یک کلمه درباره این بازی که اگه نسخه پی سی اون هم بیاد مطمئنآ شما هم بامن همنظر خواهید شد و اون این است که:((((((((این بازی ..این بازی...بهترین بازی است که تا حالا بازی کردم))))))) ..ببخشید که بیش از یک کلمه بود...........
یک کلمه درباره این بازی که اگه نسخه پی سی اون هم بیاد مطمئنآ شما هم بامن همنظر خواهید شد و اون این است که:((((((((این بازی ..این بازی...بهترین بازی است که تا حالا بازی کردم))))))) ..ببخشید که بیش از یک کلمه بود...........
یکی از دوستان این خبر رو در بخش اخبار قرار داده بود که باید بگم حقیقت داره و به شخصه بارها باهاش مواجه شدم. ولی باید بگم زیاد حاد نیست و اون قدری نیست که بره رو اعصاب .
به زودی توضیحات مفصلی راجع به بازی میدم ، هنوز نصف بازی مانده.... فقط اینو بگم که یکی از بهترین بازیهایی است که تا حالا انجام دادم(چه PC و چه کنسول) !
اين بازي كي مياد؟
حسین جان PC که هنوز نیومده!
نسخه ی کنسولی منتشر شده، اما نسخه ی PC بازی 2008 منتشر میشه. یو بی سافت گفته این کار رو به خاطر کنترل بازی انجام داده و قصدش این بوده که در PC مثل نسخه ی کنسولی کنترلی نرم و روون داشته باشه...
موفق باشید
خوشبختانه تاریخ ریلیز بازیم اعلام شده.تو فوریه برای pc میاد.(حداقل میدونیم مارچ نمیاد)
حسین جان توضیح نده فقط بگو کنترلش واقعا نا جوره.تو تریلراشم گفتم یجوری راه میره!!
آخخخخ....... جوووووون یعنی میتونیم تعطیلات نوروز ی بازی کنیم. من که میمیرم براش
؟؟؟؟؟
مگه من گفتم اومده ؟!!!
نترس لو نمیدم ولی دوست دارم شاید بعدا لو دادم
نه اتفاقا کنترلش بهترین کنترل در بین بازیهای موجوده . انیمیشین ها بسیار نرم و زیبا و بدون اشکال هستن. انیمیشن حرکت اسب که واقعا عالی کار شده ! یه یورتمه ای میره که آدم کیف میکنه . حرکات اسب های عرب با اروپایی ها فرق میکنه که درستش هم همینه . من اسب عرب رو ترجیح میدم چون خیلی کشیده است و با وقار حرکت میکنه !
مصاحبه با تهیه کننده بازی خانم Jade Raymond که پیشنهاد میکنم حتما دانلود کنید. توضیحات جامعی راجع به چگونگی ساخت و روند بازی داده :
72 MB
![]()
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
الله اكبر يعني واسه Pc آم مياد به نظر من اگه بياد بهترين بازي شناخته ميشه
آفرین فعلا لو نده
آخ که چجوری این 3 ماه رو تحمل کنم(خدایی قرار بود امسال بازیا بترکونن اما هیچ کدوم اونی که باید نبودن.فقط این یکی مونده که همش ازش تعریف میکنن)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)