تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 27 از 342 اولاول ... 172324252627282930313777127 ... آخرآخر
نمايش نتايج 261 به 270 از 3418

نام تاپيک: Assassin's Creed

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    سانتیاگو برنابئو

پيش فرض

یک کلمه درباره این بازی که اگه نسخه پی سی اون هم بیاد مطمئنآ شما هم بامن همنظر خواهید شد و اون این است که:((((((((این بازی ..این بازی...بهترین بازی است که تا حالا بازی کردم))))))) ..ببخشید که بیش از یک کلمه بود...........

حـــــرفـه ای Sam Fisher 11's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    فیس فود

پيش فرض

مشکل Freeze عنوان Assassin`s Creed جدی شد!

در official Ubisoft Forums یا فروم رسمی سایت Ubisoft در تاپیک اختصاصی گله های شدید از مشکل های Freeze یا قفل شدن بازی یا به اصطلاح لغت فلج شدن بازی Assassin`s Creed شدیدا انتقاد شده و این خود مشکل اساسی را در بین کارکنان و کمپانی عظیم و صاحب نام یوبی سافت ایجاد کرده است جدا از این مشکلات بسیاری از افراد از این فرصت استفاده کرده و در مورد باگ های فراوان بازی که نظر اکثر سایت های معتبر نسبت به امتیاز پایین میباشد رو کرده اند با این تفاسیر منتظر واکنش از سوی یوبی سافت در مورد شاه بازی خود هستیم!
    یکی از دوستان این خبر رو در بخش اخبار قرار داده بود که باید بگم حقیقت داره و به شخصه بارها باهاش مواجه شدم. ولی باید بگم زیاد حاد نیست و اون قدری نیست که بره رو اعصاب .

به زودی توضیحات مفصلی راجع به بازی میدم ، هنوز نصف بازی مانده.... فقط اینو بگم که یکی از بهترین بازیهایی است که تا حالا انجام دادم(چه PC و چه کنسول) !

Banned S A M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    پشت مانیتور خونمون اســپــم ها : 0

پيش فرض

اين بازي كي مياد؟

حـــــرفـه ای p3yman_xl's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Somewhere between the end of the line and the middle of nowhere

پيش فرض

یکی از دوستان این خبر رو در بخش اخبار قرار داده بود که باید بگم حقیقت داره و به شخصه بارها باهاش مواجه شدم. ولی باید بگم زیاد حاد نیست و اون قدری نیست که بره رو اعصاب .

به زودی توضیحات مفصلی راجع به بازی میدم ، هنوز نصف بازی مانده.... فقط اینو بگم که یکی از بهترین بازیهایی است که تا حالا انجام دادم(چه PC و چه کنسول) !
    حسین جان PC که هنوز نیومده!
    نسخه ی کنسولی منتشر شده، اما نسخه ی PC بازی 2008 منتشر میشه. یو بی سافت گفته این کار رو به خاطر کنترل بازی انجام داده و قصدش این بوده که در PC مثل نسخه ی کنسولی کنترلی نرم و روون داشته باشه...
    موفق باشید

کـاربـر بـاسـابـقـه Amin Asterix's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Stone Mountain

پيش فرض

خوشبختانه تاریخ ریلیز بازیم اعلام شده.تو فوریه برای pc میاد.(حداقل میدونیم مارچ نمیاد)
    حسین جان توضیح نده فقط بگو کنترلش واقعا نا جوره.تو تریلراشم گفتم یجوری راه میره!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه ماراتون's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    یزد - اردکان

پيش فرض

خوشبختانه تاریخ ریلیز بازیم اعلام شده.تو فوریه برای pc میاد.(حداقل میدونیم مارچ نمیاد)
    حسین جان توضیح نده فقط بگو کنترلش واقعا نا جوره.تو تریلراشم گفتم یجوری راه میره!!
    آخخخخ....... جوووووون یعنی میتونیم تعطیلات نوروز ی بازی کنیم. من که میمیرم براش

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    فیس فود

پيش فرض

حسین جان PC که هنوز نیومده!
    ؟؟؟؟؟
    مگه من گفتم اومده ؟!!!

نترس لو نمیدم ولی دوست دارم شاید بعدا لو دادم

نه اتفاقا کنترلش بهترین کنترل در بین بازیهای موجوده . انیمیشین ها بسیار نرم و زیبا و بدون اشکال هستن. انیمیشن حرکت اسب که واقعا عالی کار شده ! یه یورتمه ای میره که آدم کیف میکنه . حرکات اسب های عرب با اروپایی ها فرق میکنه که درستش هم همینه . من اسب عرب رو ترجیح میدم چون خیلی کشیده است و با وقار حرکت میکنه !

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    فیس فود

پيش فرض

مصاحبه با تهیه کننده بازی خانم Jade Raymond که پیشنهاد میکنم حتما دانلود کنید. توضیحات جامعی راجع به چگونگی ساخت و روند بازی داده :
    72 MB

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

اگه نباشه جاش خالی می مونه HELLBOY_HP's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    پشت تاریکی شب زیر دریای سکوت

پيش فرض

الله اكبر يعني واسه Pc آم مياد به نظر من اگه بياد بهترين بازي شناخته ميشه

کـاربـر بـاسـابـقـه Amin Asterix's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Stone Mountain

پيش فرض

؟؟؟؟؟
    مگه من گفتم اومده ؟!!!

نترس لو نمیدم ولی دوست دارم شاید بعدا لو دادم

نه اتفاقا کنترلش بهترین کنترل در بین بازیهای موجوده . انیمیشین ها بسیار نرم و زیبا و بدون اشکال هستن. انیمیشن حرکت اسب که واقعا عالی کار شده ! یه یورتمه ای میره که آدم کیف میکنه . حرکات اسب های عرب با اروپایی ها فرق میکنه که درستش هم همینه . من اسب عرب رو ترجیح میدم چون خیلی کشیده است و با وقار حرکت میکنه !
    آفرین فعلا لو نده
    آخ که چجوری این 3 ماه رو تحمل کنم(خدایی قرار بود امسال بازیا بترکونن اما هیچ کدوم اونی که باید نبودن.فقط این یکی مونده که همش ازش تعریف میکنن)

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •