تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 27 از 94 اولاول ... 172324252627282930313777 ... آخرآخر
نمايش نتايج 261 به 270 از 936

نام تاپيک: انواع منو برای گوشی های سونی اریکسون

Banned SAEED_BARCELONA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    آبادان

پيش فرض

خواهش میکنم با ف ی لتر شکن رفتم
    خوب به ماهم بده از این ف ی ل ت ر شکن ها .مگه چی میشه؟ قایمکی بده کسی نفهمه

آخر فروم باز B L A S T E R's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    █ مادرید ! █

پيش فرض

برنامه هست با نام free gate که از سرور قایم میشی

اگه نباشه جاش خالی می مونه sajadblog.blogfa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    آخر دنیا

پيش فرض

به جای این همه سرو کله زدن با برنامه setool یه دقیقه با فار اینا رو پاک کن هم تجربت بهتر می شه هم دیگه خماری setool رو نداره.

آخر فروم باز hosiyar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    ایـــــران ســـــبـــــز

پيش فرض

آقایون . می تونم توی این تاپیک منوی فلش براتون بذارم ؟؟؟ زیاد دارم . بیشترش برای w810 هست .

آخر فروم باز arash66_2m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    جایی همین نزدیکی ها

پيش فرض

سلام.
    خیلی نامردی که واسه من یه آموزش خیلی خیلی ساده تغییر منو واسه گوشی K510i ندادی. در ضمن من تمام تاپیک ها رو یک به یک گذشتم ولی چیزی نفهمیدم.

اگه میشه با نرم افزار هایی که خیلی خوب کار می کنند.من با تمامی برنامه setool2lite , Far Manager و ... کار کردم ولی نمی تونم گوشی خودم رو به اون برنامه بشناسانم.

لطفا یه توضییحی بدید.یکی دو تا پست هم همین درخواست رو کردم .... حالا داشته باشی.

داره خودمونی میشه zizoo_68's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

سلام.
    خیلی نامردی که واسه من یه آموزش خیلی خیلی ساده تغییر منو واسه گوشی K510i ندادی. در ضمن من تمام تاپیک ها رو یک به یک گذشتم ولی چیزی نفهمیدم.

اگه میشه با نرم افزار هایی که خیلی خوب کار می کنند.من با تمامی برنامه setool2lite , Far Manager و ... کار کردم ولی نمی تونم گوشی خودم رو به اون برنامه بشناسانم.

لطفا یه توضییحی بدید.یکی دو تا پست هم همین درخواست رو کردم .... حالا داشته باشی.
    ارش جان اگه شما اموزش pdf رو خونده باشی می تونستی منو بزاری!
    برنامه ی setool2lite رو باز کن.
    سی دی موبایل رو بزار تو سی دی رام.
    حالا باتریه گوشی رو دربیار دوباره بزار و دکمه ی c رو نگه دار.همینطور که نگه داشتی usb رو وصل کن تا درایو فلش رو کامپیوتر بشناسه.وقتی شناسایی کرد ازت می خواد که نصبش کنی تو هم next بزن.

حالا با برنامه setool2lite منو رو بریز توی گوشی.
    وقتی مسیر رو بهش دادی و flash رو زدی setool2lite ازت می خواد که کابل رو دربیاری و c رو نگه داری و کابل رو وصل کنی.همین
    امورش به این سادگی دیده بودی؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

دستت درد نکنه فقط من اونو ریختم ولی هیچ اتفاقی نیفتاد!!!؟ راستی الان توی گوشیه من توی tpa\preset\system\menuحدود 90تا فایل gifو png هست اونا رو میشه یییهو پاک کرد؟
    اره چرا نشه پاک کرد....
    شما چی ریختی منو یا منو فلش؟اگه منو ریختی و هیچ فرقی نکرده بی شک مسیر هاتون رو اشتباه شبیه سازی کردی...اگه هم منو فلش ریختی...خوب باید تم مربوطش رو انتخاب و ست کنی تا بد تغییرات رو ببینی
    خواهش میکنم با ف ی لتر شکن رفتم
    برنامه هست با نام free gate که از سرور قایم میشی
    هر چی سایت توپه یکی یکی داره****میشه...محم جان اگه داریش و اگه حجمش کمه تو پیغام خصوصی لینکش رو بده
    آقایون . می تونم توی این تاپیک منوی فلش براتون بذارم ؟؟؟ زیاد دارم . بیشترش برای w810 هست .
    عزیزم نیکی و پرسش؟اره بگذار
    سلام.

عزیزم من دقیق در جریان نیستم مشکل شما چیه....از setool 2 lite دیگه راحت تر نیست

ببین بگذار از اول بگم برات
    تغییر منو مثل تغییر درایور دوربین و مثل....یک تغییر در فایل های سیستمی محسوب میشه....
    دادن تمامی تغییرات در فایلهای سیستمی یا fs یک روش مشخص و ثابت داره...یعنی اینکه
    برنامه رو اجرا میکنید
    نوع گوشیتون رو انتخاب میکنید
    در قسمت mics files باید یک فایل حتما با پسوند زیپ قرار بدین
    گزینهی فلش رو میزنید
    دکمهی c روی گوشی رو میچسبید و کابل رو وصل میکنید به ان
    گوشیتون رو میشناسه و تا می رسه به اینکه دستور میده:باطری رو در بیارید یک بار و دوباره جا بزنیدو سپس مجددا کابل رو وصل کنید...دکمهی ready رو بزنید.....می زنی و تا کار برنامه تموم میشه و اخرشم تایم کار انجام شده رو مینویسه..برنامه رو میبندی...کابلم میکشی
    اینها کلیت کار بود
    حالا یک جاش مهمه ..اون قسمتی که گفتم باید داخل اون قسمت فایل زیپ قرار بگیره
    این متن رو بخونید که اموزش دادن تغییرات سیستمی است...در این اموزش مثالی که زده شده تغییر درایور دوربین است....شما مثال رو بخون تا نحوهی مسیر سازی اشنا شی
    اعمال تغییرات در fs
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    حالا شما با نحوهی مسیر سازی اشنا شدی....حالا سوال میپرسی:
    اقا من الان مسیر سازی تغییر درایور دوربین رو یاد گرفتم و یاد گرفتم اگه بخوام دوربین رو تغییر درایور بدم چه مسیری باید ایجاد کنم...حالا برای منو چه مسیری باید ایجاد کنم؟
    تو فایل های منو شما با چند پسوند مواجه میشید.....مثل jpg...png...thm....swf....
    خوب هر کدوم اینها رو شما باید در مسیر درستش قرار بدید
    واسه اینکه تمامی مسیر های لازم رو یاد بگیرید این مقاله رو حالا بخونید

ریختن منو و مسیر های ان در fs

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    خوب دیگه از این کاملتر نمیشه
    در ضمن تاکید میکنم....برای تغییرات لازم نیست که پوشه مورد نظر رو پا کنید...وقتی فایلهای جدید رو در محل مورد نظر قرار بدهید...فایلهای جدید جایگزین فایلهای قبلی میشن
    از این کاملتر دیگه نمی تونستم دوباره گویی کنم
    اها یه چیز مهم:
    اگه دیدی گوشیت رو در ارتباط برقرار کردن با برنامه مشکل داره...با الکل بریز رو مسواک کهنه و خراب و باهاش خوب محل شارز گوشیت رو تمیز کن و بعد خوب خشک و پاکش کن

شاد باشید

آخر فروم باز B L A S T E R's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    █ مادرید ! █

پيش فرض

چرا برنامه setool من اصلا نمیگه باتری رو درار؟

Banned SAEED_BARCELONA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    آبادان

پيش فرض

به منم نمیگه. اصلا گمون نکنم به کسی گفته باشه

داره خودمونی میشه zizoo_68's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

چرا برنامه setool من اصلا نمیگه باتری رو درار؟
    B L A S T E R جان ماله منم نمی گه ولی فکنم برای نصب درایو فلش لازم باشه که دربیاری.

سعید جان گوشیم درست شدا!!!
    یعنی خودم درسش کردم.تو بازار کاوه ی اهواز پیش بهترینشون بردمش گفت مشکل سخت افزاری داره.می خواست یه 30 تومنی پیادم کنه.
    من که واقعا تشکر می کنم از مسعود جان در سایت موبایلستان.هر نیازی داشته باشیم با این setool2lite برطرف می شه.
    Last edited by zizoo_68; 13-09-2007 at 16:24.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •