تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 27 از 97 اولاول ... 172324252627282930313777 ... آخرآخر
نمايش نتايج 261 به 270 از 965

نام تاپيک: نگهداری از گلها و گیاهان آپارتمانی

داره خودمونی میشه Farshid-jan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    یه گوشه آروم این کره خاکی

پيش فرض

سلام به حسین عزیز
    امیدوارم کارها خوب و موفقیت آمیز بوده باشه

حسین جان اتفاقآ یه یاس رازقی هم دارم که 5-6 تا غنچه داد و بوی مطبوعی هم داشت اما با ریختنه اونها الان 10 روز میشه که دیگه غنچه نداده.
    داخل آپارتمانم هم گذاشته بودم و الان با این محبوبه شب بردم داخل تراس طبق فرمایش شما در محل سایه آفتاب گذاشتم.

1- بطور کل حسین جان میتونی یه راهنمایی تجربی در مورد دفعات آبیاری و میزان دما و محل نگهداری(داخل یا خارج از آپارتمان) برای محبوبه و یاس رازقی بهم بدی؟

2- راستی حسین یجا نوشته بودی بعضی گلهاتو وقتی سطح خاک خشک میشه آب میدی، بنظرت از همین روش میشه برای حسن یوسف و لیندا یا اگلونما استفاده کرد؟

3- و دیگه اینکه حسین جان حسن یوسف رو در بهار و تابستان بیرون و در هوای آزاد بهتره نگهداشت یا داخل آپارتمان پشت پنجره؟

ضمنآ حسین جان خشته نباشی
    این سن های گندم هم از دستت به سازمان حقوق آفات شکار شدن، چیکارشون میکنی رفیق؟
    فکر کنم اونا کمتر از من اذیتت میکنن
    Last edited by Farshid-jan; 03-04-2009 at 01:58.

اگه نباشه جاش خالی می مونه khezr132's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    زير آسمون

پيش فرض

سلام
    دوست عزيز
    من بنجامين ابلق و سبز هر دو را دارم . بنجامين ابلق من كه چند روز پيش آن را تهيه كردم دچار ريزش برگ شده است . روي برگ ها لكه هاي قهوه اي ايجاد مي شود و بعد مي ريزد لاطفا من را راهنمايي كنيد چه كنم .
    ارادتمند - طاهري
    با اجازه جناب امین رخ و با سلام خدمت آقای طاهری
    دوست گرامی ، بنجامین ابلق بسیار گیاه حساسیه و نگهداری از اون به افراد حرفه ای توصیه میشه. و بهتره که ابتدا از بنجامین سبز برای نگهداری شروع کرد . از حساسیت ابلق همینو بگم که بسیار به جابجایی و تغییر محیط حساسه و هرگونه تغییری در میزان رطوبت و نور و دما باعث ریزش برگهاش میشه . لذا از جابجا کردن اون در محیطی که به اون آداپته شده باید پرهیز کرد و تغییر گلدان و پریود آبیاری بایستی با دقت انجام بشه . معمولا اگه این شوک فقط یکبار بهش وارد بشه و تغییرات جدیدی بهش ندی ، بعد از مدتی دوباره برگ در میاره.
    اگه دوست داشته باشی یه روش جالب پیوند یادت میدم تا هردوی بنجامینهارو به هم پیوند بزنی و یه درخت ترکیبی زیبا داشته باشی

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    زير آسمون

پيش فرض

سلام به حسین عزیز
    امیدوارم کارها خوب و موفقیت آمیز بوده باشه

حسین جان اتفاقآ یه یاس رازقی هم دارم که 5-6 تا غنچه داد و بوی مطبوعی هم داشت اما با ریختنه اونها الان 10 روز میشه که دیگه غنچه نداده.
    داخل آپارتمانم هم گذاشته بودم و الان با این محبوبه شب بردم داخل تراس طبق فرمایش شما در محل سایه آفتاب گذاشتم.

1- بطور کل حسین جان میتونی یه راهنمایی تجربی در مورد دفعات آبیاری و میزان دما و محل نگهداری(داخل یا خارج از آپارتمان) برای محبوبه و یاس رازقی بهم بدی؟

2- راستی حسین یجا نوشته بودی بعضی گلهاتو وقتی سطح خاک خشک میشه آب میدی، بنظرت از همین روش میشه برای حسن یوسف و لیندا یا اگلونما استفاده کرد؟

3- و دیگه اینکه حسین جان حسن یوسف رو در بهار و تابستان بیرون و در هوای آزاد بهتره نگهداشت یا داخل آپارتمان پشت پنجره؟

ضمنآ حسین جان خشته نباشی
    این سن های گندم هم از دستت به سازمان حقوق آفات شکار شدن، چیکارشون میکنی رفیق؟
    فکر کنم اونا کمتر از من اذیتت میکنن
    جناب آقافرشید ، با سلام

فرشید خان محبوبه و رازقی در نگهداری ، تقریبا مثل هم هستند و در فصل رویش و گلدهی به آب نسبتا زیادی احتیاج دارند . محبوبه گلهای فراوانی بیرون میریزه و باتاریک شدن هوا عطر افشانی میکنه اما رازقی در ساعات اولیه صبح به اوج عطر افشانی میرسه . اگه میخواهی رازقیت تا فصل تابستان بهت گل بده ، باید یه کمی زحمت بکشی . رازقی برای ادامه فرایند گلدهی نیاز به تغذیه مصنوعی با کود داره . یا با کود دامی و یا کودهای شیمیایی . اگه بتونی یه مقداری کود گوسفندی پوسیده پیدا کنی ، اونو داخل یه سطل بریز و یه مقدار آب بهش اضافه کن و بگذار چند روزی بمونه . با یه الک میتونی شیره کود رو از تفاله اون جدا کنی ( با یه مقدار فشار به کود ) حالا هر چند روز یکبار ، یکی دو قاشق از اون شیره کود رو موقع آبیاری پای گلدونت بریز تا اون هم بپاس زحمتی که براش کشیدی ، با بوی عطرش شمارو سرمست کنه.
    با عرض پوزش چون دیر وقت شده و وزیر محترم جنگ هم داره در شیپورش میدمه ، الباقی سئوالات رو فرداشب تقدیم میکنم .
    Last edited by khezr132; 04-04-2009 at 23:10.

4. این کاربر از khezr132 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    زير آسمون

پيش فرض

سلام فرشید
    در ادامه مطالب دیشب ، تقریبا این قانون خشک شدن سطح خاک برای بیشتر گلدانها صادقه و برای اطمینان بیشتر شما میتونید با فرو بردن انگشت به داخل خاک ، رطوبت رو بسنجید. لیندا وآگلونمارو نداشتم اما ارقام مختلف حسن یوسف رو به همین روش آبیاری میکنم و همیشه شاداب و باطراوت هستند .
    اگه حسن یوسف را در هوای آزاد نگهداری کنی بطوری که از نور مستقیم برخوردار بشه ، ساقه هاش ضخیم و قوی میشه با جوانه های جانبی فراوان و مستعد تکثیر گیاه جدید . اما یه اشکال داره و اینکه با برخورداری از نور کافی و مستقیم ، ایجاد گل آذین میکنه که بر خلاف زیبایی برگهاش ،این اندام زایشی ، زشت و باعث بدفرم شدن بوته میشه. لذا به محض پیدایش باید اونو بچینی و حذف کنید . اما اگه در کنار پنجره جنوبی ساختمان یا پنجره رو به قبله ازش نگهداری کنی ، برگهاش بسیار خوشرنگ میشه و حیرت انگیز با ساقه های لطیف و حساس به همراه رشد رویشی سریع ساقه که به طرف نورصورت میگیره. در تابستان هم طاقت آفتاب شدید را نداره . سعی میکنم تا تفاوت در نکهداری این گل در هوای آزاد و در پشت پنجره را بصورت عکس بهتون نشون بدم . موفق باشید و پایدار.

6. 2 کاربر از khezr132 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    زير آسمون

پيش فرض

در مورد سن :
    نیاکان ما باهاش جنگیدند ( سن جمع شده از کوه را کیلویی از کشاورزان میخریدند ) هیچی عوض نشد ، ماهم سالهاست داریم میجنگیم و هیچی عوض نشده . مطمئن باش بعد از ما هم هیچ اتفاق خاصی نمیافته چون سن یک هیولاست . مگر اینکه خانوم سوسانو و عالیجناب جومونگ یه فکری به حالش بکنن

8. این کاربر از khezr132 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت

پيش فرض

حسین جان خسته نباشی

من تا الان 4-5 تا از انواع حسن یوسف گرفتم اما هیچکدوم بیشتر از یکماه دوام نمیارن

مشکلی همشون بهش دچار میشن اینها هست که:

یکی اینکه برگها بعد از 3-4 روز که میارم به خونه بی حس میشن و میریزن

و دیگه اینکه برگها از نوک شروع به قهوه ای رنگ شدن و همچنین خشک شدن و لوله شدن بطرف داخله برگ میکنن بعد از 10-15 روز هم کامل خشک میشن و میریزن

در همان پشت پنجره اما پنجره غربی نگهداری میکنم ولی نور کافی بهش میرسه و هوای الان که دماسنجه اتاقم نشون میده 22 درجه هست
    آبیاریش رو هم بهمون روش شما یعنی حدودآ 3-4 روز یکبار انجام میدم و آبیاری کمتر یا بیشتر رو هم امتحان کردم که فرقی نکرد.

کود مایع هم در طول این یکماه که اینارو داشتم دوبار بهشون طبق دستور مصرف دادم اما بازم افاقه نکرد.

البته تعدادی قلمه ازشون قبل از اینکه از بین برن گرفتم و داخل آب گذاشتم که تازه دارن ریشه دار میشن اما هم خیلی حسن یوسف رو دوست دارم و نمیخوام اینجوری بشن و هم اینکه میخوام بدونم چرا این بیچاره ها اینجوری میشن؟؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سلام .من حسن یوسف زیاد دارم از یه شاخه تا حالا چند تا گلدون گرفتم .
    ولی مشکلش اینه که از پایین برگهاش شروع به ریختن می کنه فکر می کنم برای نور کمه چون یکی از شاخه هاشو که به یکی از آشناهام دادم الان یه گلدون بزرگ فوق العاده زیبا داره که برگهاش هم زرشکی مخملی شده .
    حسن یوسف خیلی زود ریشه میکنه معمولا بعد از یکهفته میشه اونو تو خاک بذاری.
    عکسشو می ذارم.

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    زير آسمون

پيش فرض

فرشید جان سلام
    اگه قرار باشه گلدونی که از گلخونه میخری ، بمونه پس از کجا نون بخورند ( قال : امین رخ ) دوست عزیز ، حسن یوسف به تغییرات رطوبت و محیط خیلی حساسه مگه اینکه در اون شرایط جدید تکثیرش کنی . عکسهایی که در زیر گذاشتم همشون از قلمه های کوچکی هستند که از جاهای مختلف آوردم ( حقیقتش ، تک رفتم ) اگه دقت کنی ، هر کدوم در شرایط مختلفی از نظر میزان نوری که بهشون میرسه و اینکه در محیط داخل هستند یا خارج . با هم مقایسه کن. این قلمه نور مستقیم نداره . رنگ برگهاش واقعا زیباست

این یکی از نور زیادی برخوردار بوده و گل آذین داده بود که چیدم

اینم یه رقم دیگه

از این گلدون مرتب قلمه جدید میگیرم و تکثیر میکنم و در جای پرنور نگهداری میکنم

اینم گلدونیه که در محیط بیرون ازش نگهداری میکنم

این یکی هم که نور زیادی دیده ، گل آزین داده که در عکس کاملا پیداست و باید چیده بشه

شاه حسن یوسفهام که قبلا یه عکس ازش برات گزاشته بودم رو فراموش کردم ازش عکس بگیرم که صبح میگیرم و شب میگذارمش .
    Last edited by khezr132; 06-04-2009 at 23:15.

12. 2 کاربر از khezr132 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت

پيش فرض

نه نه نه . قبول نیست . این ظلمه به من
    منم میخوام

حسین جان میتونی عکسهایی از همون هایی که یکماه پیش قلمه هاش رو بهمون نشون دادی بذاری و بگی که بعد از چند وقت ریشه دار شدن و به گلدونه اصلی منتقلشون کردی؟؟
    من الان دوتا جدید دارم که یکهفته هست خریدم و اینها هم دارن مثل اونها بهمون حال دچار میشن ، بنظرت کاره منطقی هست که هر دو رو به چندتا قلمه تبدیل کنم تا از دست نرن؟؟

14. این کاربر از Farshid-jan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    زير آسمون

پيش فرض

سلام فرشید عزیز
    شرمندم امکان دسترسی به کامپیوتر نداشتم . دوست خوبم ، قلمه هایی که شما سراغ اونهارو میگیری الان هر کدوم خونه یکی از اقوامه و خودشون کم کم یه گلدون مولد شدن . اگه امیدی به برگشت گلدونت نداری ، سریعا قلمشو.ن کن تا از بین نره . عکسهای پست قبلی جاشون با نوشته ها جا بجا شده ، چرا ؟ نمیدونم. دوتا عکس دیگه میگذارم که یکی از اونها مربوط به پست قبلیه و دومی هم ، عشق منه که خیلی دوسش دارم ولی رشدش کنده و قبلا هم که تو ماسه بود ازش یه عکس گذاشته بودم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •