اگه hdmi داره که چه بهتر. اگه نداره با x2vga یا vgabox
اگه hdmi داره که چه بهتر. اگه نداره با x2vga یا vgabox
در سال 2007 فروش PS3 بالاتر از فروش Xbox 360 بود.
طبق آمارهاي گرفته شده در سال 2007 ،پلي استيشن 3 موفق به فروش 3930000 هزار دستگاه شد در صورتي كه در همين مدت فروش دستگاه Xbox 360 به تعداد3000000 بود . نكته جالب در اين گزارش اين است كه فروش نرم افزارها و بازي هاي Ps 3 حتي از كنسول محبوب Wii هم بيشتر بوده .
تمام اينها نشان دهنده موفقيت بزرگ PS3 و در سال آينده بايد منتظر موفقيت هاي بزرگتر سوني باشيم.
منبع خبر
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by omid750; 28-10-2007 at 09:28.
حالا قیمت این 20گیگ و 40 گیگ چند هست؟
من نمیدونم چرا همتون گیر دادین به این 20 گیگ (20 گیگ دیگه از رده خارج شده) دیگه اصلا گیر نمیاد
برین تو کار 40 گیگ (40 گیگ که هنوز نیومده ولی تو ایران فکر کنم وقتی بیاد دور و بر 400-450 باشه)
نه سعید،20 گیگ کدره.
میگم بچه ها یه نکته:این آقای (یا خانوم؟) _love_coder_ میگفت بازی های کپی Ps2 رو روی Ps3 اجرا کرده.عکس هم گذاشت،دیدیم راست میگه.ولی معلوم نیست چرا با اینکه بهش پول هم پیشنهاد دادم،هر بار یه چیزی میگم تا چند روز آفتابی نمیشه؟!
?salam be hameye doOstan.ps3 az lahaze ghodrate gerafici az xbox360 sartare ya na
دوستان قیمت ps3 مدل 60 گیگ چنده ممنون میشم سیع جواب بدبد ممکنه امروز فردا بخرمسرم کلاه نزارن ضمنا توی جعبه چه چیز هایی هست و موقع خرید باید به چه چیزی توجه کنم.ممنون
شيراز مدل 60 گيگ 490 البته بدون تخفيف با تخفيف كمترم ميداد به هر حال ممنون.
سلام
ایا کنسول Ps3 در بازار ایران موجوده ؟
اگه موجوده قیمش چنده ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)