میدونید مشکل از کجاست؟
از همون مرحله شماره 9 یعنی بعد از زدن کد #*536963# هیچ صفحه ای باز نمیشه
میدونید مشکل از کجاست؟
از همون مرحله شماره 9 یعنی بعد از زدن کد #*536963# هیچ صفحه ای باز نمیشه
گزینه Unprotect ندارم که بخوام انتخاب کنم. و یه سوال دیگه کلیپ های 3gp و یا تصویری رو میشه تمام صفحه دید؟
چون بعضی کلیپ ها رو خیلی کوچیک نشون میده
یه سوال دیگه اینکه من 4 زنگ اس ام اس دارم ولی بقیه 10 تا مگه میشه؟
مرسی روزبه جان
ایول
من # رو نگه میداشتم اون صفحه هم می دیدم ولی نمی دونستم باید کلید 9 رو بزنمممنون
منم 4 تا بیشتر ندارهیه سوال دیگه اینکه من 4 زنگ اس ام اس دارم ولی بقیه 10 تا مگه میشه؟
در این مورد دوستان گفتن نمی شه کاری انجام داد پس این دوتا گزینه مال چیه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟میشه کاری کرد که وقتی کسی بهت زنگ میزنه فقط اسم طرف نشون داده بشه ((شماره رو نشون نده))
setting displeySetting showCallerID
setting networkServices CallerID
یه مشکل بزرگ هم با گوشی دارم :
با گوشیم نمی تونستم زنگ بزنم میگفت No Answer ((سیم اعتباری ایرانسل)) بعد سیم کارت برادرم ((0913)) رو گذاشتم رو گوشیم مشکلی نداشت بعد که دوباره سیم کارت خودم رو گذاشتم درست شده بود یه 7.8 ساعت بعد دوباره می گفت No Answer دوباره همون کار بالا رو تکرار کردم درست شد حالا دوباره همون جور شده مشکل کجاست (( سیم کارت خودم رو هم روی نوکیا هم روی سونی امتحان کردم هیچ مشکلی نداره فقط سیم خودم با گوشیم مشکل دارن با هم نمی تونن یه جا باشنچیکار کنم
![]()
Last edited by hossein-p30-f; 29-07-2007 at 11:09.
منم این مشکل دارم همش میزنه no answer سیم کارت من 0912 هست
مشکلش چیه ؟
شانس ما فعلا که شده اون 4 نا زنگ هم خیلی کوتاهه من اصلا نمی فهمم وقتی SMS میاد4تا ؟؟؟؟؟؟مگه میشه ؟![]()
شما چه جوری درستش می کنی من که حتما باید یه سیم دیگه بزارم رو گوشی بعد دوباره سیم خودم رو بزارم تا درست بشه بعد دوباره چند وقت بعد که به یک روز هم نمیکشه دوباره همون جور میشهمنم این مشکل دارم همش میزنه no answer سیم کارت من 0912 هست
مشکلش چیه ؟
منظورشون گزینه unlock بوده
در نوع معمولی کلید 1 و در نوع آی کلید # را بزن
منم 4 تا داره (آی)
از طریق اینترنت (روی گوشی) چه جوری میشه برنامه نصب کرد؟؟؟
هزینه هر دقیقه اش چه قدره ؟؟؟(ایرانسل)
Last edited by payman1991; 29-07-2007 at 19:32.
آقا ممنون و متشکر. مشکل حل شد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)