تشکر از شما مدیر گرامی.
تشکر از شما مدیر گرامی.
سلام خدمت شما دوست گرامی.
برای پاسخ به شما اجازه بدید که اول یه مقدار در مورد فرآیند تعیین قد صحبت کنیم:
هنگامی که انسان به دنیا می اید نقاط خاصی در استخوانهای بدن هست به اسم صفحه های رشد. این نقاط در واقع مناطقی هستند که با تولید بافت استخوانی باعث افزایش طول استخوانها و بلند تر شدن قد می شوند. با بالاتر رفتن سن انسان و شروع بلوغ این صفحه های رشد بسته می شوند و دیگه طول استخوانهای بلند زیاد نمی شود و بعد از آن رشد قد متوقف می شود.
اگر احیانا اسم هورمون رشد رو شنیده اید: این هورمون وظیفه اش همین افزایش دادن قد انسان است، ولی عملکرد آن در افزایش قد فقط قبل از بسته شدن صفحه های رشد است و پس از آن چون شکل دیگری از استخوان سازی را تقویت می کند، به جای افزایش قد باعث درشت شدن استخوانهای چهره، دستها و پاها بدون افزایش قد میشود. برای همین این هورمون فقط در فردی که هنوز به سن بلوغ نرسیده اثر افزایش قد دارد.
این که قد یک انسان بالغ چه مقدار باشد به خیلی امور بستگی داره، قطعا مهمترین فاکتور در این مورد وراثت و ژن های شماست، ولی متاسفانه در این مورد دانش فعلی بشری هیچ دخالتی نمی تواند داشته باشد.
عواملی مانند تغذیه صحیح، مصرف مکمل، ... نیز فقط قبل از بسته شدن صفحه های رشد می توانند برای افزایش قد موثر واقع شوند.
در حال حاضر متاسفانه راه حل 100% موثری برای افزایش قد فردی با سن شما موجود نیست، مکمل هایی که فرمودید و بسیاری داروهای عجیب و غریب دیگر که بیشتر جنبه تبلیغاتی دارد، اثر قابل قبولی در افزایش قد ندارد و قابل توصیه نیست (خودتون مجسم کنید با وجود میلیون ها نفر آدم در دنیا که دنبال افزایش قد هستند چه بازار مکاره ای برای این داروها راه می افتد).
شنیده های زیادی در مورد اثر ورزش در افزایش قد دارم که در واقع این رو از کتابهای پزشکی نقل نمی کنم، ولی فکر می کنم منابع موثقی داشته باشد، لذا انجام ورزشهایی مثل بسکتبال و شنا به نظرم تا حدی می تواند موثر باشد.
مطلب خیلی مهم: صمیمانه ازتون خواهش می کنم اگر چیزی از روشهای جراحی افزایش قد (از قبیل الیزاروف و ...) شنیده اید همین الآن این فکر رو از سرتون کاملا بیرون کنید، چون این روشها برعکس اون چیزی که عده ای تصور می کنند خطرناک، دارای عوارض جانبی فراوان و مستلزم بستری های طولانی هستند و همچنین استحکام و مقاومت اندامها رو کاهش میدند.
تمام این مطالب رو گفتم، یه مطلب هم در آخر اضافه کنم:
به نظرم قد 176 برای یه پسر جوان قد مناسبیه و دوستانه ازتون می خوام خیلی دنبال تغییر ظاهر و ... نباشید. فقط شما همونطور که علی رضای عزیز فرمودند یه مختصری اضافه وزن دارید که اگر 5-4 کیلو وزن کم کنید در شرایط مناسب از لحاظ سلامت قرار می گیرید.
موفق باشید.![]()
Last edited by mahi58; 05-06-2007 at 03:07.
دوست عزیز!
پست شما رو به طور کامل خوندم، ولی متاسفانه نتونستم از روی این میزان اطلاعات حدس بزنم که بیماری غددی شما از چه نوعی است؟ با توجه به اینکه مشکل شما از کمبود بیش از یک هورمون می باشد من یه کم فکرم به سمت مشکلات خاص غددی از قبیل هیپوفیز و ... رفت.
به هر حال لطفا در مورد مشکل خودتون با پزشکی که پرونده پزشکی شما رو به طور کامل می دونه مشورت کنید.
موفق باشید.![]()
ضربه به بیضه ها چه عواقبی رو در پی خواهد داشت؟یعنی ضربه به بیضه یک آدم بالغ باید در چه حدی باشه تا مشکل ساز بشه؟برای اینکه بفهمیم بیضه در برابر ضربه دچار اسیب شده یا خیر باید چه کار کرد؟
با اجازه ی آقا ی دکتر و ماهی جان (راستی اسم اسم چیه ماهی جان من به اسمتون بگم)
من جوابتون رو می دم
صدمه ای جدی که به بیضه وارد می شود عوارضی دارد که:
1-ورم شدید همراه باخونریزی وکبودی در محل های ضربه دیده
2-کاهش میل جنسی
اگر صدمات یعنی خونریز ی و کبودی بیش از حد باشد حتما باید به پزشک مرا جعه کرد
ولی در کل یبضه ها از جمله نقاط حساس بدن هستند
خواهش می کنم علی رضا جان.
ضمن تایید مطالب همکارم این رو هم اضافه کنم که در مورد ارتباط بین شدت ضربه و آسیب وارده هیچ قانون و قاعده ای در کار نیست! ممکنه کمترین ضربه به بیضه ها موجب ایجاد عارضه ای به نام تورشن بیضه بشه که به از بین رفتن بیضه منجر بشه، ولی ممکنه ضربه ای به بیضه ها وارد بشه که از شدت درد باعث تهوع استفراغ فرد بشه، ولی هیچ عارضه درازمدتی نداشته باشه!
اگر کمترین تردیدی در مورد احتمال آسیب به بیضه فردی که ترومای بیضه بهش خورده وجود داشته باشد، باید بلافاصله به پزشک متخصص کلیه و مجاری ادرار مراجعه شود.
به احتمال زیاد اولین بررسی که برای یک چنین موردی انجام میشه سونوگرافی بیضه ها است، و اگر مورد حاد و مشکوک به تورشن باشه، ممکنه در مراکز مجهز اسکن هسته ای بیضه ها درخواست بشه.
[quote=mahi58;1162910]خواهش می کنم علی رضا جان.
ضمن تایید مطالب همکارم این رو هم اضافه کنم که در مورد ارتباط بین شدت ضربه و آسیب وارده هیچ قانون و قاعده ای در کار نیست! ممکنه کمترین ضربه به بیضه ها موجب ایجاد عارضه ای به نام تورشن بیضه بشه که به از بین رفتن بیضه منجر بشه، ولی ممکنه ضربه ای به بیضه ها وارد بشه که از شدت درد باعث تهوع استفراغ فرد بشه، ولی هیچ عارضه درازمدتی نداشته باشه!
اگر کمترین تردیدی در مورد احتمال آسیب به بیضه فردی که ترومای بیضه بهش خورده وجود داشته باشد، باید بلافاصله به پزشک متخصص کلیه و مجاری ادرار مراجعه شود.
به احتمال زیاد اولین بررسی که برای یک چنین موردی انجام میشه سونوگرافی بیضه ها است، و اگر مورد حاد و مشکوک به تورشن باشه، ممکنه در مراکز مجهز اسکن هسته ای بیضه ها درخواست بشه.[/quote
آقا ماهی ممنون
یه سوال داشتم درمورد تورشن میشه یه کم توضیح بدین؟
ممنون![]()
Last edited by ali reza majidi 14; 06-06-2007 at 12:57.
-.خواب کافی دارم
-.سیگاری هم نیستم فعلآ
-.از کرم های مختلف هم استفاده کردم ولی اثر نداره
19 سالمه و زیر چشمم خیلی سیاه هست و گود افتاده. خیلی رو چهرم و ظاهرم تاثیر گذاشته. چیکار کنم؟؟؟
سلام و خسته نباشيد![]()
دو ماه پيش يكي از دوستانم حجامت كرده بود و وقتي من زخم پشتش رو ديدم خيلي خيلي ترسيدم و تا ساعتها گريه مي كردم (حتي رفتار خيلي بدي هم با دوستم داشتم كه مجبور شد تنهام بذاره) تا چند روز وقتي ياد اون صحنه مي افتادم عصبي مي شدم- كم كم فراموش كردم
تا اين كه دو روز پيش دوباره دختر خاله من كه حجامت كرده بود به طور اتفاقي من زخم پشتش رو ديدم و دوباره حالم بد شد.
به اصرار مادرم از يك دكتر روانشناس وقت گرفتم
مي خواستم نظر شما رو بدونم كه آيا اصلا لازم است من به روانپزشك مراجعه كنم؟
ميشه ازتون خواهش كنم جواب سئوال من رو زودتر بديد؟
surena عزیز تغذیه چطور خوبه ؟
برای اطمینان می تونی یه آزمایش بدی
موفق باشی
Last edited by ali reza majidi 14; 06-06-2007 at 16:14.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)