دوستان اگه کسی فایل CER خواست موقتا تا جناب M.etallic.A برگردن من میتونم براش ساین کنم فایلاتونو همینجا بذارید.
دوستان اگه کسی فایل CER خواست موقتا تا جناب M.etallic.A برگردن من میتونم براش ساین کنم فایلاتونو همینجا بذارید.
سلام بیلچه جان . من فایل pdf رو خوندم ولی اون قسمت که وارد سایت میشه و user name va password میخود عمل نمی کنه با اونایی که خودت نوشتی . اگه میشه لطف کن یک user name , passwordi بزار که قبو ل کنه . ممنون
دوستان سلام
من با این سایتی که نیکلاس جان برا میل داده بودن تونستم یه اکانت بسازم تا همین الان هم که درست بود
ازش فایل cer رو گرفتم باهاش هم برنامه smart movie رو ساین کردم( اما مثل اینکه این برنامه با من خورده حساب داره) وقتی ریختم رو گوشی بازم اجرا نشد دیگه ولش کردم رفتم سراغ divx پلیر و از کانورتور اسمارن استفاده میکنم و با دایویکس می خونم
حالا کل این حرفا اسه این بود که یوزر و پسورد خدومت شما بدم تا شما هم استفاده کنید(البته جاهای دیگه هم میذارم)
USER : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
PASS : SRHP313I
Last edited by seyyedi; 13-10-2007 at 15:48.
سلام
آقا تو این سایتها نمیشه یه ایمیل ساخت .. اگه میشه یه سایت معتبر معرفی کنین که کار کنه
Email syntax is invalid
دوستان سلام
آقا من با سایتی که نیکلاس جان معرفی کرده بودن یه اکانت ساختم یعنی سایت : MAIL2WORLD.COM
زود برید با این سایت اکانت بسازید تا اینم قفل نکرده
اینم یوزر و پس من
USER :SRHP113@MAIL2MOSLEM.COM
Last edited by seyyedi; 13-10-2007 at 16:07.
دوستان سلام
ممنون نیکلاس جان با سایتی که معرفی کردین یه اکانت ساختم که با اجازه همگی و شما اینجا قرار بدم
USER : SRHP113aMAIL2MOSLEM.COM
اینو یه 2-3 جای دیگه هم برا بچه ها قرار دادم
سلام مرسي از راهنماييت
ببخشيد يه سوال؟
وقتي ميخوايم توي سيمبين سايت ثبت نام کنيم ، تو فيلد اکتيويشن کد (activation code) چي بايد بنويسيم.
من همه مراحل رو ميرم سر اين فيلد گير ميده.
عجب مسخره بازي درآورده اين سايت.
يعني چي من متوجه نميشم اين گير دادنا واسه چيه؟
سلام مرسي از راهنماييت
ببخشيد يه سوال؟
وقتي ميخوايم توي سيمبين سايت ثبت نام کنيم ، تو فيلد اکتيويشن کد (activation code) چي بايد بنويسيم.
من همه مراحل رو ميرم سر اين فيلد گير ميده.
عجب مسخره بازي درآورده اين سايت.
يعني چي من متوجه نميشم اين گير دادنا واسه چيه؟
این گیر دادنها برای اینه که هکرها به این سایت حمله کردن و هنوز هم در کمین هستن...شما هم زیاد سخت نگیر. بهتره همه جوانب رو در نظر گرفت. اگر سایت سیمبین ساین مثل قبل بود مطمئن باش برای s60 3rd الان کلی ویروس اومده بود اما میبینی که هنوز هیچ ویروسی نیومده براش.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)