تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 27 از 524 اولاول ... 172324252627282930313777127 ... آخرآخر
نمايش نتايج 261 به 270 از 5234

نام تاپيک: ▓ Microsoft Excel سوالات، مشكلات و مباحث در اینجا ▓

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

Msalimi چطور می توان در اکسل 2 تا لیست باکس تهیه کرد به طوری که با هم در ارتباط باشند؟ یعنی با انتخاب مثلاً گزینه اول از لیست باکس اول، محتویات لیست باکس دوم مثلا 1و 2و3 باشند. اما با انتخاب گزینه دوم از لیست باکس اول محتویات لیست باکس دوم مثلا 7 و 8 و 9 باشند؟

پروفشنال winter+girl's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

مرسی از راهنماییتون اما فکر میکردم تو word نوشتم نگو اتباه اومدم اما بازم مرسی

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

من هم به شما خير مقدم ميگم.
    به نظرم شما اصلاً نياز به ماكرو و ريپليس نداريد. با فرمول نويسي به راحتي ميشه اين كارو انجام داد (اگه درست فهميده باشم). شما ميخوايد هر روز، مجموع فروش سال جاري رو تا امروز حساب كنيد و اون رو با مجموع فروش سال گذشته تا روز مشابه مقايسه كنيد.

خوب كافيه يكي از ستون ها مثلاً ستون N رو طوري فرمول بديد، كه در هر خانه،‌مجموع فروش تا امروز رو محاسبه كنه (كار راحتيه) بعد هم در ستون بعدي، عدد ستون N رو از عدد مشابه در ستون N در Sheet2 كم مي كنيد.

حالا مشكل كجاست؟

در مورد سوال دوم هم، يادمه توي تاپيك Microsoft Access يه نفر همين مشكل رو داشت و مي خواست فاكس پرو را تبديل به اكسس كنه كه (فكر كنم) با يه نرم افزاري حلش كرد. اونجا بگرديد يا بپرسيد احتمالاً به جواب مي رسيد.
    نه اينطور نيست.من امروز 11/10/86 كه 287 روز از سال گذشته مي خوام توليدات را تا رديف 278 در وركشيت هاي مختلف كه تاربخ 11/10/85 و 84 مي شن مقايسه كنم. پس بايد جمع توليد تا رديف 278 حساب بشه و در جدول ديگه كه جدول نهايي است گذاشته بشه: فلان محصول تا اين تاريخ در سال 85 اينقد توليد شده در 84 اينقدر در 86 اينقدر. خوب بايد بگي زيگما تا كجا حساب كنه ديگه. مثلا بگي همه وركشيت ها رو زيگما بگير تا رديف 278. خوب من نمي خوام دستي اين كا رو بكنم. شايد يه روز خواستم تا رديف 31 زيگما بگيرم. ميخوام يك ماكرو باشه كه سوال كنه تا كدوم رديف از همه وركشيت ها زيگما بگيره و حالا يا آدرس سلول بدم يا تايپ كنم كه مثلا تا 31 زيگما بگيره. فراموش نكن حدود 20-30 تا محصول هست در هر سال. پس عوض كردن فرموا همه زيگا ها يا بايد دستي باشه يا "فايند ريپليس"... تونستم منظورمو برسونم؟
    مورد دوم باشه مي گردم اونجا رو/ اما اگه لينكشو پيدا كردي برام بذار. متشكرم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

سلام دوست عزيز

ورودتون رو تبريك مي‌گم

اگه بتوني با يه مثال عددي و عكس منظورت را واضح‌تر بگي ميتونم كمكت كنم

موفق باشي
    سلاممممم. من بيشتر توضيح دادم از شما جوابي نيومد هنوز

اگه نباشه جاش خالی می مونه aliali58's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

نه اينطور نيست.من امروز 11/10/86 كه 287 روز از سال گذشته مي خوام توليدات را تا رديف 278 در وركشيت هاي مختلف كه تاربخ 11/10/85 و 84 مي شن مقايسه كنم. پس بايد جمع توليد تا رديف 278 حساب بشه و در جدول ديگه كه جدول نهايي است گذاشته بشه: فلان محصول تا اين تاريخ در سال 85 اينقد توليد شده در 84 اينقدر در 86 اينقدر. خوب بايد بگي زيگما تا كجا حساب كنه ديگه. مثلا بگي همه وركشيت ها رو زيگما بگير تا رديف 278. خوب من نمي خوام دستي اين كا رو بكنم. شايد يه روز خواستم تا رديف 31 زيگما بگيرم. ميخوام يك ماكرو باشه كه سوال كنه تا كدوم رديف از همه وركشيت ها زيگما بگيره و حالا يا آدرس سلول بدم يا تايپ كنم كه مثلا تا 31 زيگما بگيره. فراموش نكن حدود 20-30 تا محصول هست در هر سال. پس عوض كردن فرموا همه زيگا ها يا بايد دستي باشه يا "فايند ريپليس"... تونستم منظورمو برسونم؟
    دوست عزيز به نظرم مسئله به اين سختي نيست كه بيان ميكني اگه اطلاعات فايلتون محرمانه هست خب يه كپي از فايلتون بگيريد و اعداد و ارقام و اسم محصولات رو عوض كنيد و فايل رو بفرستين تا در حد توان مشكلتون رو حل كنيم.
    از pivotable استفاده نكردين؟؟
    نيازي نيست كه فرمولها رو دستي عوض كنيد سلولي رو كه توش فرمول نوشتين كپي كنيد توي سلولهايي (كه توي همون رديف يا ستون) به اين فرمول نياز داريد

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

دوست عزيز به نظرم مسئله به اين سختي نيست كه بيان ميكني اگه اطلاعات فايلتون محرمانه هست خب يه كپي از فايلتون بگيريد و اعداد و ارقام و اسم محصولات رو عوض كنيد و فايل رو بفرستين تا در حد توان مشكلتون رو حل كنيم.
    از pivotable استفاده نكردين؟؟
    نيازي نيست كه فرمولها رو دستي عوض كنيد سلولي رو كه توش فرمول نوشتين كپي كنيد توي سلولهايي (كه توي همون رديف يا ستون) به اين فرمول نياز داريد
    نه عزيزم.بحث محرمانه بودن نيست.فكر كردم با توضيح متوجه بشي. اما همون موقع برات ايميل هم كردم ببين نظرت چيه؟
    pivottable رو نه زياد روش كار نكردم چون هي بايد اونجا هم دستي تنظيم كنم ديگه. من كه كل جداول و فرمولهاي رو نوشتم ديگه حس اون نبود. فكر ركدم شايه با ماكرو خاصي بشه اين كار رو كرد.
    اگه ايميل رسيد خبرشو بده

حـــــرفـه ای wordist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ‡‡‡ Icy Heart ‡‡‡

پيش فرض

واضح تر مي گم:
    يك فايل شامل چند worksheet كه هر كدام شامل اطلاعات توليد ماشين آلات است كه به هر ماشين يك ستون اختصاص داديم و توليد روزانه را در يك رديف در سلول مريوط به ماشين وارد مي كنيم. پس ميشه چند worksheet مشابه با 365 رديف و ستون يكسان با اعداد مختلف و فقط سال جاري هست كه تا 200 رديف پر شده.
    حالا مي خواهيم امسال هر رديف كه اضافه ميشه مجموع هر ستون مربوط به عملكرد هر ماشين رو با مشابه سااهاي قبل مقايسه كني. پس يك زيگما ميدي با فرمول كه تا رديف مورد نظر در هر worksheet بخونه و جاي مورد نظر قرار بده. خوب هر بار كه مي خواي زيگما رو آدرس بدي بايد دستي بري روي فرمول آدرس رو عوض كني يا كلي فرمول ها رو مارك كني و از روي find-replase كل آدرس هاي سلولها رو عوض كني.
    سوال اينجاست: چطور مي شه دستي اينكار رو نكرد.فرمول خاصي يا ماكرو داد كه بپرسه رديف قبلي چي بوده و حالا رديفي كه ميخواي تا اونجا زيگما بگيري چنده؟ اين سوال رو بكنه و خودش آدرس فرمول رو عوض كنه...متوجه شدي؟ جايي رو واسه atach كردن پيدا نكردم
    سوال دوم رو چي؟ متوجه شدي؟
    سلام دوست عزيزم

به نظر من هم همون كاري كه جواد 2625 گفت رو انجام بدي هم راحت تره و هم كارت حل ميشه

يعني توي يه ستون ديگه براي هر سطر از ابتدا تا الانش رو محاسبه كن و ....

8. 2 کاربر از wordist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز javad2625's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

Msalimi چطور می توان در اکسل 2 تا لیست باکس تهیه کرد به طوری که با هم در ارتباط باشند؟ یعنی با انتخاب مثلاً گزینه اول از لیست باکس اول، محتویات لیست باکس دوم مثلا 1و 2و3 باشند. اما با انتخاب گزینه دوم از لیست باکس اول محتویات لیست باکس دوم مثلا 7 و 8 و 9 باشند؟
    سلام
    اگه مي خواستيد با انتخاب هر آيتم، يك آيتم متناظر اون، در باكس دوم ظاهر بشه،‌ ميشد اما اينجور كه شما ميگيد، فكر كنم تنها راه، استفاده از برنامه
    نويسي باشه. كسي راه بهتري سراغ داره؟

ضمناً بسته به مورد، ممكنه راه حل بهتري هم به جاي ListBox باشه. اگه خواستيد نمونه فايل رو بگذاريد.

تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

مرسی از راهنماییتون اما فکر میکردم تو word نوشتم نگو اتباه اومدم اما بازم مرسی
    اگه موقع نوشتن پيام، دكمه «نقل قول پست قبلي» رو هم تيك بزنيد بهتره. چون مي فهميم با كي هستيد و ديگه لازم نيست بريم صفحه قبل ببينيم پست قبلي چي گفته.

تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

درود بر شما
    اين چيزي كه داري ميگي دقيقاً همون چيزيه كه من گفتم. نمي فهمم كجا سوء تفاهم شده. فكر كنم الآن علي اقا بهتر توضيح بده. اگه مشكل، حل نشد، يه نمونه كوچك از فايل رو يه جا آپلود كن لينكشو همينجا بگذار تا بگم.

براي تبديل فايل هاي فاكسل پرو به اكسس هم دوستمون از نرم افزار «هليا» استفاده كرده كه ميگه به راحتي اين كار رو انجام ميده. توي تاپيك مايكروسافت اكسس پيام 62 به بعد رو بخونيد:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •