تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: آیا وجود موجودات فضایی را قبول دارید؟

راي دهنده
1061. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بله,قبول دارم

722 68.05%
  • خیر,قبول ندارم

159 14.99%
  • نمیدانم

180 16.97%
صفحه 27 از 358 اولاول ... 172324252627282930313777127 ... آخرآخر
نمايش نتايج 261 به 270 از 3579

نام تاپيک: بیگانه ها ( فرازمینی ها ) - UFOs ؛ زیست فرازمینی

پروفشنال seied-taher's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    Vainglory

پيش فرض

سید طاهر عزیز برو دنبال گشتن تو انجمن متفرقه ها اینجا که جای تو نیست، داداش گلم خوبی
    الان مدارکی نشونت میدم که بفهمی آدم فضایی هم هست:
    خوب حالا باشه مثلا میخوای چیکارشون کنی؟
    عکسات شبیح عکسای سه بعدی فیلماست
    منبع این عکسها رو بگذار ...

اگه نباشه جاش خالی می مونه مهدی زین الدین's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

راستی سید طاهر جان یادم رفت منبع را بهت بگم : برو دنبالش\\
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    این هم منبع که خواسته بودی ولی نیازی به منبه نیست چون پسر خاله ماردم این عکس ها را فرستاده اون پروفسور آثار تاریخی برای تزش رفته مصر تحقیق کنه

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

منبع این عکسها رو بگذار ...
    این هم یک منبع دیگه این که دیگه سه بعدی نیست .......
    قدمتشم خیلی قدیمی اون موقع ماشین پرنده ای نبوده که بررررررادر //
    افتاد
    اثر باستاني به شكل ماشين پرنده

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آژانس فضایی فرانسه تصمیم گرفته بایگانی گزارش‌های رویت اجرام پرنده ناشناس رو (همون اپن، یوفو، بشقاب‌پرنده یا هرچی اسمش رو می‌ذارین) تا اواسط بهمن‌ماه روی اینترنت قرار بده. البته برای درامان ماندن گزارش‌دهندگان از هجوم هواداران موجودات فضایی و عاشقان سینه‌چاک بشقاب‌پرنده‌ها اسم افراد رو اعلام نمی‌کنه. از قرار معلوم این بایگانی از شش‌هزار گزارش درمورد 1600 رویداد مشکوک تشکیل شده که قدیمی‌ترین اونها 30 سال عمر داره. برخی از این گزارش‌ها به ژاندارمری فرانسه اعلام شده که شهادت رسمی محسوب می‌شن (!) و برخی دیگه رو خلبان‌های پروازهای تجاری و باری اعلام کردن. قراره که گزارش‌ها در پایگاه مرکز ملی مطالعات فضایی فرانسه، cnes.fr در دسترس علاقه‌مندان قرار بگیره.
    مسوولای آژانس فضایی فرانسه می‌گن که پیشرفت فناوری در سه دهه گذشته موجب اخذ این تصمیم شده. (من‌که نفهمیدم ربط پیشرفت فناوری به این موضوع خاص چیه). البته ممکنه که بهانه‌های دیگه‌ای درکار باشه، اما حداقل یه خوبی داره،این که آدم می‌تونه با بررسی این گزارش‌ها به یافته‌های جالبی درمورد پدیده‌های جهان برسه. مثلا با بررسی فیلم‌های ارسالی شاتل کلمبیا در آخرین ماموریتش (زمستان 81) یک پدیده جوی ناشناخته دیده شد، یا موجودی به‌نام گوی آتشین یا صاعقه توپی براثر چنین گزارش‌هایی شناسایی شد (هرچند که هنوز ما نمی‌دونیم که این موجود چیه و چطور به‌وجود می‌آد)
    اما این همه رو گفتم که به چی برسم؟ ما در این بخش از علم خیلی ضعف داریم. تو کشورمون هیچ‌جایی رو سراغ ندارم (منظور من یک سازمان علمی است، نه سرویس‌های اطلاعاتی) که به این گزارش‌های مردمی اهمیت بده، گردآوری کنه یا درمورد اونها بررسی انجام بده. همه می‌دونیم پدیده‌های زیادی هستند که در طبیعت روی می‌دن و امکان به‌وجود آوردنشون در آزمایشگاه فعلا موجود نیست. احتمال این‌که یک دانشمند، کارشناس یا اهل فن بتونه این رویدادها رو ببینه بسیار بسیار کمتر از اینه که یه آدم معمولی چنین پدیده‌هایی رو ببینه. همین گزارش‌های مردمی است که می‌تونه ما رو در شناسایی و کشف اونها یاری کنه.
    اینجا یه مشکل بزرگ خودش رو نشون می‌ده و اون‌هم اینه که ما تو ایران چقدر برای چنین رویدادهایی آمادگی داریم؟ به‌ یه نمونه اشاره می‌کنم که فکر می‌کنم به‌خوبی اون رو به‌خاطر بیارین؛ ماجرای دیده‌شدن اجرام نورانی ناشناس در سراسر ایران که چندسال پیش کلی سروصدا کرد و گفتگوی خبری اخبار ساعت 22:30 شبکه 2 با تنی چند از استادان نجوم که به‌نظر من یکی از شاهکارهای علمی صداوسیما بود. هنوز که هنوزه، من نمی‌دونم و یادم هم نمی‌آد که کسی به‌قطع فهمیده باشه که آیا اون جسم یا اجسام سیاره ناهید بود، یا بالن‌های بلندپرواز سیستم موقعیت‌سنجی ارتش آمریکا برای هدایت موشک‌های کروز، یا هواپیمای ناشناس یا اجسام دیگری (البته این رو می‌دونم یکی از اون اجرام که اتفاقا در همان گفتگوی خبری سروکلش پیدا شد و خبرنگار سیمای اصفهان داشت به‌طور زنده تصاویرش رو می‌فرستاد و با آب‌وتاب توصیفش می‌کرد، سیاره مشتری همراه با چهار قمر گالیله‌ایش بود).
    اون موقع تو سرویس علمی روزنامه جام‌جم رفت‌وآمد داشتم و به‌خوبی یادم هست که در گزارش‌هایی که روزنامه‌ها چاپ می‌کردن، هیچ نشونی از یک داده درست و علمی نبود. آدم با مطالعه اون گزارش‌ها هیچی نمی‌فهمید. یادمه که چقدر منتظر موندم یکی از این شاهدان عینی به روزنامه جام‌جم زنگ بزنه و من بتونم 2-3 تا سوال درست حسابی ازش بپرسم و هیچ‌کس زنگ نزد (!)، ولی یه روزنامه مشهور هرروز از این پدیده گزارش چاپ می‌کرد. وقتی بعضی کارشناسان، اعضای هیئت علمی و روزنامه‌نگارها در برابر چنین موضوعی این‌جوری رفتار می‌کنن، چه انتظاری از بقیه مردم باید داشت؟
    یه مثال جالب بگم برای این‌که حساب کار دستتون بیاد و بدون بقیه مردم جهان دارن چی‌کار می‌کنن. در سال 1868 در ایرلند، چند نفر دیدن که یک گوی نورانی در یک باتلاق، خندقی رو حفر ‌کرده. یک فیزیک‌دان هم با تحقیق روی این پدیده احتمال داده که این گوی نور انی، یک ریزسیاه‌چاله برجامانده از مهبانگ بوده که در فضا سرگردان بوده و دست روزگار، اون رو به این باتلاق در ایرلند رسونده و باقی ماجرا. (مطلبش رو دارم آماده می‌کنم. ایشاا... تا چند روز دیگه روی پارس‌اسکای می‌تونین مطالعه‌اش کنین).
    حالا نمی‌خواد مثل این فیزیک‌دان بی‌کار (!) بریم سراغ ایده‌های عجیب و غریب. اما چقدر خوب میشه که به رویدادهایی که دور و برمون اتفاق می‌افته به دقت بیشتری نگاه کنیم و کاری بکنیم که بقیه مردم هم نه تنها با این رویه آشنا بشن، که اون رو در زندگیشون به‌کار ببندن.

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سید طاهر جان عکس را داشته باش حاج آقا با دوربین خودش گرفته:

حـــــرفـه ای Mohammad Hosseyn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    ...

پيش فرض

با سلام ... دوباره این بحث مثل اینکه جوش گرفته ! ...
    من چون نبودم در جریان نیستم .. سعی می کنم از این به بعد تو بحث باشم ...
    در شمن این عکس بالایی که هست دوربینش خیلی بد مورد داره ... باید یکی بهتر بخره ! دی:
    (مرتضی جان اگه خواستی می تونی این پستو پاک کنی )

موفق باشید ...

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با سلام ... دوباره این بحث مثل اینکه جوش گرفته ! ...
    سلام آقا محمد حسین ، بله به همت دوستان این بحث شروع شده تا ببینیم به کجا میرسیم!!!!

من چون نبودم در جریان نیستم .. سعی می کنم از این به بعد تو بحث باشم ...
    حتماً مرا را کمک کنید انشاالله که ما بتوانیم از نظرات شما استفاده کنیم...........

در شمن این عکس بالایی که هست دوربینش خیلی بد مورد داره ... باید یکی بهتر بخره ! دی:
    میدونم دوربینش خرابه ولی ما همونقدر پول داشتیم .............

تعلیق عضویت ...
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

درود
    عرض شود به نظر من بشقاب پرنده وجود دارد و مال انسان ها هم هست و این تکنولژی سریه هیتلر بوده که بعد از فراخونده شدن دانشمندان آلمانی به امریکا این نظریه در اونجا به قوت پیوسته.
    نه با قسمت دوم اصلآ موافق نیستم
    این تکنولوژی زمینی هست ولی مربوط به انسان نیست!
    حالا این پروژه مهمتر چی هست؟؟؟
    یه پروژه ی دیگه
    //////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
    یه توصیه به تمام دوستان
    از خرافات دست بردارین
    یه قول به تمام دوستان
    من قول میدم که یوفو ها جن نیستن!

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با اظهارات جمعی از روستائیان تایلند مبنی بر مشاهده آدم فضایی، مقامات هوا و فضای این کشور در حال بررسی این مسئله هستند.
    بر اساس اخبار جدید منتشر شده از سوی منابع محلی تایلند، حدود ۱۰ روستایی در نزدیكی یك شالیزار برنج یك آدم فضایی عجیب و غریب را که ظاهری متفاوت با آدم ها داشت مشاهده کردند.این روستایی ها می گویند، آدم فضایی بدن كوچك و سری بزرگ داشت و ردپایی از خود بر جای نگذاشت.شاهدین اعلام کرده اند، ‌این موجود عجیب حدود یك ساعت در نزدیكی مزرعه در حال پرسه زدن بود، اما در حالیکه همه به آن بی توجه بودند، یک نفر به او مشکوک شدو به کنار شالیزار رفت تا از نزدیک فرد مشکوک را مشاهده کند.این فرد می گوید: وقتی كه به او نزدیك شدیم او روی درختی رفت و از آنجا مستقیم به سوی آسمان پرید.محلی ها اعلام کرده اند، این موجود عجیب حدود ۷۰ سانتی متر قد و پوستی زرد رنگ و دهانی بسیار كوچك داشت. سر این موجود كاملا بی مو بود و چشمانی بزرگ و گوشهایی كشیده داشت. مقامات محلی كه اظهارات این افراد را ثبت كرده اند می‌گویند: اظهارات همه آنها شبیه است و وقتی از آنها می‌خواهیم تصویری از آنچه كه دیده‌اند بكشند همه آنها تقریبا یك تصویر را طراحی می کنند.

داره خودمونی میشه alukard's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

عکسهایی مربوط به حادثه سقوط یک شیع ناشناس در شوروی سال 1969
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 19 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 19 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •