ببخشید ها این پستو میدم ولی چه ربطی به اینجا داشت؟؟؟؟بعد من پست علکی میدم؟؟؟؟(نمی خوام دعوا کنم!)آقایون چون سرور میهن بلاگ فعلا ثبت نام نمی کنه اگه کسی اضافه داره رمز و پسوردشو برام بفرسته که کار دارم
چه ربطی داشت پست علکی
ببخشید ها این پستو میدم ولی چه ربطی به اینجا داشت؟؟؟؟بعد من پست علکی میدم؟؟؟؟(نمی خوام دعوا کنم!)آقایون چون سرور میهن بلاگ فعلا ثبت نام نمی کنه اگه کسی اضافه داره رمز و پسوردشو برام بفرسته که کار دارم
چه ربطی داشت پست علکی
عزیز دلم نوکرتم آخه من که بیراه کاری نمی کنم آقای سهیل خان به من گفت یه قالب درست کنم من هم درست کردم منتها چون این مشکل پیش اومد خواستمنوشته شده توسط hojjat_game_carbon [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا دیدی ربط داشت![]()
خوب ولی میهن بلاگ دیگه نمیده 2 راه داری:عزیز دلم نوکرتم آخه من که بیراه کاری نمی کنم آقای سهیل خان به من گفت یه قالب درست کنم من هم درست کردم منتها چون این مشکل پیش اومد خواستم
حالا دیدی ربط داشت
یا اینکه جای دیگه باز کنی یا اینکه خودش گفته به مدیر ایمیل بزنو اطلاعاتو بده و وبلاگو بگیر چون فکر کنم کسی میهن بلاگ که کمیابم شده رو دست کسه دیگه بده!!
طرحتون چی شد؟
من معطل طرح شما خواهشن زودتر بدید.
سلام به همه دوستان چند نفری اومدین تو تاپیک من و درخواست کمک کردین برای کمک اومدم.
خوب حالا بگین ببینم چی می خواین براتون بسازم تانک خواستین اول باید یه عکس از چهار طرفش بهم بدین چون شکلش خوب یادم نمیاد.
منتظر جوابم فعلا بای.![]()
![]()
تانک:سلام به همه دوستان چند نفری اومدین تو تاپیک من و درخواست کمک کردین برای کمک اومدم.
خوب حالا بگین ببینم چی می خواین براتون بسازم تانک خواستین اول باید یه عکس از چهار طرفش بهم بدین چون شکلش خوب یادم نمیاد.
منتظر جوابم فعلا بای.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم جیپ باید باشه:
تفنگم پیدا نکردم!
اینم هواپیما:
منبع: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیلی ممنون که اومدیسلام به همه دوستان چند نفری اومدین تو تاپیک من و درخواست کمک کردین برای کمک اومدم.
منتظر جوابم فعلا بای
حجت این نفر بعدیییی که گفتم بهت.
حجت کار توه... تانک رو میگم
اگر دقت کنی ویرایشش کرده بودمببخشید ولی طرحتون چی بود؟
الانم گوگولی مگولی پست بیخود داده ببینید
میتونی بری یه نگاهی بکنی حتی دلیلشم زیرش زده بودم..
یعنی چی من که 3dsmax بلد نیستم در ضمن اون پستم قبل از ویرایشت دادم!حجت کار توه... تانک رو میگم
طرحی درباره سناریو که نداری؟
تکسچر بازم میخوای؟؟؟
بازم باید منتظر سهیل باشیم؟؟
دیدم فعالیتت خوبه!
Last edited by hojjat_game_carbon; 05-06-2007 at 17:05. دليل: غلط املایی
منظورم عکس هستش که گذاشتی....یعنی چی من که 3dsmax بلد نیستم در ضمن اون پستم قبل از ویرایشت دادم
منظورتم درباره ی این 2 تا بگووبازم باید منتظر سهیل باشی؟؟
دیدم فعالیتت خوبه
نخیر خودم دیدم که هیچی نبود بعدش ویرایش کردم....!!!!!!......ضمن اون پستم قبل از ویرایشت دادم!
آقایون همه لوگوی بازی رو بردارن این لوگو رو بزارن این لوگوی جدیده
سیاه
سفید
![]()
ولی i ش کو؟
آهان تحریریه برای هماهنگی بیشتر همه سفیدو بذارن قشنگ تره!
در ضمن تکلیفه منو مشخص کنید چیکار کنم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)