 بود .

مشكل نرم افزار بالاي 1 مگ فكر نميكنم با آپديت حل بشه. يعني نوكيا اين قصد رو نداره و اين رو مشكل نميدونه!

نور صفحه هم به هيچ وجه در هيچ آپديتي قابل تنظيم نخواهد شد. در كل زياد منتظر تغييرات زياد در آپديت هاي بعدي نباشيد.

منظورتون رو از محافظ صفحه نفهميدم! مال من كه هيچ لبه تيزي نداره.

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

اقای mahsai دوست عزیز من هم نتونستم روی مموریم قفل بزارم اینم یک مشکل دیگه این گوشی هست ولی قفل صفحه کلیدش که خوبه چرا از اون استفاده نمیکنی؟؟؟
    کسی بلد نبود برنامه ارسال کنه؟؟؟

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

راستی کسی میدونه اون برنامه catalog توی گوشی چی هست و چه کار میکنه؟

تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

ممنون اقای ghost recon. راستش اون کاتالوگ رو من هم نمیدونم چیه. حتی نیمشه دیلتش کرد یا انتقالش داد به مموری.ولی برا ارسال برنامه با بلوتوث هنو نشده امتحان کنم.اگه امتحان کردم حتما جواب رو بهتون میگم. فقط قبلا یه اطلاعاتی در این مورد داشتم که باید اسم فایل و پسوندش رو عوض کنید تا بشه با بلوتوث ارسال کرد.حتما در اولین فرصت امتحان میکنم.
    فقط یچیزه دیگه تو قسمت تنظیمات حفاظتی یه قسمت هست به اسم گواهینامه های کاربر بعدش لیست گواهینامه ها من اونو متوجه نشدم چیه.یه اعداد و کدهایی هستش اگه میشه شما هم ببینید اگه چیزی متوجه شدید منو هم راهنمایی کنید.من حدس میزنم مربوط به همون رمز گذاری مموری باشه.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

با سلام
    به خداوندی خدا فقط 200 هزار تومان پول داشتم رفتم 6300 را خریدم برای این که بتوانم برنامه ای بر روی آن نصب کنم که فایل های pdf و word را بخواهد و لی از شانس بد من این گوشی ظاهراً اصلا هیچ نرم افزاری در این 2 مورد ندارد اگر کسی کاری دستش بر می آید راهنمایی کنه تا جایی هم که بتونم براش حاضرم پول خرج کنم .
    با تشکر فراوان as110

آخر فروم باز faded's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سلام دوستان
    اگر براتون ممکنه یک مشکلی دارم که راهنماییم کنید:
    من این برنامه را از این سایت دانلود کردم با
    getright و در win rar باز شد اما نتونستن به بینمش حالا هم که میخوام روی گوشی قسمت application نصبش کنم میگه حجم فایل بزرگه در حالیکه مموری کاملا خالیه و حجم فایل کمتره
    حالا چیکارش کنم؟
    ادرس اون سایتم اینه:
    لطفا دقیقا بگین چیکار کنم که اجرا بشه؟؟

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •